K teme, pouzivate niekto Iqos cigarety ? ake su vase skusenosti ? po dlohodobnejsom pouziti v ramci zdravia pocitujete nejake zlepsenia pripadne ubytok potreby zapalit si ? u mna v praci to pouziva vela ludi, pochvaluju si, v neposlednom rade som aspon nieco chcel podstupit pre zlepsenie mojho zdravia, dnes s stym zacinam a uvidim ake to bude, skusal som vsetk tri naplne a je to pre mna mile prekvapenie, doteraz som fajcil lmky cervene, dakujem za kazdu skusenost o ktoru sa podelite
IQOS
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
IQOS
ahojte, dovolil som si zalozit temu na sposob sice elektronickej cigarety, no nieje to celkom tak, preto ak by sa dalo bolo by dobre ju nezlucovat pod temu o elektronickych cigaretach kedze je to nieco mierne odlisne.
K teme, pouzivate niekto Iqos cigarety ? ake su vase skusenosti ? po dlohodobnejsom pouziti v ramci zdravia pocitujete nejake zlepsenia pripadne ubytok potreby zapalit si ? u mna v praci to pouziva vela ludi, pochvaluju si, v neposlednom rade som aspon nieco chcel podstupit pre zlepsenie mojho zdravia, dnes s stym zacinam a uvidim ake to bude, skusal som vsetk tri naplne a je to pre mna mile prekvapenie, doteraz som fajcil lmky cervene, dakujem za kazdu skusenost o ktoru sa podelite
Re: IQOS
Za mňa min to ze som prestal ráno sa drhnut mi stačí, čiže aj ja ich mam, sem tam si dám aj klasiku, ale tie štipu ako sviňa uz, lm light, podstatná výhoda nesmrdim, a mam pocit ze sa hneď nezadycham, co je tiež lepšie, čiže aj v posilke jr lepšie, za mňa určite áno
Sice som nefajciar ale uz som si trocha o nej trocha precital a spravil nazor. Nakolko mam doma elektronicku cigaretu (sice s beznikotinovou naplnou) tak IQOS povazujem sa dalsi super marketingovy krok tabakovej lobby. Citili zvysujuci zaujem o ele.cigarety tak vymysleli tuto sprostost.
-
cORP.
Addict
stoji za nim morris to je v poriadku, ved stale fajcis tabak, no len nahrievany, o elektronickych cigaretach sa tiez hocico pise, uvidim, mam to druhy den, zatial dost v pohode oproti klasickej cigarete
V pohode je to pre Philip Morris. Videl si film s nazvom Thank you for smoking?cORP. napísal:stoji za nim morris to je v poriadku, ved stale fajcis tabak, no len nahrievany, o elektronickych cigaretach sa tiez hocico pise, uvidim, mam to druhy den, zatial dost v pohode oproti klasickej cigarete
-
cORP.
Addict
ja netvrdim, ze vapovanie je zle, no pri tejto metode sa zatial nic take nedokazalo v podstate tiez, to ze je to lepsia alternativa ku klasickej cigarete, ale fakt zrejme bude, ja sa nehadam, len som chcel vediet prakticke skusenosti ludi co to pouzivaju
Keď som minule pozeral, tak na aliexpress boli drahé. Dnes som skúsil pozrieť a našiel som toto: https://www.aliexpress.com/item/New-Rep ... 4c4dj1Ybtj
Síce to stále nie je ideálna cena, ale určite lepšie, ako kúpiť 10 kusov, aby som dostal rovnakú cenu za kus.
Ešte som narazil na túto stránku, kde je cena o dosť lepšia, ale treba zobrať 10 kusov a je možné, še sa to predraží o DPH http://www.vovapes.com/iqos24_p0018.html
Síce to stále nie je ideálna cena, ale určite lepšie, ako kúpiť 10 kusov, aby som dostal rovnakú cenu za kus.
Ešte som narazil na túto stránku, kde je cena o dosť lepšia, ale treba zobrať 10 kusov a je možné, še sa to predraží o DPH http://www.vovapes.com/iqos24_p0018.html