Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
poziadam ta o laskavost. ak chces, aby som sa zaoberal tvojimi zdrojmi, tak linkuj na vedecke prace a nie videa, alebo na blog.
celkom pozitivne prekvapilo Mongolsko, ktore ma vyssie skore ako stredna Europa
Len aby bolo jasno, popieraš dedičnosť inteligencie alebo nie?jackb napísal:ja som nepisal o dedicnosti inteligencie, lebo to je hlupost.
Nie si ty náhodou niekto, kto sa v mladosti hral na nacionalistu a teraz si aj týmito kvázi diskusiami len "lieči" svedomie, kvôli svojim súčasným farebným kamarátom?
Tí neustáli strawmani a iné fabulácie musia mať nejaké emocionálne príčiny.
Táto téma nemá byť o vynáleze kolesa, ani IQ. To je len hľadenie príčin, prečo by väčšina sveta chcela žiť v spoločnosti vybudovanej Bielym človekom, a nie naopak a prečo je tomu potrebné zabrániť.
ani moja osoba nie je predmetom tejto temy
ak maju dve osoby s vrodenou metalnym poskodenim dieta, ja vysoka sanca, ze aj ono bude metalne poskodene. do tej miery sa o dedicnost inteligencie hadat nebudem.
potom je tu ale mnoho prikladov z praxe, kedy rodicia bez vzdelania, alebo len sprvym stupnom zakladnej skoly mali deti, z ktorych vyrastli sikovni lekari. takze tam sa o dedicnosti nizkej inteligencie neda hovorit.
ak maju dve osoby s vrodenou metalnym poskodenim dieta, ja vysoka sanca, ze aj ono bude metalne poskodene. do tej miery sa o dedicnost inteligencie hadat nebudem.
potom je tu ale mnoho prikladov z praxe, kedy rodicia bez vzdelania, alebo len sprvym stupnom zakladnej skoly mali deti, z ktorych vyrastli sikovni lekari. takze tam sa o dedicnosti nizkej inteligencie neda hovorit.
Ale on ti povie že to je preto lebo im to umožnilo prostredie ktoré vybudoval biely človek:roll:
mna by zaujímalo do akej miery sa aryan sam podieľa na úspechoch bielej rasy (diskutovanie dookola s troma ľuďmi na internete sa myslím že zhodneme, nepočíta)
S jeho rečami a očividnou expertízou v oblasti biológie, genetiky, medzinárodných vzťahov, histórie, kulturologie by som očakával nejakú vysokú funkciu:)
mna by zaujímalo do akej miery sa aryan sam podieľa na úspechoch bielej rasy (diskutovanie dookola s troma ľuďmi na internete sa myslím že zhodneme, nepočíta)
S jeho rečami a očividnou expertízou v oblasti biológie, genetiky, medzinárodných vzťahov, histórie, kulturologie by som očakával nejakú vysokú funkciu:)
Popravde, na debatu s tebou stačí asi aj základná škola.
Bohužiaľ, tvoje okrajové príklady v štatistickej rovine nespochybňujú dedičnosť inteligencie.jackb napísal:potom je tu ale mnoho prikladov z praxe, kedy rodicia bez vzdelania, alebo len sprvym stupnom zakladnej skoly mali deti, z ktorych vyrastli sikovni lekari. takze tam sa o dedicnosti nizkej inteligencie neda hovorit.
ok, znegujes pribehy vacsiny inteligencie vlastne naroda na statisticku chybu. to by nacionalista robit nemal, ale ved dobre.
no a co povies na to, pan genetik, ked teda dve "metalne retardovane osoby" z Afriky maju dieta, ktore dosiahne najvyssie mozne vzdelanie vo svojej krajine a potom je dokonca uspesne aj snehobielom svete?
no a co povies na to, pan genetik, ked teda dve "metalne retardovane osoby" z Afriky maju dieta, ktore dosiahne najvyssie mozne vzdelanie vo svojej krajine a potom je dokonca uspesne aj snehobielom svete?
Ak je pre teba vzdelanie a inteligencia tá istá vec, asi nebudeš mať veľa z toho druhého.
Nejaký tvoj čierny kamarát mal mentálne zaostalých rodičov? Inak vidím, ako je pre teba pohodlné "zabúdať", že pri hodnotách IQ ide o priemerné hodnoty. Doštuduj si ak nevieš čo znamená priemer.
Znovu musím dodať, že inteligenčné rozdiely rôznych populácií, sami o sebe, nie sú problémom, pokiaľ sa umelo tieto populácie nemiešajú, alebo nie sú štandardy jednej, kladené na druhú.
Nejaký tvoj čierny kamarát mal mentálne zaostalých rodičov? Inak vidím, ako je pre teba pohodlné "zabúdať", že pri hodnotách IQ ide o priemerné hodnoty. Doštuduj si ak nevieš čo znamená priemer.
Znovu musím dodať, že inteligenčné rozdiely rôznych populácií, sami o sebe, nie sú problémom, pokiaľ sa umelo tieto populácie nemiešajú, alebo nie sú štandardy jednej, kladené na druhú.
Osoba, ktora ma chce ucit ako diskutovat pouzije v kazdom poste ad hominem utok?
Ty si na zaklade rasistickeho vedca diagnostikoval u 1,2mld ludi mentalnu retardaciu. Preto v tvojom svete boli. Lebo tvrdis: co African to retard.
A ked sme pri to vzdelani a IQ v Afrike. Byvale britske kolonie si nechali povodne kolonialne osnovy. Preto v Afrike maju fyziku, nasobilku ci geometriu. Co v UK uz nemaju. Preto sa prirodne vedy lepsi vyucuju Africanom ako Britom. Teda podla jedneho profesora, ktory je opakom progresivne politicky korektneho akademika.
Ty si na zaklade rasistickeho vedca diagnostikoval u 1,2mld ludi mentalnu retardaciu. Preto v tvojom svete boli. Lebo tvrdis: co African to retard.
A ked sme pri to vzdelani a IQ v Afrike. Byvale britske kolonie si nechali povodne kolonialne osnovy. Preto v Afrike maju fyziku, nasobilku ci geometriu. Co v UK uz nemaju. Preto sa prirodne vedy lepsi vyucuju Africanom ako Britom. Teda podla jedneho profesora, ktory je opakom progresivne politicky korektneho akademika.
Tvoje pasívne-agresívne prejavy nie sú o nič menej urážajúce.
Ja som o mentálnej retardácii nehovoril, čierny Afričan s IQ 70 môže byť funkčnou súčasťou africkej spoločnosti, ale problémovým elementom v európskej. O tom som písal v predchádzajúcom príspevku.
Ja som o mentálnej retardácii nehovoril, čierny Afričan s IQ 70 môže byť funkčnou súčasťou africkej spoločnosti, ale problémovým elementom v európskej. O tom som písal v predchádzajúcom príspevku.
Pasivna agresivita... aj toto pripomeniem ked sa budete stazovat na SJW a lavicakov 
Prepac, ten diagnostik bol tvoj druh v zbrani kali.
No ale tak African a Africanka s IQ maju dieta. Ako si vysvetlis, ze to dokaze konkurovat Neafricanom na Zapade a dokonca ma v niektorych oblastiach (matika) lepsie vzdelanie?
Prepac, ten diagnostik bol tvoj druh v zbrani kali.
No ale tak African a Africanka s IQ maju dieta. Ako si vysvetlis, ze to dokaze konkurovat Neafricanom na Zapade a dokonca ma v niektorych oblastiach (matika) lepsie vzdelanie?
Aké IQ majú rodičia? Nič z toho čo som písal nevylučovalo existenciu extrémov na Gaussovej krivke (o ktorej radi hovoria iní).
IQ okolo 70.
a nebolo by to popieranie dedicnosti inteligencie?
a nebolo by to popieranie dedicnosti inteligencie?
Nie, aj keď dosť silne pochybujem, že vieš skutočne ich IQ. 
vychadzam len zo zaverov konzilia narodnej obce fasistickej, o ktorych sa na nesmie pochybovat.
este stale mozes tvrdit, ze Africanov uspesnych na zapadnej vysokej skole som len halucinoval.
este stale mozes tvrdit, ze Africanov uspesnych na zapadnej vysokej skole som len halucinoval.
Vo všeobecnosti halucinuješ dosť, aj keď skôr by som to nazval sebaklamami.. Ale to čo je priemer, si si očividne nedoštudoval.
ked je axioma, ze primerne IQ je 70, ako je geneticky mozne, ze rodicia na hranici mentalnej retardacie maju potomstvo s IQ nad 110? teda snad je to dost na zvladnutie vsektych stupnov skol v cudzom jazyku...
alebo som len sam seba oklamal, ked som si myslel, ze mam africky spoluziakov a kolegov a na skole som videl desiatky africkych studentov a vyucujucich?
alebo som len sam seba oklamal, ked som si myslel, ze mam africky spoluziakov a kolegov a na skole som videl desiatky africkych studentov a vyucujucich?
ti rodicia asi nebudu mat IQ okolo priemeru, ale na konci Gaussovej krivky
a ako prisli k nemu ti rodicia? ved platia axiomy nasich psychologov z obce fasistickej: Africania su debilni, preto nevynasli koleso. debilita sa dedi.
tiez asi boli vo vacsej vzdialenosti od stredu krivky
podobne to moze byt aj naopak
podobne to moze byt aj naopak