Význam klipu je v tom že si to pripojíš na batoh. A na tom je postavený celý názov produktu.
Negatívne komentáre som čítal na GO 2 že práve nemá túto vymoženosť. Čo mi príde tiež ako mínus.
Bluetooth reproduktor do 45e
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Bluetooth reproduktor do 45e
Ja som sa rozhodoval medzi GO1 a Creativom ktorý som tu už spomínal. Za menej peňazí som dostal lepší zvuk a vodeodolnosť. GO2 som reálne ešte nepočul.
Našiel som JBL GO 2 za 25€ na MALL.SK, no iba v čiernej farbe, ostatné sú za klasickú 35€ cenovku. Uvidím či to nieje omyl, zatiaľ prišiel iba potvrdzovací mail... Hádam to prejde
Pôvodne som chcel Anker Soundcore 2 no u nás je iba od 50€ hore čo sa mi zdá moc, jedine objednať z amazonu no zase potrebujem reprák asap
Potom sem hodím dojmy
Pôvodne som chcel Anker Soundcore 2 no u nás je iba od 50€ hore čo sa mi zdá moc, jedine objednať z amazonu no zase potrebujem reprák asap
Potom sem hodím dojmy
Objednal som aj ja
ďakujem
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2018, 09:28)
Prišiel už niekomu ?
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2018, 14:34)
Mne už akurát prišiel, všetko je tak ako má
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2018, 09:28)
Prišiel už niekomu ?
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2018, 14:34)
Mne už akurát prišiel, všetko je tak ako má
Včera som bol poň, v celku som prekvapený aký vie podať výkon na to aký je malý. Kedže toto je môj prvý BT reprák tak nemám s čím porovnať... Ale cítim kvalitu zvuku, tiež relatívne dobré basy, hlasitosť úplne super, no s týmto bude radosť opekať/chatovať 
mňa najviac prekvapili tie basy ... že nemám nič v mobile nastavené žiadny bass booster ani equalizér .. asi to budem musieť nastaviť nech sa to troška krotí
úžasný pomer cena/výkon.