Windows 10
Re: Windows 10
inak ta instalacka bola ceska a ked som tam hodil kluc od slovenskeho winu po update nabehne svk ?
// ide nejako odstarnit hlasku Aktivovat system windows z praveho dolneho rohu ? bez zakupenia win samozrejme
// ide nejako odstarnit hlasku Aktivovat system windows z praveho dolneho rohu ? bez zakupenia win samozrejme
To áno ale bol som v tom, že je to téma o Windows 10.Tam žiadný kľúč v biose nie je.heker napísal:To som uz predsa napisal.
Eviduje si to Microsoft , podľa ID dosky.Preto je aj aktivácia označená : Spôsob aktivácie - Digitálna licencia.
Win10 pouziva dve verzie a to BIOS/UEFI alebo aktivacny server. Napr - http://www.intowindows.com/recover-wind ... -bios-efi/
Pozriem sa na to ,keď budem mať doma nejaký NTB s Win10.
Mam to pozriet za teba? Ci si to chces sam overit?
niekto skusenost s airdroid? nefunguju mi notifikacie widgetu napr dojde sms a stale ukazuje 0
- Prílohy
-
- widget notifikacie.jpg (4.28 KiB) 1459 zobrazení
-
Wishmaster
Medium Professional
Robi niekomu problem cierna obrazovka po prihlaseni do windowsu po tom novom jarnom update? :-/
A okrem rerollnutia na starsi build nieje ine riesenie?
A okrem rerollnutia na starsi build nieje ine riesenie?
Na viacerých PC , žiadný problém.Čo máš za grafiku?
-
Wishmaster
Medium Professional
i5-7500, 16gb ram a gtx 1070.. bios na doske v najnovsej verzii, ovladace na grafu takisto najnovsie..
Ja mávam black screen bežne po update .. väčšinou sa to samo dá do poriadku po pár minútach
Ovládače 397.31 robia rôzne problémy, tak možno preto.
-
Wishmaster
Medium Professional
Som cital, ze tie ovladace robia trocha bordel.
Moze byt potom aj ovladacmi, ze mi FarCry 5 trocha blbne - robi mensie graficke artefakty pocas loadingu cez fast travel..
dasti555 - hej, tiez sa mi stalo, ze nejaky ovladac, update blbol a potom po par dnoch "sa to nejak samo opravilo"
Moze byt potom aj ovladacmi, ze mi FarCry 5 trocha blbne - robi mensie graficke artefakty pocas loadingu cez fast travel..
dasti555 - hej, tiez sa mi stalo, ze nejaky ovladac, update blbol a potom po par dnoch "sa to nejak samo opravilo"
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Moc to nVidia nezvladla s ovladacmi. Najskor tieto s rebootom, potom marcove co nesli na Win7 ani len nainstalovat...
https://www.howtogeek.com/fyi/microsoft ... indows-10/
je niečo jednoduché, čím viem nahradiť domácu skupinu? Rád by som si nejako sharoval disky medzi PC a toto je čisto lokálne riešenie, ktoré využíva celý bandwidth ethernetu.
je niečo jednoduché, čím viem nahradiť domácu skupinu? Rád by som si nejako sharoval disky medzi PC a toto je čisto lokálne riešenie, ktoré využíva celý bandwidth ethernetu.
Pre pribrzdenost domacej skupiny to ja robim tak ze na kazdom wine (pc) nastavim zdielanie konkretnych priecinkoch a nastavim heslo na ucet.
Potom sa viem normalne dostat na hociktory sietovy disk. Treba sa ale pokazde prihlasovat.
Potom sa viem normalne dostat na hociktory sietovy disk. Treba sa ale pokazde prihlasovat.
Kedze Samba nikdy dobre nefungovala uz od WinXP, ja to riesim radsej cez ftp server.
Nejaký konkrétny klient, či cez službu vo Wine?