Let lietadlom
Re: Let lietadlom
jedno ti poradit viem, žiadny airbus 77k ani nič podobné neexistuje 
na fb? komu? turkishu? nepredpokladam ze spolocnost ako turkish sa bude zaoberat mojim postom
z pelikanu mi odpisali ze v posledne dni v tejto cestovke riesia uplne rovnaky problem s viac cestujucimi, a ze bez vysledku, nevedia to vyriesit, zrejme je tam nejaky technicky bug, vraj staci pri check ine povedat ze chceme sediet spolu
myslite ze je to realne?
z pelikanu mi odpisali ze v posledne dni v tejto cestovke riesia uplne rovnaky problem s viac cestujucimi, a ze bez vysledku, nevedia to vyriesit, zrejme je tam nejaky technicky bug, vraj staci pri check ine povedat ze chceme sediet spolu
ano, riesievam takto nedostupnost sluzieb bezne, naposledy seating s Oman Air, nato tam ten kontakt majuCheZteR napísal:na fb? komu? turkishu? nepredpokladam ze spolocnost ako turkish sa bude zaoberat mojim postom
ak budu volne sedacky vedla seba, tak hejvraj staci pri check ine povedat ze chceme sediet spolumyslite ze je to realne?
a ten check in budem riesit na prvom letisku alebo na kazdom osobitne? asi hlupa otazka ale este som nikdy neprestupoval 
letim z kosic a prestupujem v istanbule, tento let je prave z istanbulu dalej, vyriesim vsetky nalezitosti na letisku v kosiciach?
letim z kosic a prestupujem v istanbule, tento let je prave z istanbulu dalej, vyriesim vsetky nalezitosti na letisku v kosiciach?
ano, letenky na oba segmenty dostanes uz v KSC, aj kufre poslu az do finalnej destinacie
tak to je parada, tak snad to v Kosiciach vsetko vybavim 
budem tam vedieť vybaviť aj let naspäť? lebo to blbne aj pri lete naspäť
budem tam vedieť vybaviť aj let naspäť? lebo to blbne aj pri lete naspäť
mas to vsetko s 1 aerolinkou, takze by to nemal byt problem ani pri ceste naspat, ci uz batozina alebo sedacky
napis mi do SS cislo letu a datum, pozrem to este detailnejsie
napis mi do SS cislo letu a datum, pozrem to este detailnejsie
Neviete niekto ako to je s Wizz Air? Našiel som, že príručná batožina má mať rozmery 55x40x23, mne sa to vidí dosť maličké. Meria sa to vôbec? Teda ak nebude mať viac než 10 kíl
Ja už som videl ľudí s riadnymi kufriskami "príručnými", no stále to boli iné spoločnosti.
-
javatar
Hardcore addict
Zalezi ako sa bude chciet im zamestnancom. Uz som presiel aj s vacsou batozinou a zazil som aj to, ze im vadila moja kapsa.
Na meranie tam maju kovovy ram do ktoreho sa batozina musi vmestit ak ta ceknu - povacsine necekuju ale to sa vraciam na zaciatok, zalezi od pedantnosti zamestnancov.
Na meranie tam maju kovovy ram do ktoreho sa batozina musi vmestit ak ta ceknu - povacsine necekuju ale to sa vraciam na zaciatok, zalezi od pedantnosti zamestnancov.
55x40x23 sa ti vidi malicke? Ved to su standardne rozmery prirucnej batoziny u viacerych prepravcov (a je to celkom slusny kufor). Nie je to tak davno, co mal Wizzair v cene len prirucnu do rozmerov 42x32x25cm...
Pred pár dňami som si kúpil letenky na august cez Vueling a už mi rovno aj poslali boarding pass
To teda už nemusím žiaden check in absolvovať?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
isto boarding pass? Je to na tom napisane, so sedackou a vsetkym? dost sa mi to nezda takto dopredu, ale tak teoreticky to mozne jeArAsHiD napísal:Pred pár dňami som si kúpil letenky na august cez Vueling a už mi rovno aj poslali boarding pass![]()
-
Grim
Darca
Ako sa dostanem čo najjednoduchšie a najlacnejšie z Prahy hl. nádraží na letisko? Napíšte mi to ako totálnemu debilovi, čo nikdy nikam neletel.
-
hojko
Site Admin
Airpor express: http://www.dpp.cz/linka-ae-airport-express/ Alebo Uber cca 15 eur.
-
Grim
Darca
Hlavní nádraží (C, vlak) - to ako kde sa nastupuje na ten autobus? Som písal...ako debilovi...
https://www.cd.cz/dalsi-sluzby/navazna-doprava/-26856/
mas tam aj mapu
Hlavní nádraží (Praha hl. n., metro C, stanice Hlavní nádraží)
Nástupní zastávka je v ulici Wilsonova (magistrála směr Florenc) přímo před Fantovou budovou (stará výpravní budova). Zde lze využít bezbariérový přístup s výtahem přímo do odbavovací haly.
street view: https://www.google.com/maps/@50.083036, ... 312!8i6656
mas tam aj mapu
Hlavní nádraží (Praha hl. n., metro C, stanice Hlavní nádraží)
Nástupní zastávka je v ulici Wilsonova (magistrála směr Florenc) přímo před Fantovou budovou (stará výpravní budova). Zde lze využít bezbariérový přístup s výtahem přímo do odbavovací haly.
street view: https://www.google.com/maps/@50.083036, ... 312!8i6656
-
Grim
Darca
Presne ten Streetview som potreboval. Diky
neviete mi poradit ako ziadat kompenzaciu za meskajuci let cez ryanair?
ba-milano let meskal cca 7 hodin
ba-milano let meskal cca 7 hodin
to by aj mna zaujimalo (nie pre ryanair) resp. ci ma niekto skusenosti s firmami kt. to vymahaju
Tie firmy berú 25+ %
Ak si to vybavíte sami, dostanete plnú sumu
Ak si to vybavíte sami, dostanete plnú sumu