Windows 10
Re: Windows 10
Si prihlásený ,ako správca ?Cez bod obnovenia sa vráť späť.
nie ako nato
Klikni si na Štart - Nastavenie - Kontá.Máš tam , že si Správca ?
nie
Tak tam máš ešte jeden účet ?
nastavil som admina ale zase vyhadzuje chybu na ich strane
Zrejme máš problém s OS.Ja by som preinštaloval OS na inom disku a nainštaloval verziu ,na akú máš kľúč.Pri inštalácií nezadávaj kľúč.Vyber si nemám kľúč a pokračuj v inštalácií.Ak sa Win sám aktivuje po pripojení na net,tak by nemal byť problém s vytvorením konta.
tak prv mi aj ukazalo ze sa to pouziva na inom pc a potom uz nie vyhodilo hned chybu ci nieje aktiovany
ved som nainstaloval win10 home a nejde... dokonca 2x po tom co som ho prehodil na PRO
ked zavolam na podporu nevedia to potom spravit ze ked zadam key aby to rovno zobralo ?
ved som nainstaloval win10 home a nejde... dokonca 2x po tom co som ho prehodil na PRO
ked zavolam na podporu nevedia to potom spravit ze ked zadam key aby to rovno zobralo ?
Neviem ,čo za fix si použil.Teraz si spravil čistú inštaláciu Win a nezadal si kľúč ?
spravil som cistu instalacku pri nej som nedal kluc, vytvoril admina v aktivacii riesit problem tak tam som vyplnil to email/heslo konta co som vytvoril na starom pc lenze neslo to...
a vkuse pytalo este nejake heslo systemu Windows...
a vkuse pytalo este nejake heslo systemu Windows...
Kým na starom PC nebudeš mať vyriešený problém a aktiváciu spojenú s kontom , tak tú licenciu neprenesieš.
Na starom som prave pridal uz aj konto 
Inak v novom pc mam stary hdd kde to je nahrane... to by neslo spravit co ?
Alebo na podpore nevedia nejako zmazat stary komp aby to slo nahodit na novy ?
Inak v novom pc mam stary hdd kde to je nahrane... to by neslo spravit co ?
Alebo na podpore nevedia nejako zmazat stary komp aby to slo nahodit na novy ?
Tak sa na starom PC pozri na aktiváciu,či je spojená s kontom.
Inak, ráno som kúpil
https://www.ebay.com/itm/Windows-10-Pro ... 3779809743
(sranda, pred dvoma hodinami bol za 1,31$)
aktivácia v pohodičke, dám vedieť, ak by nakoniec skončil ale pochybujem, toto sú všetko zásoby miliardy kľúčikov pre OEM "system builderov".
Ja už fakt čakám, keď budú kľúčiky za 50c. Čo nový update, to nižšie a nižšie ceny na íbeji...
https://www.ebay.com/itm/Windows-10-Pro ... 3779809743
(sranda, pred dvoma hodinami bol za 1,31$)
aktivácia v pohodičke, dám vedieť, ak by nakoniec skončil ale pochybujem, toto sú všetko zásoby miliardy kľúčikov pre OEM "system builderov".
Ja už fakt čakám, keď budú kľúčiky za 50c. Čo nový update, to nižšie a nižšie ceny na íbeji...
Ano je tam ze digitalna licencia prepojena kontom a win10 je aktivovany..
Akurat problem je ze ja som uz odcestoval a ten win potrebujem nejako aktivovat kedze pc je kancelarsky aby nebol problem... popripade asi lepsie kupit novy key cez ebay na win10 home
Akurat problem je ze ja som uz odcestoval a ten win potrebujem nejako aktivovat kedze pc je kancelarsky aby nebol problem... popripade asi lepsie kupit novy key cez ebay na win10 home
Na novom PC už si nepridávaš konto.Iba sa prihlásiš do konta, dáš si preniesť licenciu na nové PC.
na novom pc som potom v aktivacii dal ze riesit problem tam som dal ze zmena zariadenia,vypisal to konto a nic... ci som to robil zle ?
Pouzit aktivovanu OEM licenciu mozes iba ak vymenis disk, GPU, CPU alebo RAM. Po vymene zakladnej dosky by to malo ist tiez: https://support.microsoft.com/en-us/hel ... are-change
Ale ak iba prenesies HDD, tak ti to pravdepodobne neprejde.
Ja som mal problem po vymene dosky, automatizovanym systemom to neslo, musel som kontaktovat Microsoft cez lvie chat a tam odo mna pytali doklad o kupe novej dosky + sa technik pripojil na moj PC a pozeral ci sedi HW konfiguracia s predoslou. Potom mi to preslo.
Na tvojom mieste by som kupil novu licenciu z ebay a aktivoval to, bude to menej roboty a s istym vysledkom.
//4040: to som napisal, ibaze to nebolo bez problemov
Ale ak iba prenesies HDD, tak ti to pravdepodobne neprejde.
Ja som mal problem po vymene dosky, automatizovanym systemom to neslo, musel som kontaktovat Microsoft cez lvie chat a tam odo mna pytali doklad o kupe novej dosky + sa technik pripojil na moj PC a pozeral ci sedi HW konfiguracia s predoslou. Potom mi to preslo.
Na tvojom mieste by som kupil novu licenciu z ebay a aktivoval to, bude to menej roboty a s istym vysledkom.
//4040: to som napisal, ibaze to nebolo bez problemov
prave, akurat ze ten win stal cez 100e a nejde (alebo len ja ho neviem aktivovat co je naprd)...
len zrejme musim kupit home verziu ked mam nainstalovany ten ci ? sa to prehodi na PRO?
4040: povies mi este ze kde sa prihlasit do konta aby som to preniesol ? na www stranke niekde ?
len zrejme musim kupit home verziu ked mam nainstalovany ten ci ? sa to prehodi na PRO?
4040: povies mi este ze kde sa prihlasit do konta aby som to preniesol ? na www stranke niekde ?