pracovnik zakaznickej podpory
pracovnik zakaznickej podpory
Robil tu niekto v tejto sfere?Viete mi napisat plusy ci sa to da v pohode zvladat alebo je to prilis stresujuca praca alebo len vase skusenosti...
Re: pracovnik zakaznickej podpory
zalezi od firmy, typu prace, poctu hovorov, dodatocnych povinnosti, ...
-
yoggy
Nie, ze stresujuca, ale ostravna (nie nerobil som to), ale ked si predstavim, ze by som mal odpovedat, na blbe maily popr. telefony, stale dookola tak... 
zalezi od firmy.. Zvladat sa to samozrejme vzdy da, je to dobra cesta peklom, naucis sa prioritizovat, zvladat tazke situacie.. Ako, ked nezvladnes toto, tak chod radsej robit za pas..
Musis si zvyknut, ze ludia su blbi a necitaju.. to zistis, ze je najvacsi problem, ze ludia volaju lebo niesu schopni si precitat jednu vetu..
Myslím si, že to dosť záleží aj na tom, zákaznícka podpora akého produktu to je.
Ak je to nejaký softwarový produkt, tak to nemusí byť také strašné, vieš sa v takej práci vzdelávať a posúvať vyššie napr. na miesto konzultanta. Ak je to však podpora nejakého operátora, tak predpokladám, že tam väčšinou budeš riešiť nejaké sťažnosti ohľadom faktúr a pod., čo určite nie je veľmi príjemná práca komunikovať s nahnevaným zákazníkom.
Ak je to nejaký softwarový produkt, tak to nemusí byť také strašné, vieš sa v takej práci vzdelávať a posúvať vyššie napr. na miesto konzultanta. Ak je to však podpora nejakého operátora, tak predpokladám, že tam väčšinou budeš riešiť nejaké sťažnosti ohľadom faktúr a pod., čo určite nie je veľmi príjemná práca komunikovať s nahnevaným zákazníkom.
je to telekomunikačná spoločnosť, teda internet, telvízia atď atď. 
No v tom prípade by som radšej hľadal prácu ďalejModel napísal:je to telekomunikačná spoločnosť, teda internet, telvízia atď atď.