Hornet - poistenie čelného skla
Re: Hornet - poistenie čelného skla
Takze s tou reklamou som nebol mimo tak ako som pisal vyssie 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...myslím si, že to čo bolo na fotke nebol zámer... 
prasklo mi celne sklo, nove by ma vyslo cez 300eur, kedze mam rozne asistencne systemy za sklom + praca
skusil som sa ist vcera rano spytat do hornetu ze co by ma to vyslo u nich, hned mi vypocitala ze poplatok za sluzbu by bol 39 eur a nove sklo by ma cez nich vyslo 78 eur, ja ze urcite 78eur, lebo podla autokelly najlacnejsie okolo 300, ze mam doniest TP, doniesol som TP a podla vin cisla a vybavy mi potvrdila sumu 78eur, nevahal som a objednal som, dnes rano som bol odniest auto a prave som si ho prevzal, sklo je sice ine ako som mal, ma zatmavovacie pruhy hore aj dole, ale vyrezy na senzory sedia, celkovo sa mi to sklo s pruhmi paci viac, predtym som ich nemal, zaplatil som 117eur a dostal som do ruky zmluvu ze ten poplatok sa plati kazdy rok este 2 roky - o com som samozrejme vedel, takze 04/2019 zaplatim 39eur a 04/2020 dalsich 39 eur, pocas tychto rokov mam garantovane opravy zdarma - pozor iba od kamienkov, pytal som sa co v pripade ak mi poskodenie kamienkom spsobi zasa prasklinu ktora sa nebude dat zalepit, tak v tom pripade je hradena zasa vymena skla, uz bez poplatku za sklo, v ramci sluzby mi aplikovali aj nejake tekute stierace ci co a po kazdej rocnej platbe, tych 39 eur sa mam zastavit so zmluvou na ktorejkolvek pobocke hornetu a tie tekute stierace mi nanovo aplikuju - takze za mna, suma sumarum 39x3+78, za 195eur s dph mam vymene celne sklo za 48 hodin aj s pracou, aj s garantovanou bezplatnou opravou po dobu dalsich 2 rokov, sluzba je viazana na VIN takze pripadny predaj auta vobec neprekaza, som nadmieru spokojny nakolko som tam isiel s malou dusickou a cakal klasicke oje*** a skryte poplatky...velka spokojnost
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2018, 16:22)
akurat ma napadlo, aby som iba nechvalil
tak som cakal ze stk a ek nalepky prelepia trosku sofistikovanejsie nie iba zlepia a nalepia na nove sklo a budu dufat ze to bude drzat, lebo 1/4 z kazdej nalepky sa mi uz zlepuje a vyzera to zle a su v rohu pokrcene ako ich za ten roh tahali dole
skusil som sa ist vcera rano spytat do hornetu ze co by ma to vyslo u nich, hned mi vypocitala ze poplatok za sluzbu by bol 39 eur a nove sklo by ma cez nich vyslo 78 eur, ja ze urcite 78eur, lebo podla autokelly najlacnejsie okolo 300, ze mam doniest TP, doniesol som TP a podla vin cisla a vybavy mi potvrdila sumu 78eur, nevahal som a objednal som, dnes rano som bol odniest auto a prave som si ho prevzal, sklo je sice ine ako som mal, ma zatmavovacie pruhy hore aj dole, ale vyrezy na senzory sedia, celkovo sa mi to sklo s pruhmi paci viac, predtym som ich nemal, zaplatil som 117eur a dostal som do ruky zmluvu ze ten poplatok sa plati kazdy rok este 2 roky - o com som samozrejme vedel, takze 04/2019 zaplatim 39eur a 04/2020 dalsich 39 eur, pocas tychto rokov mam garantovane opravy zdarma - pozor iba od kamienkov, pytal som sa co v pripade ak mi poskodenie kamienkom spsobi zasa prasklinu ktora sa nebude dat zalepit, tak v tom pripade je hradena zasa vymena skla, uz bez poplatku za sklo, v ramci sluzby mi aplikovali aj nejake tekute stierace ci co a po kazdej rocnej platbe, tych 39 eur sa mam zastavit so zmluvou na ktorejkolvek pobocke hornetu a tie tekute stierace mi nanovo aplikuju - takze za mna, suma sumarum 39x3+78, za 195eur s dph mam vymene celne sklo za 48 hodin aj s pracou, aj s garantovanou bezplatnou opravou po dobu dalsich 2 rokov, sluzba je viazana na VIN takze pripadny predaj auta vobec neprekaza, som nadmieru spokojny nakolko som tam isiel s malou dusickou a cakal klasicke oje*** a skryte poplatky...velka spokojnost
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2018, 16:22)
akurat ma napadlo, aby som iba nechvalil
Vsak sa to fenuje, lepidlo uplne zmakne, nalepka ide dole a nalepi sa na nove sklo. Ani to clovek nezisti. Aspon to tak bolo u mna, ze to islo pekne dole a este krajsie to bolo nalepene. Mozno si mal pracovnika, ktoremu sa s tym nechcelo bavit a chcel to mat rychlo, rychlo.
no ja mam jednu uplne pokrcenu az by podla mna hocikto mohol namietat co som s nou stvaral [emoji3]
Mozes ist na STK a tam spravit administrativnu kontrolo. Cize podla technicaku pozeu do systemu, ze ci ti STK plati, na zaklade toho ti vystavia novu nalepku. Za STK a EK som kedysi platil vari 10 eur dokopy aj s kartickami. Cize teoreticky by to stalo 5 eur. Aj tak sa policajt nediva na celne sklo, ale vypyta si od teba karticky.
-
Arkaz
Addict
hej hornet je fajn tiez som daval tam menit sklo s touto sluzbou a bol som spokojny.
-
guess.whoo
Redeemer
kaslat na to..datum vidno, karticku mas tiez keby ktosi rypal
To musel dobre sklbat z toho skla, fen mu asi nic nehovori. Suhlasim vsak a guessom.