Windows 10
Re: Windows 10
Toto nie je bežná aktualizácia a ja to robím stále tak, ako som napísal.
Len pre info ohľadom toho môjho problému, ak by mal niekto ten istý.
Zakázať prebudenie pre UpdateOrchestrator (a aj nejaký druhý task, čo to budil) pomohlo viac menej iba jednorázovo, potom sa nastavenia vždy obnovili. Po zmene nastavení v prílohe to však vyzerá tak, že je problém vyriešený.
Zakázať prebudenie pre UpdateOrchestrator (a aj nejaký druhý task, čo to budil) pomohlo viac menej iba jednorázovo, potom sa nastavenia vždy obnovili. Po zmene nastavení v prílohe to však vyzerá tak, že je problém vyriešený.
- Prílohy
-
- Screenshot_2.png (22.27 KiB) 1837 zobrazení
neviete mi poradiť kde vo W7 nastavim aby mi nezobrazovalo taketo miniatury, ale nahlady okien? lebo pouzivam velmi vela spustenych okien naraz a takto vzdy triafam aj 3-4x do spravneho
- Prílohy
-
- 7.png (11.75 KiB) 1798 zobrazení
Stačí zapnúť Aero štýl a je to. prípadne https://helpdeskgeek.com/how-to/disable ... s-windows/
zdravim ako pls nastavit aby my ukazovalo vzdy automaticky Zobrazit ako- Najvecsie ikony?
dakujem
dakujem
Ak som dobre pochopil, tak si to nastav a potom klikni na Zobraziť-Možnosti-Zmeniť možnosti priečinka a hľadania-Zobrazenie-Použiť pre priečinky-Použiť-OK.
dakujem funguje to 
nahodou niekto instalacku na win10 ? alebo kde to stiahnem
Na oficialnom webe Microsoftu.
ale free
instalacka ?
Free instalacka. Kluc si kup z eBayu.
vies mi hodit link na nejake to ISO ? akurat by som potreboval 4gb verziu ak by to slo
Neviem, pretoze sa mi to nechce hladat. Teda mohol by som, ale kedze si lenivy, tak budem aj ja 
uz mam akorat som myslel ze ten program nainstaluje rovno mne win10
akurat to ma 4gb kde stiahnes iso ale 4gb usb instalacku to nespravi pyta vecsie usb...
// mam teraz nainstalovany original win na ntb da sa nejako z neho vytiahnut aj CD key ? alebo da sa nejako preinstalovat ? bez toho aby som musel zase key zadavat ?
// mam teraz nainstalovany original win na ntb da sa nejako z neho vytiahnut aj CD key ? alebo da sa nejako preinstalovat ? bez toho aby som musel zase key zadavat ?
Win10 ma v nastaveniach factory reset, spravi to akoby cistu instalaciu winu, rovnako ako pri smartfonoch
potrebujem ale aj format disku
Ak mas UEFI bios, tak kluc je ulozeny v biose.
tak som ho zistil cez skripta snad niekomu nepristal na maile 
Win8 mal kľúč v biose.
To som uz predsa napisal.