Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa dasti555 »

Videl som to. Ako píšeš oproti jednotke to bolo úplne od veci. No od polovice alebo možno 3/4 filmu to začalo byť trošku ako jednotka. Ale v podstate s tebou súhlasím.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

hughito napísal:Vraj vykrádačka klasík ako Neľútostný súboj, ale tak viete, NS som videl naposledy pred 10+ rokmi, takže mi to bolo šumafuk. Videl som predĺženú verziu, nevadilo ani trochu vaty, lebo v nej spravidla exceloval perfektný Butler. Našlo by sa aj pár logických skratiek, ale tak to treba prepáčiť, bavil som sa skvelo. Csfd dosť podhodnotené.

8,5/9

https://www.csfd.cz/film/502046-dokonal ... z/prehled/
Pozrel som si po rokoch aj Neľútostný súboj a kacírsky musím napísať, že tento novodobý remake s perfektným Butlerom sa mi páčil viac. :P
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tiez som si vcera pozrel Den of Thieves, neviem sice ci predlzenu verziu, film mal 2:20 a musim povedat ze bomba, pacil sa mi strasne zvuk, strih aj kamera, herecke obsadenie tiez aj ked som bol skepticky voci 50 centovi ktory mi v escape plane 1 aj 2 liezol hore krkom, tu mi vobec nevadil a dokonca sa tam aj hodil, fakt pecka film, ost tiez, naposledy vo mne podobne dojmy zanechalo asi miami vice s foxxom a farrellom :D
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Den of Thieves -sice vykradacka navyse slabsia.horsi herci resp.neherci(poldola) , ten scenar je podla mna deravy, ale neva potesi ajtak v tejto filmovej mizerii. 7/10
Blockers- komedia typu "da sa" 6/10
Loving Pablo- cakal som ze po Narcos to nedokazem pozerat ,ale na prekvapenie sa to celkom dalo ajked som dej vedel. 7/10
Loving Vincentt-nevsedny film o Van Goghovi spraveny pomocou animacii v style V.Goghovych obrazov.A tie ja mozem 7,5/10 pacilo sa mi to ajked som cakal trosku lepsi scenar.
Love simon -gay teenega drama ,pomerne slusne natocena 7,5/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Incredibles 2
Prvy diel mam velmi rad a tento je minimalne rovnako zabavny.
Malo to trosku pomalsi start pretoze pribeh chcel byt asi trosku hlbsi/vaznejsi ale nasmial som sa statocne.
Skvela animacia, podla mna mrte detailov ktore tvoria vyborny celok a par dvojzmyselnych vtipov ma zabilo.
Za mna 10/10, mne tam nechybalo nic. Mozno na to pojdem este raz :D
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

A Quiet Place
Nerád si študujem, o čom film je ešte predtým, ako si ho pozriem. Tento bol však výnimka, nakoľko ma už dávnajšie pred premiérou oslovila idea scenáru a samotná myšlienka.
Musím ale povedať, že Krasinskeho debut na hororovej scéne nesklamal, naopak veľmi potešil. Aj keď bol dej miestami predvídavý, na celkovej kvalite to neubralo. Deficit dialógov vo filme mi vôbec nevadil, práveže som viac prežival dej a venoval som väčšiu pozornosť nad myšlienkovými pochodmi samotných postáv.
8/10

Hereditary
Jediná informácia ktorú som mal pred týmto filmom bola, že to nie je klasická mainstreamová lakačka. Ako fanúšik hororu som bol rád, nakoľko je už dnes ťahšie nájsť kvalitný hororový snímok. Tento ale predčil moje očakávania a zaradil sa medzi moje top filmy, minimálne tohto roka. Nečakané situácie, zvraty, pri ktorých som len nehybne pozeral na plátno a vynikajúce herecké výkony všetkých hercov, s Toni Collette na čele (vôbec by som sa nedivil potenciálnemu Oscarovi). Film som prežíval od prvej do poslednej minúty. Vedel by som si predstaviť iný koniec, ale nič na tom nemení, že sa k tomuto filmu ešte vrátim.
9/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Toto som uz videl asi 2hy alebo 3ti krat ale viem na isto ze som ocarenejsi viac ako naposledy :D
Podla mna uplne neskutocne uzasny film, brilatny napad.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Uplna vec :) 10/10

piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

skus si to precitat a budes este ocarenejsi ;-) a nezabudni si uterak. Film fajn, ale nic extra...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

si si este nevsimol, ze lekoklatik dava na 90% filmov 10 z 10? :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Upgrade https://www.csfd.cz/film/601122-upgrade silno akcny film rychlo to ubehne a taketo nieco origos som este nevidel :)
Adrift https://www.csfd.cz/film/547009-nez-pri ... e/prehled/ tu sa mi pacilo trosicku ine spracovanie toho filmu ako su ine filmy kde niekto stroskota alebo je uvezneny na clne xy dni ... tu bol aj taky ftw moment ( pre mna osobne ze coooo ) a simposka ta herecka... jaj a podla skutocnej udalosti film :P

dalsi film co som pozrel je Tag naozaj dobra komedia pobavila https://www.csfd.cz/film/512218-mas-ji/prehled/ aj soundtrack pecka...

a last film https://www.csfd.cz/film/506314-a-praye ... n/prehled/ do thajska by som urcite siel uz len kvoli tomu aby ma tam vyfajcila nejaka ta transka ( naozaj dobre vyzeraju a pocul som ze od nich fajka je TOP ) ale ak pojdem ziadne drogy !! nechcem skoncit u nich vo vezeni
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Hva vil folk si - skvela severska drama o 16tke, ktora chce zit svoj teenegersky zivot a nechce sa nechat obmedzovat rodicmi. ze co je na tom zaujimave? nuz, dievca je potomok ortodoxnych moslimskych emigrantov z pakistanu. velmi zaujimava sonda do zivota takejto rodiny. ak si z casu na cas pozriete aj nieco ine ako klasicke kino filmy, tak toto je bez debaty nieco, co treba pozriet. 8/10

(btw odporucam nepozerat trailer, vidiet tam az primoc z filmu)

https://www.csfd.cz/film/542249-hva-vil ... komentare/
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Hereditary (2018)

ani neviem ako to hodnotit no skor psycho rozpravka ako horror
PS neklikaj ked chalujes
Prílohy
20180823.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

No stiahol som a pozrel. Pre mňa konečne dobrý horor, mne ide vždy viac o atmosféru, pocit nepríjemnosti atď. ako o lacné lakačky či brutalitu. Koniec podľa mnohých "prepálený," ale veď takto to proste má byť, trochu mi to pripomenulo Čarodejnicu (https://www.csfd.cz/film/404843-carodejnice/prehled/). Ide o horory pre fajnšmekrov, nie lacné prvoplánované srandy. Čiže super.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

R1k1nko napísal: Upgrade https://www.csfd.cz/film/601122-upgrade silno akcny film rychlo to ubehne a taketo nieco origos som este nevidel :)
Tiež ma veľmi bavil Upgrade, síce mi to už pripomenulo zo 2 filmy čo som videl, ale tiež mám pocit keď od B-čkového sci-fi nič nečakám a o to viac poteší. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pozeral som asi najlepší Netflix film Annihilation s Natalie Portmann, ale bolo čistokrvné béčko, 3/5 max.
Extinction s Peňom som ani nevládal dopozerať, 1/5 max.
Aké super seriály točia, tak filmy ako beckova produkcia do videopožičovien v 80/90 rokoch.

Don't breathe - partia 3 fetacikov chce vylupit slepého veterána z Iraku. V podstate im dá na prdel a celý čas mu drzite palce, čo asi nebol celkom zámer tvorcov. Ale inak fajn thriller.

Autopsy of Joan Doe - dvaja patologovia otec a syn, dostanú na stol surny prípad. Mladá žena bez akýchkoľvek známok vonkajšieho poškodenia.... Budovanie atmosféry na jednotku, fakt vydarený horor. Minimalistický. Ku koncu pár blbých klišé, ale prvá polka je veľká topka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Don´t Breathe aj Autopsy of Joan Doe boli pomerne vydarené hororové záležitosti.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ked uz o horroroch rozpravate:

A Quiet Place - zaujimavy namet, rodinka ktora si zije tak aby ich nebolo vobec pocut, lebo v okoli su potvory ktore velmi dobre pocuju. samozrejme tam bolo zopar zadrhelov ale celkovo velmi dobry horror.

The Endless - dvaja bratia pred x rokmi utiekli z ufo kultu a teraz sa tam vracaju aby zistili co sa tam vlastne deje. cely film super, napatie, pocit ze nieco nie je v poriadku no a potom zrazu koniec uplne odveci, mal som pocit ze niekto v polovici pisania scenaru povedal koniec, to staci, pome natacat.

tento tyzden sa chystam na hereditary, dost sa na to tesim.
hughito
Redeemer
Redeemer

A Quiet Place: Podľa tých hodnotení atď. som čakal viac, ale nebolo to zlé.

The Endless som nevidel, vyzerá to ale celkom zaujímavo, aj keď vyslovene o horor podľa hodnotení nejde.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Tlmočník 4/5
Odporucam hlavne kazdemu co sa len pohraval s myslienkou volit Kotlebu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Celkom taký anti-nazi filozofický film je tretí diel trilógie Planéta opíc.
Napísať odpoveď