Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Hostiles (2017)
6/10
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
6/10
Red Sparrow (2018)
Jen nejak nemusim no konecne dostala poriadnu rolu
7/10
6/10
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
6/10
Red Sparrow (2018)
Jen nejak nemusim no konecne dostala poriadnu rolu
7/10
Kde si na tom bol v kine, keď premiéra bola v USA 6.4. a u nás by to malo byť až 3.5.? Trailer vyzeral dosť zaujímavo...lekoklatik napísal:A Quiet Place.
Znovu som o filme nic nevedel a som za to velmi rad. Uzasna atmosfera a vyborny napad. Musim sa priznat ze mi 2x aj slza vybehla a mal som co rozdychavat aby som sa riadne nerozreval. Urcite doporucujem. Pre mna znovu urcite 10/10. Nic nechybalo.
// Hmm... Tak na rozdiel od ČSFD bola podľa IMDB premiéra v ČR 5.4., ale v kinách to zatiaľ nevidím.
Rampage (Besnenie)
To, čo som aj očakával.. Efekťák ako sa patrí, s trochou amickeho humoru.... Poteší hlavne vyznávačov Godzill, King-kongov a Dwayna Johnsona
.. Zvukovo a vizuálne ozaj pekné .. čiže v Imaxe ma to slušne pobavilo 7/10
To, čo som aj očakával.. Efekťák ako sa patrí, s trochou amickeho humoru.... Poteší hlavne vyznávačov Godzill, King-kongov a Dwayna Johnsona
Avengers: Infinity War - 8/10
Pre mňa to bola jedna z lepších Marveloviek. Thanos bol celkom dobrý villain, akurát mi prišiel v istých chvíľach príliš mäkký
Akcia klasicky veľmi dobrá, jednotlivé príbehové línie boli slušne prepojené a boli tam aj isté momenty, na ktorých sa dalo zasmiať. Akurát si myslím, že tým záverom sa trochu pokazilo pokračovanie, o ktorom mám silný pocit, že viem, ako dopadne, aj keď som komiksy nečítal.
Pre mňa to bola jedna z lepších Marveloviek. Thanos bol celkom dobrý villain, akurát mi prišiel v istých chvíľach príliš mäkký
Akcia klasicky veľmi dobrá, jednotlivé príbehové línie boli slušne prepojené a boli tam aj isté momenty, na ktorých sa dalo zasmiať. Akurát si myslím, že tým záverom sa trochu pokazilo pokračovanie, o ktorom mám silný pocit, že viem, ako dopadne, aj keď som komiksy nečítal.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mi to napis lebo ja mam milion otazok .. vsak takto wtf to nemoze skoncit ! aj ta podtitulkova scena mi kkt povedala !Pilifo napísal:Avengers: Infinity War - 8/10
Pre mňa to bola jedna z lepších Marveloviek. Thanos bol celkom dobrý villain, akurát mi prišiel v istých chvíľach príliš mäkký![]()
Aj mňa by teda zaujímalo, čo to akože malo znamenať.R1k1nko napísal:mi to napis lebo ja mam milion otazok .. vsak takto wtf to nemoze skoncit ! aj ta podtitulkova scena mi kkt povedala !
Ta scéna odkazovala na to, že správu odoslal Captain Marvel budúcej šéfke Avangers.
Viac info:
https://fontech.startitup.sk/co-mala-zn ... inity-war/
Viac info:
https://fontech.startitup.sk/co-mala-zn ... inity-war/
Toto bola najlepšia Marvelovka. Akcia od začiatku do konca a záver, ktorý potešil každého fanúšika temnej strany.
Tiež som zašiel na Avengers: Infinity War
Veľmi dobrý film, a jedna z najlepších Marveloviek, ak nie aj najlepšia. Spravil som ale chybu, že som čítal kadejaké ohlasy a navnadil som sa na ten hype. Nie som žiadny extra fanúšik - proste si rád vychutnám akčné filmy od Marvelu (hlavne v kine) a videl som všetko okrem black panthera a seriálov, ale ten hype bol taký silný, že sa tomu nedalo vyhnúť... Nevidel som ani jeden spoiler, ale čítal som ohlasy typu:
"Neskutočné, po skončení filmu som pol hodinu sedel v aute..."
"Režiséri by si zaslúžili sošku už len za to, že zvládli udržať takýto mashup pokope, aby to malo hlavu a pätu."
"Režiséri si za odvahu (v rámci príbehu) zaslúžia obrovský obdiv... Je to nevídané."
"Thanos je Darth Vaderom tejto generácie - najlepšie napísaný záporák.
A podobné blbosti.
Áno, bol to fakt dobrý film, ale príbeh nebol ničím výnimočný, opäť len absolútne lineárny dej dobro vs. zlo. Thanos je dobre napísaná postava, ale nijak nevytŕča z davu (aj keď hej, v rámci Marvel filmov je asi najlepší) - a celkovo, keby som na to nebol taký navnadený a nevidel toľkú chválu, tak by sa mi to páčilo viac.
8/10
Veľmi dobrý film, a jedna z najlepších Marveloviek, ak nie aj najlepšia. Spravil som ale chybu, že som čítal kadejaké ohlasy a navnadil som sa na ten hype. Nie som žiadny extra fanúšik - proste si rád vychutnám akčné filmy od Marvelu (hlavne v kine) a videl som všetko okrem black panthera a seriálov, ale ten hype bol taký silný, že sa tomu nedalo vyhnúť... Nevidel som ani jeden spoiler, ale čítal som ohlasy typu:
"Neskutočné, po skončení filmu som pol hodinu sedel v aute..."
"Režiséri by si zaslúžili sošku už len za to, že zvládli udržať takýto mashup pokope, aby to malo hlavu a pätu."
"Režiséri si za odvahu (v rámci príbehu) zaslúžia obrovský obdiv... Je to nevídané."
"Thanos je Darth Vaderom tejto generácie - najlepšie napísaný záporák.
A podobné blbosti.
Áno, bol to fakt dobrý film, ale príbeh nebol ničím výnimočný, opäť len absolútne lineárny dej dobro vs. zlo. Thanos je dobre napísaná postava, ale nijak nevytŕča z davu (aj keď hej, v rámci Marvel filmov je asi najlepší) - a celkovo, keby som na to nebol taký navnadený a nevidel toľkú chválu, tak by sa mi to páčilo viac.
Spoiler
A čo sa týka tej režisérskej odvahy - akože akej odvahy? Tej, že sa tvária, že spravili film, kde vyhralo zlo a nie dobro, ale pritom je verejne známe že je to iba polovička príbehu a to dobro aj tak nakoniec vyhrá (možno s pár smrťami hlavných hrdinov) ako v každom inom príbehu? To je ako keby teraz niekto uznával Yatesa za to, že v Harry Potterovi 7 zakončil diel na oko tak, že zlo vyhralo, aj keď bol príbeh iba v polovici.
Super návšteva kina, ale ten film neponúkol nič nové a ničím na neprekvapil.
Super návšteva kina, ale ten film neponúkol nič nové a ničím na neprekvapil.
Presne ako pišeš, film dobrý, žiadne nudne chvíle, vtipne. No keci o tom aký je ten film super a že je tam nový Joker tak to treba brať vždy s rezervou. Tiež si rad pozriem každu marvelovku v kine ale su to filmy na 1-2 pozretia a nevieš o čom su lebo su každy o tom istom a človeku sa to pletie. Ani jeden z nich nieje taky že v tebe niečo zanechá a pozrieš si to rád aj 20x typu Shawshank, Gump, Shutter Island, Prestige, Blow, atď atď. Ale každemu sedi niečo iné
Muškarci ne plaču:
Po Wolyni opäť veľmi silný film z európskej produkcie. Tentokrát o dopadoch vojny v Juhoslávii na chlapov, ktorí sa jej priamo zúčastnili a zanechalo to na nich následky. Odporúčam.
Vojna je zlo. Po rozpade Juhoslávie sa rozpútalo nacionalistické besnenie, ktoré dokázalo proti sebe poštvať ľudí z jednej dediny proti ľudom z druhej dediny za kopcom.
https://www.csfd.cz/film/518223-chlapi- ... u/prehled/
9/10
Po Wolyni opäť veľmi silný film z európskej produkcie. Tentokrát o dopadoch vojny v Juhoslávii na chlapov, ktorí sa jej priamo zúčastnili a zanechalo to na nich následky. Odporúčam.
Vojna je zlo. Po rozpade Juhoslávie sa rozpútalo nacionalistické besnenie, ktoré dokázalo proti sebe poštvať ľudí z jednej dediny proti ľudom z druhej dediny za kopcom.
https://www.csfd.cz/film/518223-chlapi- ... u/prehled/
9/10
Avengers: IW- fajn film, spokojnost tak na 8/10, ale tomu sialenemu vyzdvihovaniu moc nechapem. je to o stupen lepsie ako vacsina marveloviek, to je vsetko. nadsenym reakciam koli koncu vobec nerozumiem.
Spoiler
kebyze je ta prehra fatalna, nechaju vyparit starych hrdinov a tym elegantne zacnu novu sezonu mcu, tak som nadseny. avsak nechali vyparit aj tych novych, na ktorych stoja nove filmy, takze vsetci vieme, ze ich musia vratit spat a ide sa dalej. takto si tu temnotu o ktorej kazdy rozpraval nepredstavujem.
prave som sa vratil z Deadpool 2, je to celkom fajn, asi sa neviem vyjadrit ci je to lepsie ako jednotka, ale urcite to nie je horsie, pribehovo to je ovela silnejsie, vela dvojzmyslov a narazok na ine filmy a smiala sa cela sala, urcite treba ist do kina 
Neznamy vojak- velmi dobry film podla knihy z finskej produkcie o pokracovacej vojne medzi finskom a ruskom. akcne sceny skvele, tam nie je co vytknut, nepriatela vidno len ztazka, straty su niekedy nutne a vojaci umieraju bez patosu. sceny mimo fronty su taka vojnova klasika(pitie, stretnutie so zenami, vojak-rebel...), co je trocha na skodu, kedze predloha, z ktorej film vychadzal mala postavy napisane velmi dobre a clovek si k nim proste musel najst vztah, vo filme to az tak jasne nie je. na druhu stranu pri filme tie kompromisy budu koli stopazi vzdy. mozno to bude v nezostrihanej verzii lepsie. zatial 7,5/10
https://www.csfd.cz/film/61418-neznamy-vojak/prehled/
https://www.csfd.cz/film/61418-neznamy-vojak/prehled/
Ja som bol tiez na Deadpool 2 a pacilo sa mi to viac ako jednotka. Zdalo sa mi, ze bolo viac vtipov, viac akcie a menej vykecavaciek na vpylnenie casu. Navyse vdaka linearnemu rozpravaniu si dej stale drzal tempo. Ak sa niekomu pacil prvy diel, tak druhy sa mu musi pacit tiez a preto nevahajte s navstevou kina 
-
twardykamen
Medium Professional
Den 12. mann - Norsky film o 12 zaskodnikoch pocas 2 WW a o uteku jedneho prezivsieho norskou divocinou 7/10
Detroit -70 roky a rasove nepokoje v detroite 7/10 https://www.csfd.cz/film/455643-detroit/videa/
Detroit -70 roky a rasove nepokoje v detroite 7/10 https://www.csfd.cz/film/455643-detroit/videa/
-
lekoklatik
VIP
Deadpool 2
Tak ja musim povedat ze pre mna riadne sklamanie. Prvy diel sa mi velmi pacil ale pri tomto som v kine par krat fakt zaspal.
Podla mna to uz bolo az moc pre-vtipovane, az to bolo otravne. Urcite boli momenty ked som sa smial, mozno prvu pol hodinu, ale potom som uz bol "prezraty".
Rovnako tie nahrazky na ine filmy. Akoby nejaka parodia. Sam som bol zo seba prekvapeny ze som pri tom dokazal zaspat -_-
Pre mna teda tak 4/10
Tak ja musim povedat ze pre mna riadne sklamanie. Prvy diel sa mi velmi pacil ale pri tomto som v kine par krat fakt zaspal.
Podla mna to uz bolo az moc pre-vtipovane, az to bolo otravne. Urcite boli momenty ked som sa smial, mozno prvu pol hodinu, ale potom som uz bol "prezraty".
Rovnako tie nahrazky na ine filmy. Akoby nejaka parodia. Sam som bol zo seba prekvapeny ze som pri tom dokazal zaspat -_-
Pre mna teda tak 4/10
Solo 6/10
Veľmi plochý dej, nič ma nenadchlo, ale ani neurazilo (na rozdiel od Last jedi)
Veľmi plochý dej, nič ma nenadchlo, ale ani neurazilo (na rozdiel od Last jedi)
Vraj vykrádačka klasík ako Neľútostný súboj, ale tak viete, NS som videl naposledy pred 10+ rokmi, takže mi to bolo šumafuk. Videl som predĺženú verziu, nevadilo ani trochu vaty, lebo v nej spravidla exceloval perfektný Butler. Našlo by sa aj pár logických skratiek, ale tak to treba prepáčiť, bavil som sa skvelo. Csfd dosť podhodnotené.
8,5/9
https://www.csfd.cz/film/502046-dokonal ... z/prehled/
8,5/9
https://www.csfd.cz/film/502046-dokonal ... z/prehled/
Plán útěku 2 / Escape Plan 2: Hades
https://www.csfd.cz/film/488071-plan-uteku-2/prehled/
po celkom dobrej a vtipnej jednotke som si stiahol dvojku bez toho aby som si to rozklikol na csfd... a asi som si to rozkliknúť mal, najvacsi odpad tento rok co som videl, nedopozeral som to, vypol som to a zaspal som a som za to rad, neodporucam ani stahovat, s jednotkou to nema absolutne nic spolocneho, nezaujimave obsadenie, kamera, sceny, no proste bullshit, nerozumiem preco to vobec vzniklo
videl to niekto? ma niekto na to iny nazor ako ja?
https://www.csfd.cz/film/488071-plan-uteku-2/prehled/
po celkom dobrej a vtipnej jednotke som si stiahol dvojku bez toho aby som si to rozklikol na csfd... a asi som si to rozkliknúť mal, najvacsi odpad tento rok co som videl, nedopozeral som to, vypol som to a zaspal som a som za to rad, neodporucam ani stahovat, s jednotkou to nema absolutne nic spolocneho, nezaujimave obsadenie, kamera, sceny, no proste bullshit, nerozumiem preco to vobec vzniklo
videl to niekto? ma niekto na to iny nazor ako ja?