Odstranenie znamienok - Bratislava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Odstranenie znamienok - Bratislava

Príspevok od používateľa Blackout147 »

Caute,

mam niekolko znamienok, ktore by som si chcel dat odstranit. No neviem ci je najprv potrebne ist ku koznemu alebo rovno k chirurgovi/do nejakej sukromnej kliniky.

Ake mate skusenosti? Co odporucate?
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Odstranenie znamienok - Bratislava

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ku koznemu.
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Blackout147 »

A ktoreho kozneho odporucate? Existuje nejaky, u ktoreho sa da dohodnut termin a clovek tam potom necaka 4 hodiny?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skor by som povedal, ze to vyberaju na plastickej chirurgii. A pochybujem, ze na pockanie. Tam normalne objednavaju na konkretny datum a cas, vyberaju tusim 2 znamienka za mesiac, kedze im to len takto preplati poistovna. Alebo potom sukromna klinika, pocitaj tak 30 eur znamienko a pripadne 20 eur histologia. Laser som platil tiez 30 eur.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Ja som na jednej nemenovaj sukromnej zaplatil za vsetky vyzetrenia + zakrok na jedno znamienko skoro 150€. Ale aspon som necakal..druhykrat uz asi pojdem do lacnejsieho podniku, hlavne ked podobne velkych znamienok mam cca 15.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Znamienka ti odstrania aj na chirurgii za 20-30€.
Mne odporucali Cosmed no este som sa k tomu nedostal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

ten Cosmed ak dobre vidim odstranuje iba laserom ci dusikom, ale pri znaminekach sa to neodporuca, pretoze nemas co poslat na histologiu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Myslím si, že odstránenie znamienok je typ chirurgického zákroku, ktorý by mali zvládnuť aj normálni štátni lekári v tomto našom prehnitom zdravotníctve. Choď ku kožnej na vyšetrenie, ona určí, ktoré znamienka máš rizikové a vypíše ti papier, s ktorým následne pôjdeš za chirurgom (podľa vlastného výberu, v BA je ich dosť). A tam ti dajú termín zákroku. Počkáš si síce aspoň mesiac, ale to je teraz aj tak jedno, lebo ide leto a takéto zákroky sa skôr odporúčajú na jeseň/zimu. V súkromnej klinike by ťa zobrali ešte ten istý týždeň, ale to je podľa mňa zbytočné platiť strašné peniaze za obyčajné vybratie znamienok. Sú portály, kde sú spätné väzby a hodnotenia lekárov, čiže ak máš napríklad znamienko na tvári, tak si môžeš vybrať nejakého šikovného chirurga, aby si nemal jazvu ako po mäsiarovi...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Obnovím túto tému. Má niekto odporúčanie na kožného lekára v BA alebo okolí, ktorí pracuje cez poisťovňu a zároveň berie pacientov aj z iných obvodov?

Potrebujem síce riešiť urgentnú záležitosť (nestabilné znamienko), ale to si poriešim na súkromnej klinike, ktorú mám blízko a má aj celkom normálne ceny.

No z dlhodobého hľadiska budem potrebovať nejakého normálneho lekára. Mám tú smolu, že patrím do obvodu, kde je len 1 dermatológ, v dôchodkovom veku, recenzie osobné aj internetové sú katastrofa a ešte aj tam chodia ľudia kempovať o 2 v noci, aby dostali ráno časenku, lebo lekárka berie len 15 ľudí denne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

no v Ba je to celkom problem pokial to chces riesit iba cez poistovnu. Co viem tak ludia vacsinou idu na sukromnu kliniku, ja som bol na https://www.e-vuc.sk/buxus/generate_pag ... e_id=67041 ale to uz bolo dost davno, tak neviem ci su stale tak dobrý. Bol som spokojny ale uz vtedy to nebola uplne lacna zalezitost.
Napísať odpoveď