Uber / Lyft / Taxify / Liftago - odvoz cez aplikaciu
-
yoggy
Re: Uber - preprava osob
To som nenapisal
Neviem sice kolko jazdis ty, ale ja som uber jazdil dost casto a auto som nechaval na parkovisku, momentalne to mam asi tak 50% na 50%
Najviac mi vadi, ze si tam neviem dat zastavky, hodnotiaci system je uplne o nicom, tzn ze Uber uz mal oddelene zrno od pliev, tu mam pocit, ze na hodnotenie kazdy kasle, takze su tu horsi vodici, horsie auta atd.
Pozri sa co si napisal a ako to vyznelo. Pises o level vyssie a zaroven o SPZ. Ja som tam videl nadvaznot. Predsa Uber, aby si mohol ist dalsiu jazdu, tak si musel najskor ohodnotit vodica. Ak to Taxify nema, tak sa nediv, ze ludia nehodnotia.
Ja som síce hodnotil vždy, ale moja mama nikdy a má za sebou desiatky jázd cez uber....
-
yoggy
Nikdy takato podmienka nebolaheker napísal:Pozri sa co si napisal a ako to vyznelo. Pises o level vyssie a zaroven o SPZ. Ja som tam videl nadvaznot. Predsa Uber, aby si mohol ist dalsiu jazdu, tak si musel najskor ohodnotit vodica. Ak to Taxify nema, tak sa nediv, ze ludia nehodnotia.
Mohol si to oddeliť, tak ako si to napísal to mohlo vytvárať dojem, že to dávaš do súvisu...
Z tvojich príspevkov neviem, či si ju na chýbajúcu značku upozornil alebo nie. Mohla odpadnúť počas jazdy a nemusela o tom vedieť.
Na druhú stranu nejde o cudzie auto z ulice, ale registrované v aplikácii+ vedia kto je vodič, takže zase by som z toho nerobil haló.
//autoeditácia príspevku (13 Apr 2018, 2:37)
https://www.zive.sk/clanok/131656/slove ... utiu-sudu/
Z tvojich príspevkov neviem, či si ju na chýbajúcu značku upozornil alebo nie. Mohla odpadnúť počas jazdy a nemusela o tom vedieť.
Na druhú stranu nejde o cudzie auto z ulice, ale registrované v aplikácii+ vedia kto je vodič, takže zase by som z toho nerobil haló.
//autoeditácia príspevku (13 Apr 2018, 2:37)
https://www.zive.sk/clanok/131656/slove ... utiu-sudu/
Neviem co si Uber slubuje, mozno to tak oddialia o mesiac a koniec.
Uvidíme čo z toho bude
https://www.mojandroid.sk/uber-europska-unia/
https://www.mojandroid.sk/uber-europska-unia/
O kolko to asi tak navysi ceny?
Tak zrovna v prahe boli ceny častokrát rovnako vysoké a niekedy aj vyššie ako pri taxi.
Ak nerátam extrémy typu "turbo" taxameter a obdobu expertov akých máme aj my pred hlavnou stanicou.
Ak nerátam extrémy typu "turbo" taxameter a obdobu expertov akých máme aj my pred hlavnou stanicou.
To nebola odpoved na moju otazku. Ale len tvoj vyplod, ktory ma nezaujima. Takze ma niekto nieco k veci co sa tyka mojej otazky?
Mňa zase nezaujímajú tvoje komplexy.
"Navýšenie" bude do bežnej ceny za taxi.
Situácie kedy bol uber drahší ako taxi budú stále, ale ostanú na úrovni na akej boli, nemajú moc kam rásť.
"Navýšenie" bude do bežnej ceny za taxi.
Situácie kedy bol uber drahší ako taxi budú stále, ale ostanú na úrovni na akej boli, nemajú moc kam rásť.
Niekto, kto ma fakt nieco k veci?
odkial to asi mame vediet, ze o kolko sa maju navysit ceny?? Ak zijes v Prahe, tak chod do Uberu a spytaj sa..ak v BA, tak je to prd platne, kedze to je Cesky Uber, nie Slovensky a tu to moze byt inak... a odhad navysenia ceny je v tuto chvilu najlepsi z vesteckej gule..
tak tak, pytas sa zlu otazku. Pripady inych krajin ti moc nepomozu, vzdy to je individualne a v hre je vela faktorov ktore sa lisia od krajiny, dokonca mesta. Jediny logicky zaver ktory sa da vyvodit je ten co spomenul baldorex.
A kde ste zobrali ze heker sa pyta na SK Uber?
Veď sa pýta na český uber - o ňom bol článok. To je práve pointa, že to je individuálne od krajiny či mesta, preto neexistuje jednoznačná odpoveď.
Kde si zobral ty že sa bavíme o sk uber? Si jediný ktorý ho dnes spomenul...wladas napísal:A kde ste zobrali ze heker sa pyta na SK Uber?
My ostatní sa bavíme o situácii v čr....