Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi

Príspevok od používateľa beardie »

tak zdvihni rit a chod medzi ludi
okrem toho, 50-rocne vydate maju 20-25rocne dcery...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

a potom?
beardie
Redeemer
Redeemer

a potom sa prihovorit, 100 zenskych sa s tebou nebude bavit, so 101. sa to zmeni
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

beardie napísal:tak zdvihni rit a chod medzi ludi
okrem toho, 50-rocne vydate maju 20-25rocne dcery...
Problém nie je ísť medzi ľudí. Problémom jej ísť medzi ľudí so spoločnými záujmami. V máji som si našiel jednu skvelú ženu. Cvaklo nám to, rozumieme si, navzájom sa priťahujeme... Všetko super, nebyť toho, že je vydatá a žije v USA. Krátko na to som spoznal nádherné dievča, ktoré bolo zo mňa paf. No to bol ten prvý problém - mala len 19. A druhým bolo, že je to Mexičanka.

Odoslané z Nokia 7 plus pomocou Tapatalku
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vy dvaja všetko strašne analyzujete, prerátavate na % a pod. chu****. To môžte v práci. Inak stačí žiť. Ak nie ste podivíni/pošuci a nemáte miesto tváre riť, tak ako som napísal vyššie, stačí žiť, chodiť von s kamošmi, potom niekde medzi ľudí (záujmy) a ono k tomu nejako príde.
beardie
Redeemer
Redeemer

co keby si zacal hladat vo svojom okoli? aj keby si bol z neviem akej poslednej dediny, tak mozes ist do okresneho/krajskeho mesta a najst si tam nejake zaluby, ktore ta zaujmu a popritom mozes balit

vzhladom na tvoj vek by som zacal tanecnou pre dospelych
Terepin
Addict
Addict

hughito napísal:nemáte miesto tváre riť
A kur*a. To aby som si začal šetriť na plastiku. [emoji16]

Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:co keby si zacal hladat vo svojom okoli? aj keby si bol z neviem akej poslednej dediny, tak mozes ist do okresneho/krajskeho mesta a najst si tam nejake zaluby, ktore ta zaujmu a popritom mozes balit

vzhladom na tvoj vek by som zacal tanecnou pre dospelych
Ja som sa už raz skúšal nútiť do niečoho, čo ma nezaujíma, až vyslovene nudí. Veľmi zlý nápad. Nie len, že som to robil z donútenia, ale ostatní to videli a stranili sa ma. Veď kto by sa už len bavil s človekom, ktorý tam evidentne nechce byť?

beardie
Redeemer
Redeemer

chapes vyznamu slova zaluba?
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:chapes vyznamu slova zaluba?
Oops. Moje záľuby sú: hranie hier (tam som spoznal Američanku), sledovanie seriálov (pridal som sa do fandomu, kde som spoznal Mexičanku), tvorba hudby, písanie príbehov (momentálne mám rozpracovanú novelu v angličtine, vďaka čomu som spoznal ďalších ľudí, aj umelcov). Tiež mám rád prechádzky prírodou, či turistiku (momentálne finančne nemožné, keďže rekonštruujem byt).

Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Na to písanie sa ale dá baliť baby. Znie to už ako prežitok doby, ale ak napíšeš pekné verše alebo poviedku pre ženu, tak isté typy na to stále dosť letia :P Len samozrejme musíš skúšať s publikom, ktorý nežije za oceánom... Hudba detto, ktorej by sa nepáčilo, že jej nejakú pesničku vykúzliš?
Je plno skupín na FB práve za účelom zbližovať turistov a dokonca som tuším videl aj čosi ako turistika pre single, že aby sa ľudia popárovali trochu :)
Nie sú to až tak márne záľuby na balenie báb, ako tu naznačuješ. Teda okrem hier a pod. no :D
Terepin
Addict
Addict

No ja píšem fanfiction podľa amerického seriálu, ktorý na Slovensku pozná len hŕstka ľudí. V hudobnej sfére pre zmenu nepíšem pesničky, ale len komponujem skladby, navyše v štýle, ktorý sa u nás komerčne nevysiela.

A obe veci robím pre zábavu a osobné potešenie z toho, že som čosi vytvoril. Balenie žien vôbec nie je mojím cieľom. Tie dva prípady sa stali čírou zhodou okolností. Ani neviem ako vlastne.

Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak začni písať aj čosi iné? :roll:
Tiež by som pre zábavu romantickú báseň nenapísal a tvoril by som radšej žáner, ktorý ma baví viac... Ale rád sa na to podujmem, čisto cielene, aby som zapôsobil na ženu :D
Ono ja mám pocit, že niektorí by chceli ženu a dúfajú, že im skočí sama do náručia čisto bezdôvodne, bez toho, aby vynaložili čo len najmenšiu snahu :D A keď neskočí (lebo prečo by to robila?), tak píšu, aké je to pre nich nedosiahnuteľné a že ako to nevedia atď. (pričom ani neskúsia).
Terepin
Addict
Addict

V mojom prípade sa presne to aj stalo. [emoji16]

M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ten dr house avatar mi bol povedomy, tak som ti cekol profil, ci nenajdem nejaku staru temu od teba a hned som si spomenul. milion stran, posun ziadny a vidim ze v tom pokracujes. resp teda mas nejaku virtualnu nahradu. sorry ale podla mna budes strateny pripad. jediny posun by mohol nastat keby si zmenil myslenie, ale to ty nechces, takze..
Terepin
Addict
Addict

Za tie roky som sa zmenil dosť. Všetok ten hnoj, ktorý sa mi prihodil, ma riadne nakopal do zadku, takže som zmenil prístup. Namiesto zúfalého naháňania sa za ženami a pozývania každej jednej, ktorá o mňa zakopla, som sa radšej sústredil na seba a venujem sa tomu, čo ma baví. Ostatne to aj to, čo mi tu mnohí radili. A funguje to.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Terepin, pises o tom ako si sa zmenil. Pises ako si zufale nahananie a volanie zien na drink zmenil. Zmenil si to na co? Lebo docital som sa iba to, ze ak nemas peniaze, tak nemas sancu na vztah alebo nieco take si pisal. Ja tam nevidim u teba zmenu. Ku vsetkemu okolo zien mas negativny postoj, vsetky su zle, vychvane, zlatokopky a neviem co dalsie. Takze uprimne, kde si sa posunul so zenami, aky vztah si mal za posledny rok ci dva?
Terepin
Addict
Addict

Peniaze mám, ale na seba, nie na vzťah. Trvalo mi 5 rokov kým som vyhrabal z finančných suchôt, no podarilo sa. Kebyže som sa ocitol vo vzťahu, padol by som naspäť. Alebo by som musel osekať výdavky na seba na totálne minimum.

Že ženy považujem za vypočítavé zmyje je moja skrytá paranoja, ktorú som dostal do vienka bohovskou výchovou. To ale neznamená, že ich nenávidím, alebo že sa k ním správam ako hajzel. S intímnosťou by som mal problém, ale s obyčajnou známosťou, či kamarátstvom by som bol v pohode. Zatiaľ ešte žiadna žena odo mňa nikdy neutekala, teda s výnimkou novej mladej dievčiny v práci, ktorá sa mi vyhýba. Ale to bude asi tým, že na ňu pôsobím ako cesta do roboty uprostred nočnej búrky. :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal:Peniaze mám, ale na seba, nie na vzťah. Trvalo mi 5 rokov kým som vyhrabal z finančných suchôt, no podarilo sa. Kebyže som sa ocitol vo vzťahu, padol by som naspäť. Alebo by som musel osekať výdavky na seba na totálne minimum.
toto je taka blbosť, až to bolí

X-krat ti tu ľudia napísali, že normálna ženská ti náklady nezvýši a zlatokopka by sa o teba aj tak nezaujímala, tak prestaň trepať nezmysly, lebo to niekto zoberie vážne
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Tak pokial si dotiahne zahranicnu(asiatku) a nepodari sa jej rozbehnut nechtove studio, tak bude musiet zivit aj ju :) takze je pochopitelne, ze sa mu naklady zvysia :)
Napísať odpoveď