ty si z BA teraz som si vsimol .... takze vsetko v pohode naozaj prepac ! u nas su tie pozerske veci na inom lvl .. a ked mam pravdu povedat nevadi mi ze ma niekto na hlave nejake velke sluchadla... lebo to co sa deje u nas je zly sen !! kebyze lavicku ja osobne posuniem prenesiem na WC tak ty jebkovia cvicia tam .... take to je u nas.Point napísal:rikinko .."trendovo, pozersky, americky" ..
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Zdravim, po dlhej dobe som sa rozhodol znova makat a rozmyslal som ze kvoli rychlejsej regeneracii a kvoli svalovkam skusim masaze. Maserka mi povedala ze to moc nema zmysel, masaze nato moc nepomahaju a ze to chce proste cas. Telo musi zregenerovat samo.
Co si o tom myslite? Mate osobne skusenosti? Naco potom sportovci chodia na masaze snad po kazdom treningu?
Vdaka
Co si o tom myslite? Mate osobne skusenosti? Naco potom sportovci chodia na masaze snad po kazdom treningu?
Vdaka
-
Point
Professional
masaze pomáhajú, prekrvuju svaly .. takze ziviny bla bla..ja to vidim takto..podla mna to zmysel ma..je to na tebe..leby ti to aj pomahalo ako placebo..tak aj to je nieco
Moj kamarát vyštudoval za maséra a vždy keď som sa s ním dohadoval na masáži mi povedal že si to mám načasovať aby som prišiel na masáž po tréningu. Určite to má svoje opodstatnejšie. Takisto aj sauna/rollovanie.
Mate niekto skusenosti s niecim podobnym?
https://m.alza.sk/beurer-mg-70-d268901.htm
https://m.alza.sk/beurer-mg-70-d268901.htm
ja som to kupoval mame na vianoce pred rokom, je s tym velmi spokojna, ma to rozne masazne hlavice v baleni
V diskusii to ma tiez celkom dobre ohlasy tak som to objednal 
Hughito
Co hovoris na cvik mrtvy tah s jednoruckami? Viem ze nie je moc uznavany lebo sa zdaleka nevyrovna velkej cinke ale hladam alternativu na cvicenie na chrbat na doma, ked nemozem do posilnovne. Nejde mi o objem ale precvicenie a svalovu vydrz.
Co hovoris na cvik mrtvy tah s jednoruckami? Viem ze nie je moc uznavany lebo sa zdaleka nevyrovna velkej cinke ale hladam alternativu na cvicenie na chrbat na doma, ked nemozem do posilnovne. Nejde mi o objem ale precvicenie a svalovu vydrz.
V živote som to nerobil. Princíp by mal byť podobný ako pri MT, akurát, že by sa to malo podobať skôr deficitu. Keď tak si ich daj na nejakú podložku.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2019, 19:41)
Rozprasená "forma" ešte od sviatkov. Váha okolo 110kg, ale viac hádam nie. Cieľ je sa do leta dostať na min. 105 kg, hlave aby to brucho troška opadlo.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2019, 19:41)
Rozprasená "forma" ešte od sviatkov. Váha okolo 110kg, ale viac hádam nie. Cieľ je sa do leta dostať na min. 105 kg, hlave aby to brucho troška opadlo.
pridavam aktualnu formu, po navrate z dovolenky z Karibiku.
just joke, je to samozrejme legendarny Leroy Colbert z drevnej doby kulturistiky. Dovod preco to sem davam je, ze by som chcel poznat vas nazor, ci je mozne dosiahnut takuto formu naturalne- Colbert tvrdil ze steroidy nikdy nebral. Beriem do uvahy, ze bol povodom z Afriky, kde maju ludia geneticky trochu lepsie predispozicie pre svalovy rast.
just joke, je to samozrejme legendarny Leroy Colbert z drevnej doby kulturistiky. Dovod preco to sem davam je, ze by som chcel poznat vas nazor, ci je mozne dosiahnut takuto formu naturalne- Colbert tvrdil ze steroidy nikdy nebral. Beriem do uvahy, ze bol povodom z Afriky, kde maju ludia geneticky trochu lepsie predispozicie pre svalovy rast.
Tú rasistickú poznámku si si mohol odpustiť.
Ale ako tak pozerám, tak jeho forma vyzerá ešte dosiahnuteľne: pri vynikajúcom genetickom základe a naozaj dlhoročnom makaní a dodržiavaní životosprávy.
Minimálne rastový hormón určite nebral, viď brucho.
Ale to v tej dobe ešte nefrčalo.
Ale ako tak pozerám, tak jeho forma vyzerá ešte dosiahnuteľne: pri vynikajúcom genetickom základe a naozaj dlhoročnom makaní a dodržiavaní životosprávy.
Minimálne rastový hormón určite nebral, viď brucho.
-
Point
Professional
https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... =750&h=938 no meviem ci az tak bez steroidov..
rastovy urcite nie, nielen kvoli bruchu, ale hlavne sa v jeho dobe v sporte este nepouzival, zaroven vtedy bol este drahsi ako je dnes, co si mlady imigrant mohol iba tazko dovolit.
Nohy ma z dnesneho pohladu slabe, ale vtedy vecsie neboli v mode. Som ochotny verit ze bol cisty, pretoze ak by bral, tak urcite by brucho aj nohy boli objemnejsie-myslim si. Ani v tvari nie je zaliaty.
Nohy ma z dnesneho pohladu slabe, ale vtedy vecsie neboli v mode. Som ochotny verit ze bol cisty, pretoze ak by bral, tak urcite by brucho aj nohy boli objemnejsie-myslim si. Ani v tvari nie je zaliaty.
Fotka čo dal Point už vyzerá podozrivejšie.
Každopádne, málokto prizná, že sype/al.
1 och gogo ty rasista. To je pre marxistov nonono, bez ohľadu na fakty.
2 och hurvinek ty prasista
3 doping fičí od čias starovekého grécka, "ranná" kulturistika nebola výnimkou, ani Arnold nemal brucho a presypaný bol. Československí kulturisti si doping nekupovali za svoje...
2 och hurvinek ty prasista
3 doping fičí od čias starovekého grécka, "ranná" kulturistika nebola výnimkou, ani Arnold nemal brucho a presypaný bol. Československí kulturisti si doping nekupovali za svoje...
-
Point
Professional
hej..tusim aj homér si strielal tst do stehna a miesal to s trenbolonom ..
fotka mi nesla pridat normalne..som na mobile a nejako som to nezvladol .. sorry.. kazdopadne.. vsetci sypu
fotka mi nesla pridat normalne..som na mobile a nejako som to nezvladol .. sorry.. kazdopadne.. vsetci sypu
Jasné, že všetci nesypú (aj keď neviem, ako presne si to myslel). Aj keď sme sa dozvedeli, že už starovekí Gréci sypali.
Každopádne hádať do krvi o toho týpka sa nejdem. Hodnotil som len na základe gogových fotiek a to by ešte bolo hrateľné.
Každopádne hádať do krvi o toho týpka sa nejdem. Hodnotil som len na základe gogových fotiek a to by ešte bolo hrateľné.
-
Point
Professional
hughito .. skus mi otvoriť oci..kto sa zivi svalmi alebo silou a nesype .. uz ani tomu lamkovi neverim ked ma 300 na mrtvole
Doping nie sú iba steroidy. Iba toľko k tomu.
Ale ty hurvínek by si si niečo mal prisypať, po toľkých rokoch v gyme vypadať ako obézny začiatočník.... No neviem
Tvoja fotka mi pripomenula čitateľské motivačné súťaže v časopise muscle&fitness, že aha, už mesiac chodím do posilky a tu sú moje výsledky
.
Ale ty hurvínek by si si niečo mal prisypať, po toľkých rokoch v gyme vypadať ako obézny začiatočník.... No neviem
Tvoja fotka mi pripomenula čitateľské motivačné súťaže v časopise muscle&fitness, že aha, už mesiac chodím do posilky a tu sú moje výsledky
Point: preto som napísal, že ako to myslíš. V tomto prípade, ako píšeš, sa to zrejme už blíži k 100%. Ale dalo by sa to rozmeniť na drobné: niekto sa môže živiť ako tréner, nejako vyzerať, chodiť na tie súťaže, kde nosia dlhé kraťase... a na také formy netreba sýpku.
A 300 kg sa dá dať aj naturálne, to nie je neprekonateľný problém. Ale pol tony už nepotiahneš.
A ani tých 400.
A inak veľmi potešia výsledky (aj silové) a fotky internetových zakomplexovaných úbožiačikov.
Šup, sem s nimi.
A 300 kg sa dá dať aj naturálne, to nie je neprekonateľný problém. Ale pol tony už nepotiahneš.
A inak veľmi potešia výsledky (aj silové) a fotky internetových zakomplexovaných úbožiačikov.