Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa R1k1nko »

awtt napísal:Tlmočník 4/5
Odporucam hlavne kazdemu co sa len pohraval s myslienkou volit Kotlebu.
volit nejdem mam 30r a mam sa dobre a je mi to u pixi ... ale co ma naozaj trapi je film Hereditary ja hlupy kkt co sa bojim pozerat horory v noci a vobec... ale toto... ? ftw ?! dufam ze mi tesco preplati to vino za 6 euro co som si kupil vecer po robote... ze tento film ceknem ..
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Takže si sa nebál (čiže zlý horor), či ako?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Keďže každý vychvaľoval Hereditary, tak som to tiež bol skuknúť v kine, no pre mňa to bolo sklamanie. Pri niektorých scénach som si klopkal na čelo, či som tu správne (hlavne tie záverečné scény...wtf).
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Hereditary...velke sklamanie. Myslienka jak zo 76teho, v podstate katastrofalne nedotiahnuta. Po hororovej stranke o nicom, ani jedno zlaknutie, ziadna atmosfera, len snaha o "nieco psycho" avsak bez blizsieho doladenia toho "niecoho".
4/10, vratte mi hodinu a pol zivota spat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No je to presne ako pri tej Čarodejnici. Ja sa všeobecne pri hororoch nebojím, málokedy naskočím aj na "lakačky" atď., ale pri Hereditery som sa cítil nepríjemne, hlavne od druhej polky. A scény "vyvolávania" podľa mňa perfektne zahrané a natočené.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Hereditary - az na ten koniec to bolo skvele.Vyborna atmosfera bez lacnych lakaciek ale spomaly budovanou atmosferou,to sa casto nevidi skoda konca mohlo to byt este lepsie. 7,5/10
7 days in Entebbe - film o jednej z najuspesnejsich protiteroristickych akcii v histoorii.Kedze som tuto operaciu poznal tesil som sa na tento film avsak ocakavania sa nenaplnili.Filmu chyba napatie a reziser si mohol odpustit aj tu nemecku obhajobu skutku.Ceka akcia je na konci spracovana asi na 1 minutu a aj to dost nestastne. 6/10

The Zookeeper's Wife -zachrana zidov vo warsavskej zoo.Spracovanie je televizne.Honorar pre hercov stal asi vacsinu rozpoctu a uz potom nezostalo na produkciu.Posobi to cele strasne lacno.A aj scenar je lacny. 4/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Hereditary - pozrel som si to kvoli hypu okolo...no ale dost sklamanie aj pre mna. Islo ma porazit ked ten Peter zacal plakat. Mega zly casting podla mna. Navyse ked mal indicke crty a rodicia snehobieli. Davam podobne ako ColdRain 4/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Sicario 2 (2018)

na priebeh filmu musim povedat ze ma bavila viac jednicka,
no ku koncu (skoda ze nie skor) to nabralo paradne grady s nesmrtelnym torom (brolin s deltorom podarene duo) 7/10
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

dal som si dva politicke animaky:

Persepolis - vznikol na zaklade ocenovaneho komiksu. z pohladu maleho dievcata pojednava o islamskej revolucii v irane a jej dopadu na spolocnost. na zaciatku velmi dobre, ale ako hlavna postava dospieva, odchadza do zahranicia a riesi hlavne svoje problemy film straca tempo. na konci sa to zlepsi, ale bol by som rad keby sa film viac zameral na spolocensku situaciu ako na jej osobne problemy. 6/10
https://www.csfd.cz/film/230517-persepolis/prehled/

Valcik s Basirom - ucastnik izraelsko-libanonskej vojny prichadza na to, ze si z vojny nic nepamata a tak navstevuje byvalych spolubojovnikov a skrz retrospektivne sceny spominaju na to co zazivali. vynikajuco spracovane, niekedy vtipne, obcas z toho co sa tam dialo zamrazi. 7.5/10
https://www.csfd.cz/film/242273-valcik- ... komentare/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Hereditary - konecne som si to pozrel, nemam teraz vela casu a chcel som si na to ozaj nechat kludny vecer. a poviem vam, uplne to za to cakanie stalo. vynikajuci film! napatie od zaciatku do konca, herecke vykony perfektne (akoze ten syn co tak vyplakaval, keby sa tebe dialo to co jemu tak places uplne rovnako). v roznych momentoch som sa snazil vzit do role jednotlivych clenov rodiny, ci uz prave toho syna, ktory spravil to co spravil, matky ktora zaziva to co zaziva alebo otca ktory chce len aby bolo vsetko konecne normalne.
nie je to 100% cisty horror, respektive je ale velmi dobre mixnuty s rodinnou dramou. ako drama by to kludne obstalo samo o sebe, ta horrorova cast (hlavne posledna tretina) bola uz len taka ceresnicka na torte pre fanusikov.
za mna bez debatovania 9/10

Upgrade - zaujimavy film, beriem to ako priprava na venoma, wannabe tom hardy ma nieco v tele co na neho rozprava a ovlada ho. mne to vacsinou neda a musim si vo filme vsimat nelogickosti, tu sa mi pacilo ze ten koniec vela nelogickosti pocas filmu vysvetlil. ale stale ich tam zostalo dost.
7/10

Terrifier - na toto som dostal echo ze vynikajuci horror, tak som pozrel a neviem co si mam o tom mysliet. je to indie film, herecke vykony tomu dost odpovedaju, okrem teda hlavneho zabijaka, klauna, ktory bol fakt neuveritelne creepy. sice sa to odohravalo v pritomnosti ale cely film mal snahu odkazovat na 70te, 80te roky a teda predpokladam ze vela nelogickosti tam bolo viac menej schvalne (ked ma uz pol filmu nahana nechutny vrazedny klaun a ja mam konecne prilezitost mu bodnut noz do chrbta, tak ho bodnem 30 krat aspon, nie jeden krat a potom uteciem).. no a vsetky vrazdy boli extremne nechutne a graficke a aj tak najhorsie na vsetkych scenach bolo to ako sa ten klaun pri nich sprava.
proste ten klaun je pre mna top horrorovy vrah za posledne roky.
napriek tomu ale davam 5/10, velmi by som chcel aby niekto spravil dalsi film s Artom (tak sa klaun volal) a trochu vyssimi produkcnymi kvalitami.
hughito
Redeemer
Redeemer

Upgrade: Podľa mňa úplne v pohode film, originálny nápad a aj ten záver bol podľa mňa dobre vymyslený, čiže fajn oddychovka.

8/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

aacid - mne neslo o frekvenciu, ale o ten jeho hrozne zle zahrany plac..tak ako on realne nikto plakat predsa nemoze

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2018, 15:47)
aacid - mne neslo o frekvenciu, ale o ten jeho hrozne zle zahrany plac..tak ako on realne nikto plakat predsa nemoze
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

Dukla 61 - 9/10
MI5 - 7/10
Der Hauptmann - 7/10
Billionaire Boys Club - 5/10
Avengers Infinity War - 6/10
Upgrade - 5/10
Deadpool 2 - 6/10
Ready Player One - 8/10
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

guess.whoo napísal:aacid - mne neslo o frekvenciu, ale o ten jeho hrozne zle zahrany plac..tak ako on realne nikto plakat predsa nemoze
no neviem, viditelne toho fyzicky schopny je a viem si predstavit ze v takych situaciach zo seba das maximum... prave som mal ten pocit ze jemu sa to uplne hodilo, na pubertak, skoro dospely clovek, ale v momente maximalneho strachu sa ukazuje ze v nom je stale to dieta ktore bol par rokov dozadu.

ale v pohode, pokial ti ten herec vadil tak ze cely film je na 4/10, tak ok. uznavam ze bol podozrivo tmavy na to akych mal rodicov, ale to mi prebehlo hlavou niekedy na zaciatku a potom som s nim uz ziadny problem nemal. zahral to super podla mna.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nj obcas ti taka malickost dokaze pokazit cely dojem z filmu. hned od zaciatku mi prisiel priliz tmavy a potom som si ho priliz vsimal..takze na vine je casting :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Gotti -2018 ja tieto real mafianske veci mozem !! a zas som sa dozvedel viac 5/10
Alpha -2018 no na 4k tv a tu verziu co som stiahol to bola Pecka pozerat !! tie zabery na zaciatku odpadol som a k filmu asi len tolko ze naozaj pekny RODINY film na konci dve tri slzy :) 7/10
Searching -2018 toto by mal vidiet RODIC s detmi a asi kazdy kto ma smartphone a dalsia vec ze tento FILM je taky kde si na konci poviete WTF :shock: :shock: :shock: a to ja zboznujem !
9/10 jak voda !
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pripajam sa k filmu Searching. Nic o filme nezistovat, len pozriet. Vyborny kusok. Dik za tip :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Nejaké chybky tam boli, ale ako dobrý film. :) Čakal som, že sa ešte niečo stane, ale ten záver som naozaj nečakal.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

to v ba niekde premietaju alebo co? ja som ten film par dni dozadu hladal, ale nachadzal som len hd ripy.
hughito
Redeemer
Redeemer

No u mňa asi ten HD rip.
Napísať odpoveď