Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa japaja »

ouk pohladam fullbody nejaky rozpis , ako dlho to isť ? tak mesiac ?
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

cely zivot .. na 3x tyzdenne aj tak nic lepsie Nevymyslis..mozes si menit akurat tak objem a intenzitu treningu.. spekulovat s vahami a opakovaniami .. zaklad su viacklbove zakladne cviky ..
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ok a keby som chcel spraviť ustupok na 4x ?

hughito stranu dozadu vravel že to nemá zmysel ak dana partia sa neprecvičí 2x za týždeň , čo takto ?

Ponděli horní část těla
Úterý dolní část těla
Středa volno
Čtvrtek horní část těla
Pátek dolní část těla
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ked 3x do týždňa odcvicis fullbody..tak je to partia 3x tyzdenne.. 4x je urvite lepsie a rozdelenie na vrch, spodok volno..vrch spodok je dobra
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

čo sa týka vrchnej časti tela ,
hrudnik - chrbát - ruky ? v takom poradí ?

a spodok
nohy - brucho ?
dobre chápem či mi niečo ušlo
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mozu byt k tomu spodku este nejake good mornings ..abo neco podobne na spodny chrbat napr..a cele.nohy ..poradie si určis ako ti vyhovuje .. slabiny by mali byt prve ..
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

len nechcem domotať hlavne ten vrch aby sa nestalo že potom nebudem vladať z dôvodu že zrobim bench natiahnem si delty a pojdem ďalší zložitý cvik tak mi ide aj o to poradie či je to fajn

na každú partiu by stačilo po 2-3 cviky povedzme 4x10 ?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

delty vobec nemas co natahovat pri benci..nastuduj si najprv techniky cvikov .. vahy a opakovania si uz musis urcit sam ..ako sa poznas..skusis .. 6x6 by som robil ja na tvojom mieste
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

naražal som na preťaženie a zle poradie partii s cvikmi anyway ďakujem za približenie
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

japaja zbytočne ti tu budeme zostavovať tréningy, o pár príspevkov späť máš odkaz na dva split tréningy (keby si chcel 4-krát do týždňa), ale tie sú pre pokročilejších. Každopádne na tej stránke máš aj tréningy pre začiatočníkov. Sú dobre spísané, máš tam celú omáčku kolo toho, všetko vysvetlené. Žiadne bulšity, akých sa na internete povaľuje dosť. A máš to zadarmo. :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

teraz som si to prečital ten split čo si postoval , ok už som pochopil že čo a jak :D
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Zhruba 5 mesiacov som cvičil s vlastnou váhou podľa knihy: Telo ako posilňovňa (Mark Lauren). Mám za sebou Základný program (pre začiatočníkov) a Program prvej triedy (pre stredne pokročilých). Zmenil som stravovanie, väčšinou pijem len čistú vodu (v robote na obed či večeru si dám jeden pohár sladeného nápoja), sladkosti obmedzujem. Výživové doplnky nevynechávam (BCAA pred tréningom, po tréningu proteín a cca hodinu po proteínu večera. Keď netrénujem, proteíny nepijem). Samozrejme extra výsledky po 5 mesiacoch tréningu s vlastnou váhou očakávať nemôžem, no je to na dobrej ceste. Do Triedy master (pre pokročilých) sa púšťať ešte určite nechcem, to by bolo asi ešte moc.

Hľadal som viacero aplikácií a natrafil som na Freeletics: Personal Trainer and Fitness Workouts. Je to platená služba (3 mesiace 34.99€, 52.49 € s výživovým trénerom atď.)
Otázka znie, má niekto nejaké skúsenosti s touto appkou/službou ? Je tam možnosť vrátenie peňazí do 14 dní, ale predsa by som radšej chcel počuť názory ostatných. Ak je to naozaj účinné, nemám problém za to zaplatiť, ale keď mi to nepomôže viac ako spomenutá kniha, tak by to asi boli zbytočne vyhodené peniaze.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

s tou apkou skusennosti nemam..z toho co si napisal o tvojej strave tu nezisti nikto nic ..kazdopadne ja osobne trening s vlastnou vahou neuznavam ..nebavi ma to a nema to na mna take vysledky ako cvičenie s vahami ..

k tvojej otazke ..osobne si myslím ze je to zbytocne.. treningov a variacii mas na nete miliardu..naco za to platit
hughito
Redeemer
Redeemer

Využi možnosť vrátenia peňazí.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

To je v tom, že človek nevie či je to čisto len marketing alebo na tom niečo aj bude. Keď z toho nič nebude, tak som prišiel o peniaze. Ale keď to nevyskúšam, tak nezistím.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jasne ...zazrazny super trening pri ktorom naberies silu a minimalne 5kg svalov zarucene do 3 mesiacov ..pocul som ze ten trening skusal aj "dwayne johnson" a aj ten herec co hra thora ...

boze blost všetko je marketing .. vrch spodok volno vrch spodok volno volno .. načo sa tu pytas..dostanes odpoved a ides spekulovat ze ked neskusis tak to nezistis ..
hughito
Redeemer
Redeemer

94faroSVK napísal:To je v tom, že človek nevie či je to čisto len marketing alebo na tom niečo aj bude. Keď z toho nič nebude, tak som prišiel o peniaze. Ale keď to nevyskúšam, tak nezistím.
Tak takýmto prístupom budeš len strácať peniaze. Marketing by nebol to, keby si si našiel profi skúseného trénera a trénoval pod ním. To by však vyšlo ďaleko viac.

Dajme tomu, že to tvoje nie je až tak drahé, ale je to len šablóna na zarábanie peňazí. Ľudí pod. naivných ako ty je hromada, preto stále existuje tento bulšit biznis, a to nielen vo sfére cvičenia, ale aj stravovania všeobecne, alternatívnej medicíny a pod. Podľa mňa by sa tohto mala chopiť legislatíva a posadiť to na úroveň tzv. šmejdov, ideálne ešte tvrdšie a trestať to ako zavádzanie, podvod a pod.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Nechápem čo máte obaja proti tréningu s vlastnou váhou. Keby som dostal niekoľko odpovedí od ľudí, ktorí to vyskúšali aspoň na tie 3 mesiace a bez úspechu (za predpokladu, že nejedli všetko čo sa im dostalo pod ruky), tak by som to považoval za dostatočný argument, že to nemá zmysel. Ale ani ste to neskúsili, ba ani necvičíte s vlastnou váhou (aspoň Point už nie). Tak ako môžete vedieť, že to zaručene nebude fungovať ?

Možno z toho nebudem mať svaly ako Dwayne Johnson a Chris Hemsworth, ale som presvedčený, že z programu budem len profitovať. Uvidíme o niekoľko týždňov či mesiacov. A keď nezabudnem, tak dám vedieť ako to pomohlo mne (nemusí to na každého pôsobiť rovnako). A čo keď je to ťažšia a dlhšia cesta ? Tak nech je, robím to pre seba nie pre ostatných.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pozri sa..kup si to .. skus to 3 mesiace ..potom skus 3 mesiace to co ti tu radime a porovnaj..pochopis ..sam si povedal..neskusis - nezistis..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nemyslim, ze su konkretne proti treningu s vlastnou vahou, skor proti tym apkam a podobne..

inac co myslite, ma aspon minimalny zmysel(v zmysle naberania sily a zlepsenia postavy, nielen pre lepsi pocit) chodit do fitka pre cloveka, ktory tam bude chodit nepravidelne? kamarat ten problem riesi, je kuchar a ma ozaj zle sluzby(jeden tyzden 5 dni volnych, druhy len dva dni). tie dni v praci ma naozaj napratane(zacina o 8, konci pred 23), niekedy by si mohol vybavit neskorsi prichod alebo skorsi odchod, ale urcite sa mu pravidelne nepodari odcvicit 3x tyzdenne cez dlhy tyzden. nehovoriac, ze aj kratky robi stredu stvrtok, takze ani vtedy to nebude optimalne.
Napísať odpoveď