stmavnutie obrazu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

stmavnutie obrazu

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, minulý týždeň sa mi vypálila telka Samsung UE32EH5300 že vraj podsvietenie alebo kondenzátor, tak som priniesol do izby starý CRT ako dočasnú náhradu zapojil do zásuvky a po čase mi začalo robiť to iste ale telku som vypol, a našťastie po zapnutí funguje. Neviete čo to môže robiť ? môže byť zlá zásuvka ? alebo máme niečo s elektrinou lebo zajtra bude odstávka elektriny. Už som vymenil rozdvojku, rozmýšľam či to nemôže robiť stb ale to je blbosť či ? je to stb od Digi Kaon.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: stmavnutie obrazu

Príspevok od používateľa hojko »

Mozes kupit prepatovu ochranu, co by mohlo problem ciastocne vyriesit za predpokladu, ze mas podozrenie na zasuvku.
Daniel9911
Professional
Professional

Re: stmavnutie obrazu

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Dnes som dal vymeniť zásuvku za novu, káble sa nemenili, ale momentálne to už netmavne tak radikálne že by bola čiarna obrazovka skôr ako keby sa tam nastavil kontrast a potom po par minutách zase svetla obrazovka ako má byť. Prepatovú ochranu nemali v obchode tak som objednal z alzy toto : https://www.alza.sk/eaton-protection-st ... 72.htm?o=1
zajtra by som to mal dostať.

//autoeditácia príspevku (25 Okt 2018, 12:57)
Takže som nakoniec dal opraviť TV v servise kde som platil 48€. Opravár by mohol písať viac čitateľne
Prílohy
Obrázok (3).jpg
Napísať odpoveď