Spotrebice do kuchyne
Re: Spotrebice do kuchyne
Mám mikrovlnku s grilom a ani raz som ho za 2 roky nepouzil, sem tam to pouzijem na velkej rure, inak radsej elektrický gril
To musis ty sam vediet. Mali sme s grilom a v zivote sa tam nic nergilovalo. Vzdy sluzila len na ohrievanie jedla. Na kurca a tak zasadne rura na sporaku.
musis sa rozhodnut ty sam, mwo s grilom nie je hlupost, najma ta od samsungu tesne nad 100€, nechce sa mi teraz hladat ten model, ma aj “zdrave varenie” je to fajn vec a hlavne rychle, v skratke, musis vediet ty sam, kto gril ma a nepouziva ho, povie ti ze je to hlupost, co ine ti moze povedat? kto ma gril a pouziva ho ti povie ze bez neho by uz nechcel...
Chápem no, ale práve neviem. Lebo ten gril v mikrovlnke nevyzerá zle a vykreslujú to, že sa tam dá všeličo spraviť (napr. losos). A ide o to, že v novom prenájme nie je klasická rúra a tak ma zaujímalo, či má niečo takéto význam. Ale som skôr naklonený tej mikrovlnke s grilom.
Tiež mám mikrovlnku s grilom a "crisp" funkciou. Za 10 rokov som ten gril nepoužil, crisp funkciu občas keď chcem urobiť mrazenú pizzu a nechce sa mi zohrievať trúba.
Ten gril znie fajn, ale veľmi rýchlo ťa prestane baviť čistenie celej mikrovlnky po každej grilovačke.
Ten gril znie fajn, ale veľmi rýchlo ťa prestane baviť čistenie celej mikrovlnky po každej grilovačke.