emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
pustit ich sem je ta prva a najvecsia chyba. Kazdeho kto sa tuobjavi bez legalnych papierov by ihned mali deportovat do zachytnych taborov bud v Turecku alebo v Lybii. Pretoze aj pre nich je to ovela tazsie sa vracat po mesiacoch nadeji z bohatej Europy nazad do chudoby. Ano je to od nas sebecke, ale ak Europa necha otvorene dvere ako doteraz, tak skonci ako vyjedena špajza. Kto sa rozda, ma sice /mozno/ z toho dobry pocit, ale v kazdom pripade holy zadok.. Musia si uvedomit ze nadmerna natalita je vzdy problem. Z toho vznikaju vsetky tie boje o suroviny,vodu a podu. Naopak staty ktore v minulosti zaviedli bud z mocenskej pozicie alebo prirodzene vyvojom znizenie poctu deti na matku, tie dosiahli obrovsky hospodarsky, ekonomicky a vzdelanostny rast.
ved pisem, ze to tak ma bytgogo956 napísal:Kazdeho kto sa tuobjavi bez legalnych papierov by ihned mali deportovat do zachytnych taborov bud v Turecku alebo v Lybii
o natalite hovori studia, ktoru beardie rozporuje. v Cine ci v Indii tato revolucia nastala a teraz sa caka len na sub-saharsku Afriku. podla jej autorov je to prirodzeny vyvoj.
Pre Európu (vrátane USA a Austrálie) sú problémom legálni imigranti, nie len tí nelegálni.
Zbytočné náklady s "triedením".
nemyslim si ... tak urcite by si vacsina ktorym nejde o zivot rozmyslela ci da 3000€ za to ze sa dostanu niekde do taboru niekde v pusti kde budu tvrdnut niekolko mesiacov ci rokov s nejasnym vysledkom ... v nemecku v hoteli maju aspon platenu dovolenku z nasich dani ... v lybii v stane by to az taka lakava dovolenka nebola. ... az na tych co im skutocne ide o zivot ..-AA- napísal:Pre Európu (vrátane USA a Austrálie) sú problémom legálni imigranti, nie len tí nelegálni.
mladi imigranti v UK a Brexit
https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/ ... 2082fdd6c8
https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/ ... 2082fdd6c8
Mam pocit , ze prave kanada teraz povedala, ze prijme vecsinu imigrantov,ktorych chcel vyhostit izrael. V Kanade vo velkom davaju viza ci povolenia na pobyt azijcanom a africanom.beardie napísal:Rumuni a Bulhari su pase, lebo su v EU, ale pre zbytok by mohla byt prikladom Kanada/USA a ostatne krajiny, kde je vizova politika prisna
viza na rok, pokojne aj pracovne, ak sa clovek osvedci, nechat, ak nie, pratat domov a dosledne to dodrzovat
samozrejme, viza davat len tym, ktori na ne maju narok
uz som ti predsa minule vysvetloval, ze natalita 1.5 v subsaharskej Afrike je horsia ako natalita 2.5 v Europe...
hrach o stenu...
natalita 1.5 v subsaharskej Afrike je horsia ako natalita 2.5 v Europe Preco?
Obidve skupiny sa musia zastaviť v táboroch. Tí, ktorým nešlo o život sa sami-deportujú späť.strapaty napísal:nemyslim si ... tak urcite by si vacsina ktorym nejde o zivot rozmyslela ci da 3000€ za to ze sa dostanu niekde do taboru niekde v pusti kde budu tvrdnut niekolko mesiacov ci rokov s nejasnym vysledkom ... v nemecku v hoteli maju aspon platenu dovolenku z nasich dani ... v lybii v stane by to az taka lakava dovolenka nebola. ... az na tych co im skutocne ide o zivot ..
lebo ta Africanka bude mat to 1.5-te dieta ked bude mat 17 rokov, ta Europanka to 2.5te v 30ke, preto aj pri nizsej natalite (ktora tam samozrejme nie je!) bude po 100 rokoch pri rovnakom zaklade viac Africanov ako Europanov, je tam skratka rychlejsi cyklusSon-Goku napísal:Preco?
vsak presne to som pisal-AA- napísal:Obidve skupiny sa musia zastaviť v táboroch. Tí, ktorým nešlo o život sa sami-deportujú späť.
strapaty, nie si ty super radikalny krestan? a nemal tesar z Nazareta hovorit nieco ako "milovat budes blizneho svojho ako seba sameho"? lebo vo vydani Pisma, ktore som cital nebola poznamka "okrem ... utecenca z Blizkeho Vychodu". a okrem toho, podal rovnakej knihy aj tento tesar musel bol tento tesar na zaciatku svojho zivota tiez utecencom v Egypte. ale ako to byva s knizkami monotesitickych nabozenstviev z Blizkeho vychodu, tak aj tieto veci sa mozno lisia od prekladu ku prekladu...
Nigerijec na nástupišti v Hamburku ubodal svou exmanželku a roční dceru
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... dceru.html
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... dceru.html
To by ma zaujimalo kde sa prislo na cislo 2,5 ked v niger je 6,3. Priemer tazko ked to vychadza na celu subsaharsku afriku okolo 4,9.beardie napísal:lebo ta Africanka bude mat to 1.5-te dieta ked bude mat 17 rokov, ta Europanka to 2.5te v 30ke, preto aj pri nizsej natalite (ktora tam samozrejme nie je!) bude po 100 rokoch pri rovnakom zaklade viac Africanov ako Europanov, je tam skratka rychlejsi cyklus
V inak v nemecku je fajn https://navratdoreality.cz/zivot-syrske ... -4060.html
to bolo uvedene ako priklad, na ktorom bolo ukazane, ze nie je dolezita len natalita, ale aj rychlost reprodukcneho cyklu, jackb sa snazil ukazat, ze natalita klesa a sme za vodou, co samozrejme nie je pravda
nie. ta studia, ktoru som sem dal bola o tom, ze sice obrovske natality vo svete s znizuju a sub-saharska Afrika caka na ten bod zlomu, ale ze planeta sa bude preludnovat aj takbeardie napísal:jackb sa snazil ukazat, ze natalita klesa a sme za vodou, co samozrejme nie je pravda
som rad, ze si rozumieme
natrafil som na toto video:
Nemali provokovať s tými čapicami
Budú tam mať veselo časom, vďaka pizza Merkel
https://www.ta3.com/clanok/1126194/nakr ... lkami.html
Budú tam mať veselo časom, vďaka pizza Merkel
https://www.ta3.com/clanok/1126194/nakr ... lkami.html
co to ma spolocne s tym ze maju byt ludia prevereny ... v pisme sa pise aj o ochrane vlastnej rodiny ... ja nie som proti prijimaniu utecencov ... dokonca sme k tomu zaviazany medzinarodnymi zmluvami... ale nie sme zaviazany prijimat migrantov... ak si si vsimol tak o domacom obyvatelstve vie stat vsetko ...o kazdej dvojke z chovania ... o kazdom trestnom cinne ... o kazdom poruseni pracovnej disciplyny... a vsetci co ohrozuju spolocnost su monitorovany pripadne za svoje skutky zatvarany ci inak rieseny... preco by sme si mali pustit do ulic vrahou a nasilnikov ... a preco len cudzich ... otvorme vaznice aj doma ... kazdy kto prichadza co cudzej krajiny ako utecenec sa bude od neho predpokladat ze sa prisposobi zvyklostiam a kulture danej krajiny... je to upllne normalne... ak nie nik ho nikde nenuti byt moze ist kam chce a kde ho pustia...domov sa moze vratit vzdy... sam si musi zvazit co je pre neho lepsie .. .jackb napísal:strapaty, nie si ty super radikalny krestan? a nemal tesar z Nazareta hovorit nieco ako "milovat budes blizneho svojho ako seba sameho"? lebo vo vydani Pisma, ktore som cital nebola poznamka "okrem ... utecenca z Blizkeho Vychodu". a okrem toho, podal rovnakej knihy aj tento tesar musel bol tento tesar na zaciatku svojho zivota tiez utecencom v Egypte. ale ako to byva s knizkami monotesitickych nabozenstviev z Blizkeho vychodu, tak aj tieto veci sa mozno lisia od prekladu ku prekladu...
preco vidies v kazdom vraha a nasilnika, ked mas prikazane vidiet v kazdom Krista? vari bol on vrah a nasilnik? v Egypte plienil, lupil a raboval?