Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

s takou hudbou by si sa aspon v BA urcite nestratil .. v ucku taketo veci hravaju casto, takisto fuga, tam byvaju fakt niekedy az absurdnosti, rozne noise post experimenal ambient dark techno (vymysel, ale chapes) .. urcite by tam bolo aj nieco podla tvojho gusta.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Experimenty neobľubujem a v BA nežijem. Ale i tak som rád, že i na Slovensku sa nájdu miesta, kde hrajú undergroundovú hudbu.

//autoeditácia príspevku (11 Aug 2018, 22:40)
wladas napísal:Na nase radia je alergickych uz velmi vela ludi. Minimalne z mojho okolia. Ja osobne jedine Antena Rock alebo radsej ticho :)
Celkom v poho ambient hudbu mas.
Len Keosz je ambient (pritom je to Slovák ako repa!). Toto je ambient:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ved je uplne jedno ci mas rad Rytmusa alebo nie. Ty len spomen, ze pocuvas vsetku hudbu od Rytmusa cez ACDC, ale ze najradsej mas svoju elektronicku alternativnu hudbu. Nepredpokladam, ze ta vezme do baru kde sa hra len ACDC.
Terepin
Addict
Addict

Síce vyzniem negativisticky, ale pri moje všetečnej smole verím tomu, že áno. :lol:
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

neber to tak ja som bol na narodeninovej "oslave" v colloseu v KE (metal etc) , pricom sa ma 2-3x pytali ze ci som ok s hudbou alebo ze ci aj take pocuvm

popravde vypocujem vsetko od jana lednickeho cez myiagyho k eminemovy a heavy swedish metal (GHOST) :)

nemaj obavy...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Neverim ze v podnikoch ako Tabacka alebo v Kulturparku nikdy nehraju nieco podobne...
Terepin
Addict
Addict

Netuším. Ale skúsim zistiť. Vďaka za tip.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Aspoň bývaš vo vlastnom? Lebo 650 v čistom nie je zase malo
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tak toto je monumental. 11 rokov, neuveriteľné. Tiež mám spomienky na Henkyho.

Ty trpíš nedostatkom sociálnej inteligencie a vidím tam aj absenciu empatie. Skutočnej, nie takej naprogramovanej. Ty s ľuďmi podľa mňa jednáš na základe nejakých naučených vzorcov a dialógových postupov.
Písal si čosi o rodine, ktorá ťa ťahá ku dnu. Nechceš to rozvinúť alebo rozpísať ? Popr. prilinkovať príspevky kde to popisuješ ?

Neuvažoval si o odsťahovaní sa a vyje*** sa na rodinu ?
Bezohľadu na odpoveď by som začal tým, odsťahovať sa niekam ďaleko, nájsť si novú prácu.
Rodinu si nevyberáš, kamošov áno.

Za 650tku v USS ? Símťa, podľa mňa máš na viac.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

beardie napísal:Aspoň bývaš vo vlastnom? Lebo 650 v čistom nie je zase malo
ano ale zas povedzme si na rovinu je to fajn tak pre jedného nie pre rodinu....
Terepin
Addict
Addict

Andi_Cibula napísal:Tak toto je monumental. 11 rokov, neuveriteľné. Tiež mám spomienky na Henkyho.

Ty trpíš nedostatkom sociálnej inteligencie a vidím tam aj absenciu empatie. Skutočnej, nie takej naprogramovanej. Ty s ľuďmi podľa mňa jednáš na základe nejakých naučených vzorcov a dialógových postupov.
Písal si čosi o rodine, ktorá ťa ťahá ku dnu. Nechceš to rozvinúť alebo rozpísať ? Popr. prilinkovať príspevky kde to popisuješ ?

Neuvažoval si o odsťahovaní sa a vyje*** sa na rodinu ?
Bezohľadu na odpoveď by som začal tým, odsťahovať sa niekam ďaleko, nájsť si novú prácu.
Rodinu si nevyberáš, kamošov áno.

Za 650tku v USS ? Símťa, podľa mňa máš na viac.
Nie som trhač parketov, to je pravda, ale ľudia sa pri necítia nepríjemne. Ja sa vždy snažím vystupovať priateľsky. No i tak sa nájdu ľudia, ktorým som nesympaticky a s takými sa zásadne nebavím, pokiaľ nemusím.

A čo sa empatie týka, tak tej mám až príliš veľa. Ja som hypersenzitívny človek - moja nálada sa mení podľa nálady ľudí okolo mňa. Hlavne preto sa vyhýbam problémom druhých, pretože si ich automaticky prisvojujem a mám nutkanie im pomôcť za každú cenu. Nie je jednoduché nájsť strednú cestu. Tu si o tom môžeš prečítať: https://magazin.biooo.cz/zdravi/psychic ... ivni-lide/

Za tie roky som sa zmenil, takže rodina mi už neprekáža vôbec v ničom.

Kebyže som rodinu opustil, čo je de facto aj teraz, keďže sestry sa odsťahovali, otec žije so svojou priateľkou a mama pracuje v zahraničí, tak by som ostal úplne sám. A to by som dopadol katastrofálne. Mám rád samotu, ale osamelosť by ma odrovnala.

Síce pracujem v USS, ale USS nie je mojím zamestnávateľom; pracujem tam ako externý zamestnanec. Ale nesťažujem si: pomer medzi prácou a platom je luxusný, väčšina kolegov je super a nadriadený sú so mnou spokojní. S úsmevom chodím do práce a s úsmevom odchádzam z práce. Veľa ľudí toto o svojom zamestnaní povedať nemôže. A najlepšie na to je to, že svoje postavenie som si vybudoval sám vlastnou snahou, na čo som patrične hrdý.

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2018, 13:30)
beardie napísal:Aspoň bývaš vo vlastnom? Lebo 650 v čistom nie je zase malo
Vo vlastnom nie. Po tom, ako sa rodičia rozviedli, sme zostali bez strechy nad hlavou a podnájmy sme striedali každý rok. A keďže v tom čase sme pracovali len ja a moja mama, tak sme spolu vybrali hypotéku na byt, na ktorú sme i tak čakali celé roky. A kvôli tej hypotéke mi nič nedajú ani len na splátky, nie to ešte ďalšiu hypotéku na vlastný byt.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

OT: prepiš hypo na mamu , davaj jej cash , a máš narok je to len o tom aby si na papieroch so svojím menom nefiguroval
Terepin
Addict
Addict

Pokiaľ viem, tak len na ňu sa napísať nedá. Aspoň zatiaľ nie.
heker
Redeemer
Redeemer

Japaja, nerad hluposti. Hypoteku len tak neprepise, je tam zalozne pravo banky, jeho mame by najskor tu hypoteku museli schvalit a kedze Terepin ma 31 alebo 32 rokov, tak jeho mama bude mat najskor po 50-tke a tam je sanca ziskat hypo bez niekolkotisicoveho platu nemozne. Takze cela diskusia ohladom prepisania hypoteky a rad s hypotekou je zbytocna.
Terepin
Addict
Addict

Ja som nežartoval, keď som povedal, že si vzťah po finančnej stránke nemôžem dovoliť.
heker
Redeemer
Redeemer

Ja tvrdim, ze zartujes. Ked mas na tricka za 30 eur, tak najdes aj par eur na kavu, vino, kino.
Terepin
Addict
Addict

To áno, ale už nie na spoločný život.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

stale nie uplne rozumiem tvojim vydavkom, ak mate tu hypo na polovicu s mamou
byt ste kupili uz skor, takze splatka asi nebude viac ako 400 euro, polovica z toho je 200, nejake energie/internet/..., povedzme 100 euro spolu, 50 na osobu => byvanie 250 mesacne
jedlo povedzme 250 na osobu
zbytok do 650, cize 150 euro?
Terepin
Addict
Addict

K tomu ešte rátaj splátky za vybavenie do bytu. Keď sme ho kupovali nebolo v ňom nič a bol v dezolátnom stave. Čiže sme ho dávali dokopy od nuly.

Plus bežné výdavky, ako voda, plyn, strava, mobil, internet, atď.

No a dvaja kocúry. Starostlivosť o nich tiež nie je lacný špás.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Terepin toto je asi moj posledny prispevok tu, lebo uz ma ozaj tato diskusia nebavi. ty proste nemas zaujem diskutovat alebo riesit svoj problem, ty sa chces len vyrozpravat o svojom zivote a postazovat sa. nemas ziadny zaujem nieco zmenit, len mas potrebu niekomu vyrozpravat svoj zivot.

vzdy nieco napises, ludia ti odpisu x rad a doporuceni a ty vsetko ignorujes a ides si svoje.

zaloz si blog, pis o svojich 2 kocuroch a ako si nestastny ze si sam ale nechces na tom nic zmenit.
Napísať odpoveď