Spotify
Re: Spotify
Ok have beriem 2 členstva ak sa podarí. Takže zatiaľ:
Beg 2x
Shamway 1x
Wladas 1x
OK ešte aspoň 1.
Beg 2x
Shamway 1x
Wladas 1x
OK ešte aspoň 1.
Ok zajtra to dám dokopy, očakávajte súkromné správy.
Ahojte, ak by niekto mal miesto v "rodine" rád sa pridám, napíšte mi správu.
Mame este miesto.
Niekedy ma fakt udivuje, čo za kreténov má pod palcom vývoj Spotify appky. Okrem toho že čas od času jej dosť solídne za*ebáva, tak po novom zrušili landscape režim na Androide - lebo však prečo nie, "fungoval perfektne, tak ho zrušme"... Nepochopím.
No neviem mne ešte nikdy nezmrzla aplikácia a landscape funguje normálne
Máš najnovší update? Riešilo to už viac ľudí na Spotify fóre.
Mam najnovšiu verziu a tiež mi funguje landscape na androide..
Áno kontroloval som aktualizáciu. Aby sme si rozumeli, landscape myslíš používanie Spotify na displeji na ležato.
Mne to ide normálne, ale súhlasím, že od posledného updatu to bolo zabugovane ako nejaký študentský soft.
Spotify používam denne, automaticky sa mi spustí po štarte auta, neviem aké bugy myslíte.
Landscape mi funguje, doteraz som ho nikdy neskúšal
Landscape mi funguje, doteraz som ho nikdy neskúšal
Aj mne to funguje normalne, mam verziu Spotify 8.4.70.666 armV7 a Android 7.1.1
Android 8.0 a zle to načítava , seká, krátke mrznutia a nie telefónom to nie. Mám tohtoročný model s veľmi dobrým výkonom.
Seká aplikácia či hudba?
Nič z toho sa mi nedeje, ani pri offline hudbe ani pri online, kvalitu mám nastavenú na extreme.
Mám rok starý model xiaomi...
Nič z toho sa mi nedeje, ani pri offline hudbe ani pri online, kvalitu mám nastavenú na extreme.
Mám rok starý model xiaomi...
Begbeee - tiež mám android 8.1 (note9) a najnovšiu verziu Spotify ale nič z toho čo popisuješ sa mi nedeje, skúšal si preinštalovať appku?
Ja mám Galaxy A8 2018 a pred pár dňami som mal ešte A5 2017, na oboch mi nejde landscape režim. Nemám v aute display, mirror link ani nič podobné, takže som bol zvyknutý že sadnem do auta, hodím mobil na magnetický držiačik, pustím hudbu a hrá mi to. A keď som chcel prehodiť pesničky tak som to vedel robiť aj bez pozerania,... Takto je tá appka stále v "portrait" režime, nevidím aká pesnička hrá lebo neviem poriadne čítať kolmo, čiže je to koniec koncov aj nebezpečné.
Mám Android 8.0 a Spotify verziu 8.4.70.666 armV7.
Mám Android 8.0 a Spotify verziu 8.4.70.666 armV7.
A to Spotify na Androide nemá ovládanie na uzamknutej obrazovke? Mám Win phone a ovladam spotify počas jazdy cez uzamknutu obrazovku, tam mám tlačidlá ďalej, späť, play, nazov pesničky a interpreta. Predsa sa počas jazdy nepotrebujem pozerať aká skladba bude nasledovať a pod. A WP landscape nemá a nikdy mi to ani nechýbalo.
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2018, 18:31)
A to Spotify na Androide nemá ovládanie na uzamknutej obrazovke? Mám Win phone a ovladam spotify počas jazdy cez uzamknutu obrazovku, tam mám tlačidlá ďalej, späť, play, nazov pesničky a interpreta. Predsa sa počas jazdy nepotrebujem pozerať aká skladba bude nasledovať a pod. A WP landscape nemá a nikdy mi to ani nechýbalo.
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2018, 18:31)
Samozrejme že má, ale práve to trafenie tej šípočky je totálne na hlavu, a nemienim sa zabiť kvôli tomu že chcem prepnúť song (možno preháňam, ale niekedy stačí sekunda...). Takto som si nechal odblokovaný telefon, a pesničky som prepínal posunutím prsta, úplne automaticky, ani som nespustil oči z cesty. A keďže mi príde oveľa rozumnejšie mať ten mobil v mobile v landscape, tak som to tak využíval a jednoducho je totálne choré, že sa zbavili funkčnej funkcie (navyše, z hľadiska UI samotného prehrávača sa za posledné roky nič nezmenilo, takže obtiažnosť ladenia nemôže byť príčina).
ta ista verzia, landscape mi funguje.. hladaj chybu niekde indeHensym napísal: Mám Android 8.0 a Spotify verziu 8.4.70.666 armV7.