Navstivili nas mimozemstania?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
howhigh
Light Expert
Light Expert

Re: Navstivili nas mimozemstania?

Príspevok od používateľa howhigh »

..
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Howhigh, tie su venove uzivatelovi, ktory pisal o tom ako mimozemstania zamedzili jadrovej vojne, ale odmietal dat link.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, že môžeš. Je, ako si napísal, ďaleko a v takej výške sú rôzne prúdy, ktoré vytvoria daný efekt až kým zhasne.

Hádam si vážne nemyslíš, že si videl mimozemskú loď? Ak áno, choď si pretrieť čelo studenou vodou a zajtra ráno na psychiatriu.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Taky lampion alebo nieco podobne to byt mohlo, ked zacal stracat vysku, narazil na rozne prudy a tie ho mohli zacat "hadzat" do stran. To ze bol vysoko ci daleko moze byt taktiez skreslene, dobre to vysvetlovali v jednej relacii kde riesili podobne veci a snazili sa dokazat ci to je UFO, klam alebo podvod, tu je odkaz ak ma niekto zaujem:

Fakty a fikcie
howhigh
Light Expert
Light Expert

..
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

howhigh napísal:Srandičky, srandičky :). Neboli to žiadne perzeidy, bolo to niečo vyše týždňa dozadu, cca 10 dní. Videli sme to dvaja,ja som bol zavolaný na balkón, že poď sa pozrieť. A videl som objekt, ktorý bol vzdialený, takže nie že detailne rozoznateľný. Vyzeral byť ďalej ako býva bežne lietadlo, ale to je nepodstatné, lebo neviem akú mal veľkosť. Neblikal, ale iba svietil. Tak si proste šiel rovno a zrazu začal chodiť cikcakato, dosť rýchlo menil smer v brutálnych uhloch a dosť veľkou rýchlosťou. Proste mne známe pozemské lietajúce čudo toto nevie. Potom ten objekt zmizol, o pár sekúnd sa zrazu objavil trochu inde a zase tak šiel a zmizol. Potom som ho aj kvôli streche už nevidel. Celé to trvalo možno 20-30 sekúnd, videli sme to dvaja a boli sme z toho dosť prekvapkaný. Nikto z nás nebol pod vplyvom žiadnej látky, ak sa tu naráža na môj nick. Najskôr som myslel, že však OK ide to dosť rýchlo, nebliká to, že však môže to byť družica. Ale potom tie náhle zmeny smeru družicu jasne vylúčili. Ja som túto tému našiel náhodou, tak že však prispejem môjou čerstvou skúsenosťou, ale príspevok onedlho vymažem, viem veľmi dobre akí sú ľudia a ja nepotrebujem nikomu nič dokazovať, debatovať o tom a ani sa hádať :). Je mi úplne fuk kto má na to aký názor.
Ono to bolo UFO, lebo to lietalo a nevedel si to identifikovat.
Ale je malo pravdepodobne, ze to boli mimozemstnia.
Kludne to mohla byt igelitka, neaky atmosfericky ukaz, opticky klam, kombinacia... no pokial nemas kamerovy zaznam tazko prideme na to co to bolo.
howhigh
Light Expert
Light Expert

..
hughito
Redeemer
Redeemer

Tebe napadlo niečo tvoju hlavu, asi to UFO. Píše sa: napadlo mi, ne napadlo ma.

Tvrdohlavou ignoruješ racionálne vysvetlenie, ktoré tu už padli. Pokojne si ver tomu, že si zrejme videl zelených mužíkov, ako lietajú zatáčajú, brzdia a menia smer - a následne zhasnú. Určite.

Naozaj pouvažuj o tej psychiatrii.
howhigh
Light Expert
Light Expert

..
hughito
Redeemer
Redeemer

Lebo ja som ten, čo tu blúzni o mimozemšťanoch. Všetky relevantné a racionálne vysvetlenia si zmietol zo stola.

Fajn, videl si mimozemskú loď.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

howhigh napísal:Ono ten pohyb nebol taký hádzavý a ani úplne priamy. A aj tá rýchlosť sa menila zaujímavo. Ťažko to opisovať, ale ak to bol lampión, tak vedel veľmi dobre brzdiť, meniť rýchlosť a aj smer.
Co to dokazuje, ani vietor nefuka priamo, v roznych vyskach mozu byt smer aj rychlost rozne, sledoval si uz obycajnu igelitku vo vetre?

Inak mi este napadol dron, z dialky v tme by bolo vidiet len svetlo, je ich teraz vsade vela, mozno ta aj nahral. :wink:
howhigh
Light Expert
Light Expert

..
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja žiadnu vieru (v zmysle na aký narážaš) nemám, za to ty zrejme áno. Opakujem: žiadne kváziracionálne, ale racionálne vysvetlenie si zamietol a naďalej blúzniš - už len - o UFO. Pritom nemusíme sa hrať na presnú definíciu termínu, pod UFO si človek bežne vybaví zelených mužíčkov.

Premazanie tých tvojich bludov ti odporúčam, čím skôr, tým lepšie - zmažeš stopy po iracionálnom blúznení.
howhigh
Light Expert
Light Expert

Na teba už fakt nebudem nikdy reagovať. Iracionálne blúznenie pre teba, o ktorom nevieš povedať nič, lebo si to nevidel je iba dôkaz tvojich predsudkov a škatuľkovania. Je mi fakt jedno, čomu veríš alebo neveríš ty. Dal som to sem ako skúsenosť a UFO veľmi dobre vieme čo znamená, ja netvrdím, že to museli byť mimozemšťania, môže to byť aj technológia používaná ľuďmi.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Načo si sem písal svoju skúsenosť, keď si teraz všetko zmazal?

BTW, pri prípadoch ako je ten tvoj, by sa mal (ako vždy) používať princíp Occamovej britvy, tzn. najjednoduchšie vysvetlenie je to najpravdepodobnejšie.

Preto je oveľa pravdepodobnejšie, že to bol lampión, perzeid, dron, lietadlo alebo stíhačka ako nejaká tajná technológia. Takýmto zmýšľaním potom len vznikajú nezmyselné konšpirácie a podporuje to pseudomédiá typu Infovojna, Zem a vek a pod., viac viď tu - Konšpirácie naše každodenné.
Napísať odpoveď