Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa kali520 »

https://www.facebook.com/hricalubos1/vi ... yqrkkJWinc

Vysvetlenie fungovania Sorosovej nadacie...
jackb
Redeemer
Redeemer

Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa jackb »

Ziada sa zacitovat Rada Prochazku...

A to vsetko od dakeho hlupaka, ktory chce za screeny zo svojho webu uctovat 50 centov :D

//autoeditácia príspevku (05 Mar 2018, 17:04)
nuz ale. dochodca povodom z Madarska robi prevraty, dosadzuje si vlady. preco je potom pre obec fasisticku a Armadu Sprostasovu nepredstavitelne, ze by take nieco mohla robit tajna sluzba najvacsej krajiny na svete, ktora ma v takom niecom uz takmer storocie praxe?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Co je na tom zle ? Vsak to bola zmena rezimu k lepsiemu ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako je to s tým Sorošom, nadnárodnými korporáciami a konšpiráciami? V tomto súhlas s Blahmom, ktorý naložil Havranovi:
Aj Penta má svojich "ľavičiarov". Najznámejším je Michal Havran, ktorý si celá život pletie ľavicu s liberalizmom, ale to by sa mu dalo odpustiť - rovnako zmagorené sú mestské deti zo stredných tried aj na Západe. Ale robiť pajáca Haščákovi a písať pre SME nahnevané "revolučné" článočky, plné vulgarizmov, ku ktorým by sa neznížil ani majster krabicového vína z Košíc Peter Schutz, to je už naozaj trápne. Čo je horšie, Havran čoraz častejšie zneužíva rasistickú kartu a to dosť hrubým spôsobom. Dnes som si preletel jeho akože výsmešný článok "Reportáž zo Sorošovej fabriky na majdany", v ktorom opisuje fiktívne stretnutie so Sorosom. Mám k nemu niekoľko poznámok.

Havran sa cíti hrozne vtipne, keď parodizuje kritiku antiglobalistov, ktorí bojkotujú Starbucks, jednu z najnechutnejších korporácií sveta, o ktorej praktikách písala aj Naomi Kleinová, slávna kanadská progresívna teoretička, (pre Havrana zrejme bububu konšpirátorka zo Zem a vek). Nuž, milý Michal, či sa ti to páči alebo nie, nadnárodné korporácie robia ťažké svinstvá, vykorisťujú ľudí, ničia prírodu a zneužívajú moc. Darmo sa tomu budeš vysmievať ako priemierní neoliberáli, skús si o tom radšej niečo prečítať od Naomi Kleinovej, Susan Georgeovej, Arudnhati Royovej či Samira Amina. Možno ti ujo Haščák dovolí o tom niečo napísať aj pre SME, ak sa na naňho tak sokratovsky zadívaš a zašpúliš tie pery ako skutočný intelektuál - to vieš najlepšie, to chalošov z Penty úplne roztopí.

Havran sa tiež snaží zosmiešniť predstavu, že by farebné revolúcie organizoval Soros a využíva na to klasický spôsob liberálov - však si len predstavte, ako by nejaký starý dedulo z New Yorku riadil svet. Ide o klasickú fintu, ktorej sa v teórii demagógie hovori "slamený panák". Najskôr terč svojej kritiky pretvorím v karikatúru a potom sa tej karikatúre vysmievam. Lacné a detinské. Ale k Havranovi to patrí. On vôbec nerieši, že nejde o osobu Sorosa, ani o žiadne utajené konšpirácie, sprisahania, Foxa Muldera či reptiliánov. Ak sa niekto pýta po stope Sorosa, tak sa pýta na jeho financie, ktoré Soros dáva do liberálnych mimovládnych organizácií, ktoré šíria jeho svetonázor a pomáhajú napĺňať jeho záujmy. A to robia celkom otvorene - to nie je žiadna špekulácia.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja si v ziadnom pripade nemyslim ze soros ze nejaky svatec alebo len dobry clovek.
ale nasi konspiratori (napisal by som kotlebovci, ale uz v tom ide viditelne aj fico) mu aktualne radi pripisuju uplne vsetko.

faktom je ze je to bohac ktory ma nejaky obraz sveta a kedze si to moze dovolit tak svoje financie vyuziva na to aby svet priblizil co najviac k tomu obrazu. ci je to zle alebo dobre, zalezi cisto na tom ci sa ti ten jeho obraz sveta paci alebo nie.

staci si pozriet stranku OSF (ktora je uplne hrozna, nechapem preco ked soros leje tolke peniaze do toho, tak nie su schopny spravit jednu funkcnu stranku), mne sa ich projekty a ciele celkom pozdavaju. co robia ale realne to teda netusim, nikdy ma to nezaujimalo.

na smiech je to ako je dnes v mode sorosa demonizovat, este pred par rokmi to boli rockefellerovci, slobodomurari a jasteri z vesmiru, dnes stoji za vsetkym soros.
hughito
Redeemer
Redeemer

Súhlas, treba to rozlišovať. Ale spýtam sa, na základe čoho vychádzaš, keď tvrdíš, že: viditelne aj fico) mu aktualne radi pripisuju uplne vsetko. ?

Soroš je podľa mňa v móde dlho, rovnako ako iné "skupiny." Akurát, na rozdiel od jašterov z pekel, je jeho vplyv naozaj silný - sprostredkovane cez jeho financie. O tom niet pochýb. Mimochodom, s tými aktivitami ohľadom Rómov a pod. súhlasím.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Blaha je ten typek, co nepripustal odchod Fica?
vtipne ako sa vysmieva Havranovi, pricom je sam na smiech
oboch osobne povazujem za ludovych rozpravacov, rozdiel je len v platforme a fanusikoch
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

staci pozriet tlacovku lsns s reakciou na fica, za co vsetko moze soros.

vzdy existuje ista skupina ludi, ktora si mysli ze iba ten ich nazor je spravny a ozajsny a akykolvek iny nazor je vyplodom zla. pozri si diskusie na pravde, akonahle niekto napise nieco voci rusku a putinovi, tak je automaticky zamestnanec americkej ambasady.
rovnako ak nahodou niekto je proimigrant, tak je urcite plateny sorosom. neni mozne aby mal niekto rovnaky nazor ako soros uplne z vlastnej hlavy. a potom to pokracuje asociaciami, ten novinar ma proimigrantske nazory, takze je plateny sorosom, ten novinar napisal nieco pozitivne o nejakom podnikatelovi/politikovi, teda na 100% je aj ten podnikatel/politik plateny sorosom.
a ideme az do takych extremov ze NAKA je dielom sorosa aby mohol potlacovat pronarodne postoje...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale ja som sa pýtal na Fica, nie ĽSNS. Lebo si napísal: viditelne aj fico) mu aktualne radi pripisuju uplne vsetko. ?

Ma to zaujíma, lebo som niečo takéto nezachytil. Zachytil som jeho dymovú clonu vo forme "otázky," ktorá bola smerovaná aj na jeho priaznivcov. V podstate túto tému najviac rozvinul Blaha, ale nie v konšpiračnom zmysle. Inak za riadnu podlosť, dokonca aj voči Ficovi, považujem vytiahnutie antisemitskej karty, čo je naozaj za hranou.

Inak súhlasím, ideologických rusofóbnych zaslepencov, ktorí navyše o všetkom konšpirujú, je veľa. Ale aj na druhej strane takých nájdeme, viď aj tuto hojko. Diskusie na portáloch ako Pravda, Denník N či SME nečítam, lebo je to strata času, pretože tam neprebieha diskusia, ale forsírovanie jedinej možnej správnej pravdy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

fica som spomenul len kvoli tej jeho tlacovke, to bolo proste uplne zufalstvo vytiahnut nejake stretnutie pred pol rokom (do teraz ho to nezaujimalo) a tvrdit ze to bude mat asi nieco spolocne so snahou o destabilizaciu slovenska...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ono kroky Fica by som si nedovolil považovať za "zúfalstvo" či "pomätenosť," ako to bolo opisované. On tým niečo sledoval a urobil tak zámerne, bola to súčasť politického boja. Otázne je, či to vyšlo/nevyšlo atď. A k téme všeobecne len zopakujem to, čo som už písal - to, že Soroš cez svoje financie a organizácie (sprostredkovane a nepriamo) zasahuje do diania je fakt, čo bola zjavná konšpirácia bolo spájanie aktuálneho diania a Kisku s jeho osobou na základe akéhosi staršieho rozhovoru, ktorý bol očividne o Rómoch (jedna zo základných oblastí, ktoré riešia mimovládky financované Sorošom).
jackb
Redeemer
Redeemer

Moskva cele storocie pracuje na active measures a tym sa pokusa menit verejnu mienku v Zapadnych krajinach, a aj pocas studenej vojny to viac fungovalo v jej satelitoch a u primarnych cielov (prvy diel Mitrochinovho Archivu, kapitoly o Active Measures a take chutovky ako antentat na Kenedyho, M. L. Kinga ci AIDS ako produkt labakov v US). no kto od roku 2014 ukazujem prstom na Rusko je len rusofobny konspirator. To vierohodnejsie je, ze dedo so smrtou na jazyku si z vlastneho vrecka kupuje vlady malych krajin.
A o to viac je to trapnejsie, ze tito ukazovaci placu, ze vo svete je chudoba, ale to ze Moskva namiesto dochodkov a starosti o zamrzajucich bezdomovcov stale tlaci peniaze do dezinfo kampani ich netankuje a povazuju to za konspiraciu. take "socialne citenie" to je.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:na základe akéhosi staršieho rozhovoru, ktorý bol očividne o Rómoch
Tento deklarovaný dôvod je podľa Fica, doslova, "blbosť na entú". :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Neviem o čom inom by sa krátko rozprával Kiska so Sorosom. Jedine ak teda o tom prevrate. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja som si myslel, ze mu tel let v rakete urady zatrhly,
https://xman.idnes.cz/mike-hughes-plact ... anicni_aha
no narozdiel od ostatnich plochozemcov, pre to aspon daco spravil
jackb
Redeemer
Redeemer

kali ma krivo obvinil z toho, ze luham o Info Vojne a jej obhajobe HAARP a chemtrails.
nuz, Hudo a Lichtner musi velmi nesuhlasit s tym, ze "pocasie je ako zbran" ked si na oficianlny youtube kanal daju videa, ktore prave o tychto hlupostiach hovoria ako o faktoch

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Sú otvorenejší rôznym informáciám a názorom. To či tomu sami veria je druhá vec. Lichtner máva raz do mesiaca hosťa, ktorý hovorí o tom ako o planétu Zem zápasia mimozemské sily a tajné syndikáty. Je zaujímavé ako vás niektorých liberálnych-demokratov rozčuľuje slobodné šírenie týchto vecí. To neznačí veľkú dôveru v ľudí a tým demokraciu samotnú. :P

Ak chceš niečo vedieť o Rostasovom prípade,
jackb
Redeemer
Redeemer

takze sirit nezmysly je "otvorenost roznym nazorom". cool.
no demokracia a sloboda je aj o tom, ze im mozem povedat, ze su imbecili :smt006
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

:D
Prílohy
27971718_10156206936311473_3970675405133277277_n.jpg
Napísať odpoveď