Asi to už pôjde len teraz mam vymazať ktoré Z týchto vecí. .
Odišla doska čo s Windowsom?
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Re: Odišla doska čo s Windowsom?
Kamoš super tam bol chýba to mbr
Najskôr napíš ,ako si pripravil ten kľúč ,MBR alebo GPT.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Som písal že to MBR taká maličkosť....
Teraz neviem čo treba zmazať respektíve keď chcem rozdeliť na C tam by bol Windows a D príklad filmy atď. To ako sa robí ? Ďakujem ale najviac ma zaujíma to zmazanie ktoré môžem...
Teraz neviem čo treba zmazať respektíve keď chcem rozdeliť na C tam by bol Windows a D príklad filmy atď. To ako sa robí ? Ďakujem ale najviac ma zaujíma to zmazanie ktoré môžem...
Vyzerá to tak , že ten disk je GPT, možno sa mýlim ale to nebude problém.Recovery nepotrebuješ, pretože tam je Win8.Ak môžeš , tak daj odstrániť všetko a potom si vytvoríš oddiel na C.Budeš tak mať zmazaný komplet disk.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Počkať , počkať keď mi to nešlo bolo tam GPT keď som to zmenil na MBR tak to pustilo.
Ja tam ale teraz chcem dať Windows 10 či mám dať tu 8? Lebo mám stiahnuté obidve...Rozmýšľal som že to aktivujem aktívatorom win 10. Lebo aj tak nemám ten kľúč originál...
Tak neviem ktoré teraz môžem vymazať ešte raz keď tam dám príklad 10 alebo 8 ... Takže keď 10 čo mám zmazať?
Keď 8 čo môžem zmazať?
Tieto fotky mi ukázalo keď som dal win 10.
Ja tam ale teraz chcem dať Windows 10 či mám dať tu 8? Lebo mám stiahnuté obidve...Rozmýšľal som že to aktivujem aktívatorom win 10. Lebo aj tak nemám ten kľúč originál...
Tak neviem ktoré teraz môžem vymazať ešte raz keď tam dám príklad 10 alebo 8 ... Takže keď 10 čo mám zmazať?
Keď 8 čo môžem zmazať?
Tieto fotky mi ukázalo keď som dal win 10.
Pokračuj s Wn10.Nepotrebuješ z disku nič , tak zmaž komplet.
predpokladam, ze vsetky data mas na C: a ked vsetko zmazes, tak o ne prides
najskor si si to mal niekde zazalohovat, ak ich ale nepotrebujes, tak hod sa vsetky oblasti zmazat a hura instalovat
najskor si si to mal niekde zazalohovat, ak ich ale nepotrebujes, tak hod sa vsetky oblasti zmazat a hura instalovat
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Tak som sa nemýlil, že disk je GPT.Najskôr všetko odstráň.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Nič sa nestane na totálku?
vsetko zmaz
Ak sa Ti nedarí , tak si pozri video.Akurát tam napíš nie GPT ale MBR.Zavri to okno , potom Shift+F10.
https://www.youtube.com/watch?v=f81qKAJUdKc
https://www.youtube.com/watch?v=f81qKAJUdKc
-
Mickeymouse777
Medium Expert
No takže dal som inštalovať...Instalovalo ako keby všetko... A zasa mi hodilo inštaláciu znovu.
Takže ako nechápem keď bude na výber či mám win key dám shift F10 A podľa toho videá?
Dal som to tak, snáď pôjde...
Takže ako nechápem keď bude na výber či mám win key dám shift F10 A podľa toho videá?
Dal som to tak, snáď pôjde...
Ak si menil nastavenie v biose a na 1.miesto si dal ten USB kľúč,tak si to zmeň po 1.reštarte alebo ho vyber.Ináč sa Ti bude inštalácia spúšťať dookola.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Veľké Ďakujem za pomoc
vyzerá že to ide. Dik ešte raz.