IQOS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

IQOS

Príspevok od používateľa cORP. »

ahojte, dovolil som si zalozit temu na sposob sice elektronickej cigarety, no nieje to celkom tak, preto ak by sa dalo bolo by dobre ju nezlucovat pod temu o elektronickych cigaretach kedze je to nieco mierne odlisne.

K teme, pouzivate niekto Iqos cigarety ? ake su vase skusenosti ? po dlohodobnejsom pouziti v ramci zdravia pocitujete nejake zlepsenia pripadne ubytok potreby zapalit si ? u mna v praci to pouziva vela ludi, pochvaluju si, v neposlednom rade som aspon nieco chcel podstupit pre zlepsenie mojho zdravia, dnes s stym zacinam a uvidim ake to bude, skusal som vsetk tri naplne a je to pre mna mile prekvapenie, doteraz som fajcil lmky cervene, dakujem za kazdu skusenost o ktoru sa podelite :)
Druss81
Light Expert
Light Expert

Re: IQOS

Príspevok od používateľa Druss81 »

Za mňa min to ze som prestal ráno sa drhnut mi stačí, čiže aj ja ich mam, sem tam si dám aj klasiku, ale tie štipu ako sviňa uz, lm light, podstatná výhoda nesmrdim, a mam pocit ze sa hneď nezadycham, co je tiež lepšie, čiže aj v posilke jr lepšie, za mňa určite áno
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sice som nefajciar ale uz som si trocha o nej trocha precital a spravil nazor. Nakolko mam doma elektronicku cigaretu (sice s beznikotinovou naplnou) tak IQOS povazujem sa dalsi super marketingovy krok tabakovej lobby. Citili zvysujuci zaujem o ele.cigarety tak vymysleli tuto sprostost.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

IQOS za ktorym stoji Philip Morris :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

stoji za nim morris to je v poriadku, ved stale fajcis tabak, no len nahrievany, o elektronickych cigaretach sa tiez hocico pise, uvidim, mam to druhy den, zatial dost v pohode oproti klasickej cigarete
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

cORP. napísal:... o elektronickych cigaretach sa tiez hocico pise, ...
K tomuto si treba uvedomit jednu dolezitu vec a to je ze tabakove spolocnosti minaju nemale peniaze na ociernovanie vapingu ci uz formou nepodlozenych vysledkoch testov a pod. Mozno konspiracia. Ale ma to uplnu logiku.
heker
Redeemer
Redeemer

cORP. napísal:stoji za nim morris to je v poriadku, ved stale fajcis tabak, no len nahrievany, o elektronickych cigaretach sa tiez hocico pise, uvidim, mam to druhy den, zatial dost v pohode oproti klasickej cigarete
V pohode je to pre Philip Morris. Videl si film s nazvom Thank you for smoking?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

cORP. napísal:o elektronickych cigaretach sa tiez hocico pise
po 5 rokoch vapovania nemam ziadne negativne side effects, prave naopak :smt104
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja netvrdim, ze vapovanie je zle, no pri tejto metode sa zatial nic take nedokazalo v podstate tiez, to ze je to lepsia alternativa ku klasickej cigarete, ale fakt zrejme bude, ja sa nehadam, len som chcel vediet prakticke skusenosti ludi co to pouzivaju
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja si pri negatívnych účikoch e-cigariet vždy spomeniem na jednu epizódu zo South Parku... :aasmile11:
Ďuri12
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ďuri12 »

Keď už je tu táto téma, neviete, kde by sa dali zohnať za normálnu cenu tie keramické topné telieska? Videl som ich na alibabe, ale tam by som ich musel zobrať viac, než potrebujem :)
heker
Redeemer
Redeemer

Ked su na Alibabe, tak skus pozriet po kusoch na Aliexpresse.
Druss81
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Druss81 »

A daj sem ptm link ;)
Ďuri12
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ďuri12 »

Keď som minule pozeral, tak na aliexpress boli drahé. Dnes som skúsil pozrieť a našiel som toto: https://www.aliexpress.com/item/New-Rep ... 4c4dj1Ybtj
Síce to stále nie je ideálna cena, ale určite lepšie, ako kúpiť 10 kusov, aby som dostal rovnakú cenu za kus.
Ešte som narazil na túto stránku, kde je cena o dosť lepšia, ale treba zobrať 10 kusov a je možné, še sa to predraží o DPH http://www.vovapes.com/iqos24_p0018.html
Napísať odpoveď