GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukostrel77
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Okej,dakujem za odpovede :wink:

//autoeditácia príspevku (20 Jún 2018, 19:16)
Ešte by som mal otázočku čo su to tie clubhouses? ak si jedn clubhouse kupim mal by mi zarábat? dakujem za odpoved :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Podobne ako ostatne budovy, zarabaju, su tam rozne misie, ak mas tim, jazdite na motorkach, ak su stale v akcii a mas peniaze, tak to kup, no kupovat vsetky budovy sa neoplati, dokumenty zarabaju velmi malo, navyse je tazke az nemozne stihat to vsetko zasobovat, najviac zarabaju tvrde drogy a potom este falosne peniaze.

Inak potrebujes aj tim, neviem ci to teraz hra dost ludi, vacsina hra heisty a dalsie misie za 2x peniaze a RP.
Detail, ked to raz kupis, bude ti stale volat LJT, je to dost otravne, aj ked to vsetko stopnes, je to ako taky (ne)chceny bug.
lukostrel77
Star
Star

Tak nemám neako vela penzí cca 730.000,chcel som si kupit sandy shores clubhouse,hej misie robím tie dispatch atd (dám quickjob)podla toho čo dá,taktiež kradnem simeonovy autá ked pošle sms atd,hrat to hrajem sám,inak keď už budem mať tú továreň na falošné peniaze tak môžem tie misie robiť aj sám či len s týmom?
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Môžeš to aj sám, len to bude dlhšie trvať. Inak, viac sa ti oplatí robiť kokaín ako čokoľvek ostatné, vynáša to najviac.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

clubhouse ti stacit nebude, to je len prvy krok, potom este musis kupit napr. cocaine business + upgrady a to stoji niekolko milionov. pricom az tak moc vynosne to neni. pri full upgradoch to vychadza tak ze zarobis 93000 raz za 2-3 hodiny (ale to su hodiny ktore musis stravit v hre, inac produkcia stoji). ak nebudes kupovat supplies ale budes robit ressuply misie tak zarobis o 75000 viac ale tie misie ti budu trvat dlho.
lukostrel77
Star
Star

Tak clubhouse už mám kupený a mám cca 1.000.000 penazí už,a teraz sa rozhodujem že čo kupit či továren na kokain alebo na pranie penazí,a kolko to asi zarába ak to ešte neni upgradnuté?teraz mám volna dost tak mám čas to hrat :D ale dakujem za odpovede všetkým,radšej sa opýtam aby som potom nedopadol zle :).Alebo sa nato vykašlat a investovat do facilities a bunkrov?
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Sumy ti nepoviem, nepamätám sa. Ale zo všetkého, čo klubovňa ponúka, najlepšie vynáša kokaín, ako písal ropman, nie je to síce nič extra, ale z klubovne naozaj najlepšie. Navyše tie misie na dopĺňanie po čase začnú nudiť, opakuje sa ich tam len pár (možno 10, možno ani toľko nie) dookola.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

ono v tejto hre je vsetko drahe a zarabanie problematicke aby si si kupoval shark karty. Vecsinou musis nieco niekam dopravit v public lobby, pricom kazdemu v lobby zacnes svietit a ked ti to znicia tak prides o peniaze... A vzhladom tomu kolko je tu cheaterov/ludi s nacheatovanymi milardami sa casto najde nejaky znudeny typek, ktory skodi ludom co sa este snazia zarabat legitimne... vyhnut sa tomu da len vytvorenim solo public session co je tiez mierny odrb.

ale ked chces kupovat businesses tak na MC by som sa vykaslal a siel by som skor do CEO officu (najlacnejsieho) a potom kupit vehicle warehouse na import/export aut. tym dokazes zarobit kazdych 20 minut 70-80k.

alebo potom kupit bunker (nie ten najlacnejsi v paleto forest, ale skor napr. chumash). s tym ze sa tam da robit aj research a unlocknut si veci ako napr. explosive ammo alebo rakety do oppresora. ale research je nahodny takze moze trvat dost dlho kym dostanes to co chces a musis kupovat alebo robit misie na supplies. este je tam moznost fast tracknut research za 225k ale keby si chcel fasttracknut vsetko tak to vyjde asi tak na ludovych 10 milionov.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

ropman - pri solo session sa deda hrat ziadne misie, je iny sposob ako si spravit prazdnu session....

Dobra rada, nekupuj nic na PALETO BAY! Je to kamkolvek daleko a ludia s tebou nebudu chciet hrat len kvoli tomu.

lukostrel77 - Inak teraz je NAJ sposob na zarabanie penazi stare a nove heisty, najlepsie nove, ACT II tento tyzden, mozes hrat s inymi alebo sam - potrebujes kupit facility, teraz je akcia 2X$ - teda dvojnasobok penazi, spravis sam PREP, potom staci 1 kamos ci nahodni na SETUPy a za finale je skoro 2 a pol miliona! To ako to rozdelis je na tebe, ja som dal nahodnemu dnes 20%, zarobil som 1.9M, nahodny necelych 0.5M, dobre je hrat len vo dvoch, mozes dat viac druhemu a viac zostane aj tebe, ACT II finale je velmi lahke, len prvy setup je v absolutnej TME, potrebujes pusku s nocnym videnim/termo, potom davas headshoty ako na pase.

Buduci tyzden bude asi ACT III, este viac penazi, ale aj viac misii, tazsie setupy a ovela tazsie finale, hlavne pre zaciatocnikov, hard vo dvoch je vyzva, takze co sa tyka pomeru cas/peniaze, tak ACT II je lepsie, hraj s inymi, vypytaj si viac %, len 20% co je +5 je skoro pol miliona za finale a ked ides s niekym setupy, mozes si vypytat aj viac, to mas takmer milion, absolutne naj sposob na zarabanie.

Myslim ze buduci tyzden bude 2x aj Pacific heist (banka), stary, potrebujes 4 ludi, takze sa zarobok rozdeli, no stale je to vela, tusim 2.5M pre 4 ludi, staci ti kupit apartman.

Potom su este zavody, kupis to male mini, natunujes... 2x$, ale musis vediet jazdit.

Celkovo je teraz idealny cas na zarobenie velkych penazi, pri stasti zarobis aj miliony za den, co sa ti bezne nepodari ani za tyzden, kedze tie 2X misie teraz hra vela ludi, tak skor niekoho najdes...

EDIT: Tie facilities su v akcii 40%, ja som za to dal 2x viac, ak mas prachy, kupuj teraz! Za vikend sa ti to vrati, aj zdvojnasobi a zarabat to bude aj buduci tyzden 2X.

https://www.rockstargames.com/GTAOnline ... ssic-Races

Dalsia rada, kupuj veci v akcii, oplati sa to, potrebujes KURUMA ARMORED, BUZZARD heli, DELUXO - lietajuce auto, mozno OPPRESSOR lietajucu motorku, ostatne ak sa ti paci alebo ked chces zavodit, tak tie rychle auta pre kazdu kategoriu... Auta si privolas kedykolvek, heli ked si CEO, potrebujes kupit kancelariu.

K tym motorkarskym, naj zaraba kok, potom meth, peniaze, mariska a dokumenty, kupil by som asi prve 2, viac nebudes stihat, ale najskor FACILITY teraz kym su akcie, urcite, na nove heisty.
lukostrel77
Star
Star

Práveže ja mám peniaze len na tie paleto bay facilities,občas ma niekto pozve na heisty teraz som akurát robil kde bol aj trevor tie nakladiaky ukradnut,som tam dostal 100.000,aspon čosi :)inak Ktorá facility sa oplatí? mám 1.375.000 +ešte čosi došporím volako.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Nezda sa mi ze ine su vyrazne drahsie, na Paleto Bay nekupuj, zacnes setup a ludia ti budu odchadzat pocas misie, dostat sa odtial celkom dole je masaker, aj sam prides o nervy ked uz to s tebou niekto vydrzi.

Dosetri, stunt s mini je za 2x$, myslim ze aj misie od Lamar-a a hladaj Bogdan problem heist, alebo su za 2x$ aj Prison Break a HUMANE LABS RAID heisty, no to nie je velmi lahke.

Najlepsie su tie facility, bunkre a pod. niekde v strede mapy, tie dole v meste su drahe a je tam plno, casto ta niekto moze zabit ked budes dovazat nieco cez polku mapy.

BTW GTA V je prave v akcii za 19,79€ na STEAMe.

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2018, 19:23)
GTA Online: After Hours update je už online, povediete v ňom nočný klub

GTA Online: After Hours Out Now

supercar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa supercar »

Zdravim chcel by som vediet ako sa v Online najlepšie daju zarabat peniaze ak hram sam?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Nijako, ak nie su akcie 2x$, ak nie si ochotny hrat heisty a nechces ani hrat akekolvek hry pre viac hracov, tak prakticky nemozes hrat takmer nic, maximalne zavody sam, ale tam zarobit velmi malo.

Napis co znamena pre teba hrat "sam" a ako dlho hrat GTA, ci mas nejake kluby a budovy, bunkre uz kupene, inak sa dalej nepohneme.

Potom este kupit night club a dalsie, vyrobit si vlastnu session kde budes sam a budu sa ti "vyrabat" peniaze sami, ak to nechas zapnute cely den, mozno je to aj milion, das si gumicku na pravy analog na gamepade, ked sa nazbiera dost, predas to sam za 10 minut, ale velka zabava to nie je a musis najskor kupit rozne veci za tazke miliony. Lepsie je popritom nieco hrat a popri samo-zarabani este zarabas za hru.
supercar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa supercar »

Mam nejaky byt z garažou a asi milion dollarov, nič moc.
BananaGreen
Amateur
Amateur

gta 5 online teleporting

Príspevok od používateľa BananaGreen »

ahoj chcem sa opytať či ked sa budem v gta 5 online teleportovať pomocou mod menu či dostanem ban.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co myslis?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: gta 5 online teleporting

Príspevok od používateľa Yos »

BananaGreen napísal:ahoj chcem sa opytať či ked sa budem v gta 5 online teleportovať pomocou mod menu či dostanem ban.
Vyskúšaj :smt006

Po roku som sa opäť prihlásil a celkom ma to začalo znova baviť. Všimol som si, že Dreamer nezanevrel a už sa blíži k 1k LVL :)
Viete mi povedať, ktoré misie sa teraz oplatia hrať? Na ktorých sa dá najviac zarobiť? Hrám s kamarátom, ktorý teraz začína, tak mu chcem pomôcť naštartovať sa do hry.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Precitaj si moje dva posledne prispevky, heist pacific a nove, hlavne Bogdan - act II, na nove heisty je potrebny nakup "facility", potom Nightclub, to je celkovo drahe, musis mat updgrady, je treba nakupit aj ine budovy, bunkre a pod., aj ked su teraz tusim 25% zlavy, celkovo to bude mozno 10 milionov - no potom to zaraba pasivne, aj ked myslim ze to ide uz pomalsie ako predtym, ale tak milion za 2 dni myslim, staci predaj ktory mozes robit aj sam, asi 10 minut. Uz boli aj 50%-ne zlavy, ale stale sa to oplati, mozes predat auta ktore nepouzivas.

Misie 2x$ teraz tusim nie su, ale ked mas Nightclub a vsetky upgrady, tak ti to zaraba peniaze pasivne a mozes popri tom hrat freemode alebo akekolvek misie za peniaze, takze zarabas 2x.

Najviac zarabaju 2x$ misie a heisty - najlepsie je ak skusas hladat heisty a mas stastie na finale, nemusis hrat setupy a niekedy dostanes aj viac percent, len netreba pytat vela, lebo nedostanes nic, napr. Bogdan heist finale je 10-15 min., ak hraju len dvaja, su to najlahsie a najrychlejsie peniaze. Act III je pre zaciatocnika tazke a vo dvoch na hard velmi tazke, takze nekonecne opakovanie a potom niekto leftne.

Odporucam sledovat tuto stranku, nedavno rozdavali peniaze zadarmo, opakovane, len za prihlasenie, je tam aj info o akciach kde sa da usetrit aj polovica, alebo 2x$/RP misie. Ked boli 2x$ na heist Bogdan, za 10 min. som zarobil asi 500K, bez setupov, dostal som len +5%.

https://www.rockstargames.com/GTAOnline/news

//autoeditácia príspevku (11 Dec 2018, 23:26)
Len strucne, dnes bola pridana nova aktualizacia:

GTA Online: Arena War Out Now

pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

nazdar oplati sa to este na pc, hravaju to ludia? mam to na xbox one ale tam ma to nebavi nejak..skorej na klavesnicy a myske
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Napísať odpoveď