Spotrebice do kuchyne

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Spotrebice do kuchyne

Príspevok od používateľa robo1152 »

Mám mikrovlnku s grilom a ani raz som ho za 2 roky nepouzil, sem tam to pouzijem na velkej rure, inak radsej elektrický gril
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To musis ty sam vediet. Mali sme s grilom a v zivote sa tam nic nergilovalo. Vzdy sluzila len na ohrievanie jedla. Na kurca a tak zasadne rura na sporaku.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

musis sa rozhodnut ty sam, mwo s grilom nie je hlupost, najma ta od samsungu tesne nad 100€, nechce sa mi teraz hladat ten model, ma aj “zdrave varenie” je to fajn vec a hlavne rychle, v skratke, musis vediet ty sam, kto gril ma a nepouziva ho, povie ti ze je to hlupost, co ine ti moze povedat? kto ma gril a pouziva ho ti povie ze bez neho by uz nechcel...
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

Chápem no, ale práve neviem. Lebo ten gril v mikrovlnke nevyzerá zle a vykreslujú to, že sa tam dá všeličo spraviť (napr. losos). A ide o to, že v novom prenájme nie je klasická rúra a tak ma zaujímalo, či má niečo takéto význam. Ale som skôr naklonený tej mikrovlnke s grilom.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Tiež mám mikrovlnku s grilom a "crisp" funkciou. Za 10 rokov som ten gril nepoužil, crisp funkciu občas keď chcem urobiť mrazenú pizzu a nechce sa mi zohrievať trúba.

Ten gril znie fajn, ale veľmi rýchlo ťa prestane baviť čistenie celej mikrovlnky po každej grilovačke.
Napísať odpoveď