Slizko napísal:Tak čo chlapci pochvalte sa ktore auta ste vyhrali z BlackListu?
noo tak tu mas co som ja WIN : Volkswagen Golf GTI
Mazda RX-8
Mitsubishi Lancer Evolution VIII
Lamborghini Gallardo- toto auto som strasne RAD ze som vyhral...... je to supis delo
Zatial som vyhrral iba 4auta... ale xcem este aj BMW M3 GTR a Chevrolet Corvette C6.R!!
no xalani budete sa smiat ale na mam hru zatial prejdenu z 2% Ja to nehravam cele dni ako vy, len ako oddych pred spanim som presiel par (asi challenge kol alebo jaxa to vola. Velmo sa mi pacia tie, kde musim zdrhat policajtom, na to aspon nie je casovy limit a mozem si ist kam xcem
ked niekoho "prejdes" v blackliste mas 6 policok na vyber, v prvych troch mozes najst cash, a tiez aj : pink slip - auto supera, a v dalsich troch nahodne vylepsenia
ja si davam z prvych troch - random a potom posledne - performance
inac nezda sa vam, ze ten MW je strasne lahky? Dnes som zo srandy hodil ten posledny zavod v series, na camare, a na druhy pokus som to po 8 minutach uspesne spravil, takze sa mi to zda dosti lahke
sundevil napísal:ked niekoho "prejdes" v blackliste mas 6 policok na vyber, v prvych troch mozes najst cash, a tiez aj : pink slip - auto supera, a v dalsich troch nahodne vylepsenia
ja si davam z prvych troch - random a potom posledne - performance
inac nezda sa vam, ze ten MW je strasne lahky? Dnes som zo srandy hodil ten posledny zavod v series, na camare, a na druhy pokus som to po 8 minutach uspesne spravil, takze sa mi to zda dosti lahke
jj ten posledny zavod nebol tazky mna prvykrat dostaly spiky no potom som si uz daval pozor a presiel som to