emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa gogo956 »

pustit ich sem je ta prva a najvecsia chyba. Kazdeho kto sa tuobjavi bez legalnych papierov by ihned mali deportovat do zachytnych taborov bud v Turecku alebo v Lybii. Pretoze aj pre nich je to ovela tazsie sa vracat po mesiacoch nadeji z bohatej Europy nazad do chudoby. Ano je to od nas sebecke, ale ak Europa necha otvorene dvere ako doteraz, tak skonci ako vyjedena špajza. Kto sa rozda, ma sice /mozno/ z toho dobry pocit, ale v kazdom pripade holy zadok.. Musia si uvedomit ze nadmerna natalita je vzdy problem. Z toho vznikaju vsetky tie boje o suroviny,vodu a podu. Naopak staty ktore v minulosti zaviedli bud z mocenskej pozicie alebo prirodzene vyvojom znizenie poctu deti na matku, tie dosiahli obrovsky hospodarsky, ekonomicky a vzdelanostny rast.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

gogo956 napísal:Kazdeho kto sa tuobjavi bez legalnych papierov by ihned mali deportovat do zachytnych taborov bud v Turecku alebo v Lybii
ved pisem, ze to tak ma byt

o natalite hovori studia, ktoru beardie rozporuje. v Cine ci v Indii tato revolucia nastala a teraz sa caka len na sub-saharsku Afriku. podla jej autorov je to prirodzeny vyvoj.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Pre Európu (vrátane USA a Austrálie) sú problémom legálni imigranti, nie len tí nelegálni.

Zbytočné náklady s "triedením".
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

-AA- napísal:Pre Európu (vrátane USA a Austrálie) sú problémom legálni imigranti, nie len tí nelegálni.

Zbytočné náklady s "triedením".
nemyslim si ... tak urcite by si vacsina ktorym nejde o zivot rozmyslela ci da 3000€ za to ze sa dostanu niekde do taboru niekde v pusti kde budu tvrdnut niekolko mesiacov ci rokov s nejasnym vysledkom ... v nemecku v hoteli maju aspon platenu dovolenku z nasich dani ... v lybii v stane by to az taka lakava dovolenka nebola. ... az na tych co im skutocne ide o zivot ..
jackb
Redeemer
Redeemer

Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

beardie napísal:Rumuni a Bulhari su pase, lebo su v EU, ale pre zbytok by mohla byt prikladom Kanada/USA a ostatne krajiny, kde je vizova politika prisna
viza na rok, pokojne aj pracovne, ak sa clovek osvedci, nechat, ak nie, pratat domov a dosledne to dodrzovat
samozrejme, viza davat len tym, ktori na ne maju narok

uz som ti predsa minule vysvetloval, ze natalita 1.5 v subsaharskej Afrike je horsia ako natalita 2.5 v Europe...

hrach o stenu...
Mam pocit , ze prave kanada teraz povedala, ze prijme vecsinu imigrantov,ktorych chcel vyhostit izrael. V Kanade vo velkom davaju viza ci povolenia na pobyt azijcanom a africanom.
natalita 1.5 v subsaharskej Afrike je horsia ako natalita 2.5 v Europe Preco?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

strapaty napísal:nemyslim si ... tak urcite by si vacsina ktorym nejde o zivot rozmyslela ci da 3000€ za to ze sa dostanu niekde do taboru niekde v pusti kde budu tvrdnut niekolko mesiacov ci rokov s nejasnym vysledkom ... v nemecku v hoteli maju aspon platenu dovolenku z nasich dani ... v lybii v stane by to az taka lakava dovolenka nebola. ... az na tych co im skutocne ide o zivot ..
Obidve skupiny sa musia zastaviť v táboroch. Tí, ktorým nešlo o život sa sami-deportujú späť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Son-Goku napísal:Preco?
lebo ta Africanka bude mat to 1.5-te dieta ked bude mat 17 rokov, ta Europanka to 2.5te v 30ke, preto aj pri nizsej natalite (ktora tam samozrejme nie je!) bude po 100 rokoch pri rovnakom zaklade viac Africanov ako Europanov, je tam skratka rychlejsi cyklus
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

-AA- napísal:Obidve skupiny sa musia zastaviť v táboroch. Tí, ktorým nešlo o život sa sami-deportujú späť.
vsak presne to som pisal
jackb
Redeemer
Redeemer

strapaty, nie si ty super radikalny krestan? a nemal tesar z Nazareta hovorit nieco ako "milovat budes blizneho svojho ako seba sameho"? lebo vo vydani Pisma, ktore som cital nebola poznamka "okrem ... utecenca z Blizkeho Vychodu". a okrem toho, podal rovnakej knihy aj tento tesar musel bol tento tesar na zaciatku svojho zivota tiez utecencom v Egypte. ale ako to byva s knizkami monotesitickych nabozenstviev z Blizkeho vychodu, tak aj tieto veci sa mozno lisia od prekladu ku prekladu...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Nigerijec na nástupišti v Hamburku ubodal svou exmanželku a roční dceru
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... dceru.html
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

beardie napísal:lebo ta Africanka bude mat to 1.5-te dieta ked bude mat 17 rokov, ta Europanka to 2.5te v 30ke, preto aj pri nizsej natalite (ktora tam samozrejme nie je!) bude po 100 rokoch pri rovnakom zaklade viac Africanov ako Europanov, je tam skratka rychlejsi cyklus
To by ma zaujimalo kde sa prislo na cislo 2,5 ked v niger je 6,3. Priemer tazko ked to vychadza na celu subsaharsku afriku okolo 4,9.
V inak v nemecku je fajn https://navratdoreality.cz/zivot-syrske ... -4060.html
beardie
Redeemer
Redeemer

to bolo uvedene ako priklad, na ktorom bolo ukazane, ze nie je dolezita len natalita, ale aj rychlost reprodukcneho cyklu, jackb sa snazil ukazat, ze natalita klesa a sme za vodou, co samozrejme nie je pravda
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:jackb sa snazil ukazat, ze natalita klesa a sme za vodou, co samozrejme nie je pravda
nie. ta studia, ktoru som sem dal bola o tom, ze sice obrovske natality vo svete s znizuju a sub-saharska Afrika caka na ten bod zlomu, ale ze planeta sa bude preludnovat aj tak
beardie
Redeemer
Redeemer

som rad, ze si rozumieme
gogo956
Redeemer
Redeemer

beardie
Redeemer
Redeemer

natrafil som na toto video:
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Nemali provokovať s tými čapicami :nono:
Budú tam mať veselo časom, vďaka pizza Merkel :)

https://www.ta3.com/clanok/1126194/nakr ... lkami.html
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

jackb napísal:strapaty, nie si ty super radikalny krestan? a nemal tesar z Nazareta hovorit nieco ako "milovat budes blizneho svojho ako seba sameho"? lebo vo vydani Pisma, ktore som cital nebola poznamka "okrem ... utecenca z Blizkeho Vychodu". a okrem toho, podal rovnakej knihy aj tento tesar musel bol tento tesar na zaciatku svojho zivota tiez utecencom v Egypte. ale ako to byva s knizkami monotesitickych nabozenstviev z Blizkeho vychodu, tak aj tieto veci sa mozno lisia od prekladu ku prekladu...
co to ma spolocne s tym ze maju byt ludia prevereny ... v pisme sa pise aj o ochrane vlastnej rodiny ... ja nie som proti prijimaniu utecencov ... dokonca sme k tomu zaviazany medzinarodnymi zmluvami... ale nie sme zaviazany prijimat migrantov... ak si si vsimol tak o domacom obyvatelstve vie stat vsetko ...o kazdej dvojke z chovania ... o kazdom trestnom cinne ... o kazdom poruseni pracovnej disciplyny... a vsetci co ohrozuju spolocnost su monitorovany pripadne za svoje skutky zatvarany ci inak rieseny... preco by sme si mali pustit do ulic vrahou a nasilnikov ... a preco len cudzich ... otvorme vaznice aj doma ... kazdy kto prichadza co cudzej krajiny ako utecenec sa bude od neho predpokladat ze sa prisposobi zvyklostiam a kulture danej krajiny... je to upllne normalne... ak nie nik ho nikde nenuti byt moze ist kam chce a kde ho pustia...domov sa moze vratit vzdy... sam si musi zvazit co je pre neho lepsie .. .
jackb
Redeemer
Redeemer

preco vidies v kazdom vraha a nasilnika, ked mas prikazane vidiet v kazdom Krista? vari bol on vrah a nasilnik? v Egypte plienil, lupil a raboval?
Napísať odpoveď