Budem trochu mimo témy, ale predstav si to teda ako voľné používanie termínov nácek, nacista, fašista, fašizoidný, atp. z tvojho tábora.hughito napísal:Som citlivý na nezmysly, prosím, nemýliť si.
Progresivne Slovensko
Re: Progresivne Slovensko
Aké voľné používanie? Veď za náckov označujem teba z kalim, resp. predstaviteľov ĽSNS - a to je pravda. Nacizmus/fašizmus zväčša používam ako synonymum, pre potreby hojka netreba riešiť nuansy (politologická gramotnosť je tu aj tak nízka).
Za fašizoidné som označoval politiky/názory niektorých pol. strán, ktoré síce nie sú fašistické, ale niektorými pravicovými populistickými návrhmi a témami sa im v daných konkrétnych bodoch pripodobnievajú. Čiže v čom je problém?
Za fašizoidné som označoval politiky/názory niektorých pol. strán, ktoré síce nie sú fašistické, ale niektorými pravicovými populistickými návrhmi a témami sa im v daných konkrétnych bodoch pripodobnievajú. Čiže v čom je problém?
V slovíčkarení. A to že niekto môže zas vidieť pripodobňovanie niečoho iného k marx-leninskému aparátu, dogmatizmu, atp.hughito napísal:Za fašizoidné som označoval politiky/názory niektorých pol. strán, ktoré síce nie sú fašistické, ale niektorými pravicovými populistickými návrhmi a témami sa im v daných konkrétnych bodoch pripodobnievajú. Čiže v čom je problém?
https://www.ta3.com/clanok/1156572/firm ... endri.html
slušne predražiť, dufajme že to bude vyšetrené.
slušne predražiť, dufajme že to bude vyšetrené.
Počítam, že príde rovnaká výhovorka/vysvetlenie ako v poslednom prípade.
v tomto pripade mi inac trocha smrdi nepodarena a dost povrchna investigativa. tomuto mojmu pocitu nahrava aj fakt, ze z clanku zmizli linky na presne komponenty, ktore mali byt najviac predrazene. kazdopadne, som si vyhladal napriklad monitor a zistil som, ze v recenzii uvadzaju cenu 1650$, pritom sa v clanku uvadza, ze ho v nejakom eshope predavali za 950e. potom recenziu na projektor, kde sa uvadza, ze stoji 3200£, podla clanku bol dostupny za 2700e. takze tie ceny moc nekorensponduju s realitou a potom tie marze pripadaju obrovske.
ja mam pocit, ze su porovnane ceny rovnakych zariadeni v roku 2012 a ich cenami dnes.
ale uvidime co z toho bude dalej. lebo takto je to velky pruser
ale uvidime co z toho bude dalej. lebo takto je to velky pruser
Toto je podla mojich skusenosti uplne bezny pribeh pri verejnom obstaravani v nasom VS. Ta ista firma tusim ziskala aj nejake divne eurofondy na vedu a vyskum, cize tipujem ze to bude nejaka firma s 'nasimi ludmi', ktora sa vie k takymto penazovodom prisat.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nedavno som sa pozeral na webstranku PS a ostal som sklamany z toho, ake nekonkretne a univerzalne floskule tam maju uvedene. Ziadne konkretne riesenia, ziadni odbornici. Maju potencial, ako vidno z vysledkov volieb, ale v prezentacii myslienok a odbornikov vyrazne zaostavaju.
prečital som si "DESATORO PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA" (to myslia vážne?). Aj volebný program LSNS má väčší sklon k hlave a päte. Normálne ma zaujíma prečo mladý šimečka dostal tak veľa hlasov, veď po vypočutí jeho prejavov má človek chuť si obuchať hlavu o stenu. Keď najdete prejav kde poukáže na problémy bežnej strednej vrstvy na slovensku a ako by ich vyriešil, postnite to sem vďaka.
Program by sa mal robiť. Tieto vízie a pod. sú naozaj len také všeobecné floskuly.
tak program pre 2020-24 nema vytyceny asi este nikto, konkretne body sa odhaluju pred volbami.
PS/Spolu sú už neuveriteľne trápni s tým Kiskom, furt len Kiska, čakáme, nebudeme tamto, hento, lebo Kiska. Im drbe? Sú na koni, Kiska je na 5% a im trčia len nohy z jeho riti. Neuveriteľné.
-
starysomar
Hardcore addict
"Hoši klííííííííd"
od 6:40 par viet o progresivnom beblavom.
Kiska ma 6% a to v podstate len povedal ze bude mat stranu a niekde sa suchlo par mien. Progresivne Slovensko by same osebe tychto 6% mozno nenazbieralo doteraz a to uz kampanuju 2 roky. Kiska ma na pomery slovenskej opozicie obrovsky vytlak a hlavne by vedel vyriesit otazku lidra kandidatky PS/Sp.hughito napísal:PS/Spolu sú už neuveriteľne trápni s tým Kiskom, furt len Kiska, čakáme, nebudeme tamto, hento, lebo Kiska. Im drbe? Sú na koni, Kiska je na 5% a im trčia len nohy z jeho riti. Neuveriteľné.
Za mňa osobne sa stávajú nevoliteľnými. S Kiskom na čele, ani nevraviac. Kiska je hodnotovo vyprázdnený "politik," marketingový výtvor + tie všetky kauzy, ktoré nevedel a dodnes nevie vysvetliť = vôbec to nejde dokopy s tým jeho moralizovaním.
Jeho stranu de facto keď tak posunú ďalej ľudia ako Ledecký a pod., ktorý majú aj meno, aj výsledky, aj schopnosti a žiadne šrámy/kauzy. 6% je zatiaľ len jedno čísielko, uvidíme ďalej. Čo je isté, je trend popularity Kisku, ktorý konštantne klesá odkedy sa stal prezidentom.
Jeho stranu de facto keď tak posunú ďalej ľudia ako Ledecký a pod., ktorý majú aj meno, aj výsledky, aj schopnosti a žiadne šrámy/kauzy. 6% je zatiaľ len jedno čísielko, uvidíme ďalej. Čo je isté, je trend popularity Kisku, ktorý konštantne klesá odkedy sa stal prezidentom.
Vyzerá to tak že mediálna propaganda a politika bude naďalej určovaná oligarchami. Otázka je, ktorí sú dobrí oligarchovia a ktorí zlí.
Sú len zlí. V poslednom čase ma pobavila fotka, ako traja bieli bohatí muži "rokovali o spolupráci." Symptomatické vyjadrenie politiky.
Ako sa nám hurvínek rasisticky vyfarbuje