Progresivne Slovensko

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Progresivne Slovensko

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Som citlivý na nezmysly, prosím, nemýliť si.
Budem trochu mimo témy, ale predstav si to teda ako voľné používanie termínov nácek, nacista, fašista, fašizoidný, atp. z tvojho tábora.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aké voľné používanie? Veď za náckov označujem teba z kalim, resp. predstaviteľov ĽSNS - a to je pravda. Nacizmus/fašizmus zväčša používam ako synonymum, pre potreby hojka netreba riešiť nuansy (politologická gramotnosť je tu aj tak nízka).

Za fašizoidné som označoval politiky/názory niektorých pol. strán, ktoré síce nie sú fašistické, ale niektorými pravicovými populistickými návrhmi a témami sa im v daných konkrétnych bodoch pripodobnievajú. Čiže v čom je problém?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Za fašizoidné som označoval politiky/názory niektorých pol. strán, ktoré síce nie sú fašistické, ale niektorými pravicovými populistickými návrhmi a témami sa im v daných konkrétnych bodoch pripodobnievajú. Čiže v čom je problém?
V slovíčkarení. A to že niekto môže zas vidieť pripodobňovanie niečoho iného k marx-leninskému aparátu, dogmatizmu, atp.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

https://www.ta3.com/clanok/1156572/firm ... endri.html
slušne predražiť, dufajme že to bude vyšetrené.
hughito
Redeemer
Redeemer

Počítam, že príde rovnaká výhovorka/vysvetlenie ako v poslednom prípade.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

v tomto pripade mi inac trocha smrdi nepodarena a dost povrchna investigativa. tomuto mojmu pocitu nahrava aj fakt, ze z clanku zmizli linky na presne komponenty, ktore mali byt najviac predrazene. kazdopadne, som si vyhladal napriklad monitor a zistil som, ze v recenzii uvadzaju cenu 1650$, pritom sa v clanku uvadza, ze ho v nejakom eshope predavali za 950e. potom recenziu na projektor, kde sa uvadza, ze stoji 3200£, podla clanku bol dostupny za 2700e. takze tie ceny moc nekorensponduju s realitou a potom tie marze pripadaju obrovske.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja mam pocit, ze su porovnane ceny rovnakych zariadeni v roku 2012 a ich cenami dnes.
ale uvidime co z toho bude dalej. lebo takto je to velky pruser
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Toto je podla mojich skusenosti uplne bezny pribeh pri verejnom obstaravani v nasom VS. Ta ista firma tusim ziskala aj nejake divne eurofondy na vedu a vyskum, cize tipujem ze to bude nejaka firma s 'nasimi ludmi', ktora sa vie k takymto penazovodom prisat.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Nedavno som sa pozeral na webstranku PS a ostal som sklamany z toho, ake nekonkretne a univerzalne floskule tam maju uvedene. Ziadne konkretne riesenia, ziadni odbornici. Maju potencial, ako vidno z vysledkov volieb, ale v prezentacii myslienok a odbornikov vyrazne zaostavaju.
Professional
Professional

prečital som si "DESATORO PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA" (to myslia vážne?). Aj volebný program LSNS má väčší sklon k hlave a päte. Normálne ma zaujíma prečo mladý šimečka dostal tak veľa hlasov, veď po vypočutí jeho prejavov má človek chuť si obuchať hlavu o stenu. Keď najdete prejav kde poukáže na problémy bežnej strednej vrstvy na slovensku a ako by ich vyriešil, postnite to sem vďaka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Program by sa mal robiť. Tieto vízie a pod. sú naozaj len také všeobecné floskuly.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak program pre 2020-24 nema vytyceny asi este nikto, konkretne body sa odhaluju pred volbami.
hughito
Redeemer
Redeemer

PS/Spolu sú už neuveriteľne trápni s tým Kiskom, furt len Kiska, čakáme, nebudeme tamto, hento, lebo Kiska. Im drbe? Sú na koni, Kiska je na 5% a im trčia len nohy z jeho riti. Neuveriteľné.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Hoši klííííííííd"
Professional
Professional

od 6:40 par viet o progresivnom beblavom.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

hughito napísal:PS/Spolu sú už neuveriteľne trápni s tým Kiskom, furt len Kiska, čakáme, nebudeme tamto, hento, lebo Kiska. Im drbe? Sú na koni, Kiska je na 5% a im trčia len nohy z jeho riti. Neuveriteľné.
Kiska ma 6% a to v podstate len povedal ze bude mat stranu a niekde sa suchlo par mien. Progresivne Slovensko by same osebe tychto 6% mozno nenazbieralo doteraz a to uz kampanuju 2 roky. Kiska ma na pomery slovenskej opozicie obrovsky vytlak a hlavne by vedel vyriesit otazku lidra kandidatky PS/Sp.
hughito
Redeemer
Redeemer

Za mňa osobne sa stávajú nevoliteľnými. S Kiskom na čele, ani nevraviac. Kiska je hodnotovo vyprázdnený "politik," marketingový výtvor + tie všetky kauzy, ktoré nevedel a dodnes nevie vysvetliť = vôbec to nejde dokopy s tým jeho moralizovaním.

Jeho stranu de facto keď tak posunú ďalej ľudia ako Ledecký a pod., ktorý majú aj meno, aj výsledky, aj schopnosti a žiadne šrámy/kauzy. 6% je zatiaľ len jedno čísielko, uvidíme ďalej. Čo je isté, je trend popularity Kisku, ktorý konštantne klesá odkedy sa stal prezidentom.
Professional
Professional

Vyzerá to tak že mediálna propaganda a politika bude naďalej určovaná oligarchami. Otázka je, ktorí sú dobrí oligarchovia a ktorí zlí.
hughito
Redeemer
Redeemer

Sú len zlí. V poslednom čase ma pobavila fotka, ako traja bieli bohatí muži "rokovali o spolupráci." Symptomatické vyjadrenie politiky.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ako sa nám hurvínek rasisticky vyfarbuje :)
Napísať odpoveď