Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Solo_Kamen
King
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
To radšej skús ťažiť nejakú menu, ktorá má dobré parametre a je o ňu nízky záujem... máš zhruba 2% šancu že to jedného krásneho dňa zostonásobí svoju hodnotu
len nebuď ako ja, keď som v 2008 vyťažil dokopy 0,1BTC a potom som stratil peňaženku 
-
yoggy
Ja som mal okolo 13BTC, ked som nechal tazit overnight na notebooku, kde je ta penazenka, ale netusim 
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co hovorite na aktualnu situaci s kryptomenami? Vela z nich je vyrazne nizko oproti poslednemu roku a pol.
Nakupujete teraz niekto?
Bude teraz niekedy nejaky vyznamny milnik, ktory ovplyvni cenu kryptomien? Ma sa nieco diat?
Okrem vianoc samozrejme kedy byva skok na vacsine burz.
Nakupujete teraz niekto?
Bude teraz niekedy nejaky vyznamny milnik, ktory ovplyvni cenu kryptomien? Ma sa nieco diat?
Okrem vianoc samozrejme kedy byva skok na vacsine burz.
ja som mal už niekoľko krát také tiky že nakúpim, ale odkedy som chytil dvojité dno a som cca 60% v mínuse, tak mám nas*até v trenkách do toho ešte pchať ďalšie peniaze
-
yoggy
Ja teraz vyvijam system ako sa ochranit pred bear marketom a nahromadit este viac krypto. (zacal som s tym uz pred pol rokom, ale nie je cas sa tomu velmi venovat) Cize ked pojde ETH na 1900$ ako predpoveda Tom Lee i will be ready 
-
jorg22
Medium Professional
To mi vysvetli ako sa chces branit nejakym systemom pred bear marketom?
-
jorg22
Medium Professional
Samozrejme, ze MACD je vyborny na predikciu stupania/klesania ale ten ti je hovno platny ked nastane bear market.
Tym dokazes len detekovat bear market az v stave ked uz to je vsetkym jasne a navyse aj keby si to zistil tesne pred tym tak co s tym ako chces urobit?
Tym dokazes len detekovat bear market az v stave ked uz to je vsetkym jasne a navyse aj keby si to zistil tesne pred tym tak co s tym ako chces urobit?
MACD nieje jediny, sam používam kombináciu asi 10 indikátorov na cca 5tich roznych TF, v bear markete maš shortovať a nie čakať kym skončí
Ja som daco nakupil na coinbase, ale moc do toho nevidim, takze len tak forfun, ze ak nahodou o par rokov to bude mat hodnotu, tak sa potesim.
Ale ziadne tisice eur som do toho nedal.
Ale ziadne tisice eur som do toho nedal.
-
Solo_Kamen
King
. Ľutujem, že som v decembri nevytiahol všetko ale iba časť
Bear market zrejme bude trvať oveľa dlhšie ako sa očakával. Kým bude Bitcoin na prvom mieste, čo sa týka likvidity a hodnoty, tak do kryptomenového trhu nedám ani cent. Pád Bitcoinu, ktorý ani zdaleka nemá vhodné parametre na bežné používanie bude prvým znakom ozdravenia trhu a velmi silným signálom pre investovanie.
-
jorg22
Medium Professional
Pad Bitcoinu je sci-fi. To mozes cakat minimalne 10 rokov. Bitcoin je momentalne jedina najpouzivanejsia kryptomena. Ostatne su len pokusy a bude velmi dlho trvat kym ich zacnu ludia pouzivat v relanom svete.
Momentalne neviem o akom bear markete hovoris kedze len nedavno kryptomeny tak vyrazne klesli a nic nenaznacuje tomu aby sa na tejto hladine drzali. Caka sa len na prvotny impulz, ktory ich posunie vyrazne hore alebo dole.
A ten nastane s najvacsou pravdepodobnostou do vianoc.
Momentalne neviem o akom bear markete hovoris kedze len nedavno kryptomeny tak vyrazne klesli a nic nenaznacuje tomu aby sa na tejto hladine drzali. Caka sa len na prvotny impulz, ktory ich posunie vyrazne hore alebo dole.
A ten nastane s najvacsou pravdepodobnostou do vianoc.
Vyuziva niekto "tazenie" , teda skor free krypto ako mooonbit.co.in , moondoge.co.in a moonliteco.in ? Posiela to tie krypta na https://coinpot.co/signin , je ta penazenka doveryhodna?
-
yoggy
Vo vseobecnosti sa to neoplati... Jedine ze si na to spravis automatizaciu.
Ako vidim, ze to je fakt minimum, ale v robote sedim cely den za pc, tak raz za den dam ten "claim"..
Ide mi skor o tu doveryhodnost ci uz tych stranok alebo konkretne toho coinpotu
Ide mi skor o tu doveryhodnost ci uz tych stranok alebo konkretne toho coinpotu
-
yoggy
To uz radsej skusaj tu: https://keys.lol/
Kolega to klikal a nasiel tam cca 0.07ETH
Ja som to niekedy skusal a without luck. Mozno ale ty budes mat stastie a budes milionar 
Kolega to klikal a nasiel tam cca 0.07ETH
Hh tak az tolko casu nemam. A aj keby som tam daco uvidel, neviem co s tym 
-
yoggy
Privatny kluc das napr. do myetherwallet a prevedies na tvoju penazenku. Pokial tam bude vacsia suma, tak vytvoris novu penazenku, posles tam eth, potom cez mixer ich pomixujes. Cez shapeshift to prevedies napr. na litecoiny a potom spat na Ethereum, kde to posles zas na inu penazenku, potom znova cez mixer a potom na tvoju penazenku.