Netflix
Re: Netflix
najdôležitejšia čast je: "sledovať môžeš na 4 zariadeniach súčasne"
podla toho kolko platis vies pozerat na x zariadeniach sucasne.
ak platis stredne predplatne (10 eur) mozes pozerat na 2 zariadeniach sucasne, pokial chces nieco pozerat a uz dvaja ludia pozeraju tak ti to proste vyhodi hlasku a musis pockat kym sa niekto z nich vypne.
ak platis stredne predplatne (10 eur) mozes pozerat na 2 zariadeniach sucasne, pokial chces nieco pozerat a uz dvaja ludia pozeraju tak ti to proste vyhodi hlasku a musis pockat kym sa niekto z nich vypne.
Ak majiteľ účtu (a cez svoj profil) používa VPN aby mal dostupný US obsah, bude dostupný aj pre zvyšné profily na účte alebo to je záleží na nich?
Ak niekto má skúsenosť, pomôže.
Ak niekto má skúsenosť, pomôže.
-
yoggy
Ved to nedava absolutny zmysel
Odkial to kto pozera, tak bude mat taky obsah.
Odkial to kto pozera, tak bude mat taky obsah.
Čiže si môžem dať VPN nezávisle od majiteľa účtu?
Ako to funguje s tou VPN? ja mam cesku VPN, ale ked pustim film, nemam v ponuke CZ titulky ani CZ dabing. Skusal som filmy podla tohto filtra http://unogs.com/
ja som vcera skusal na android tv vpnku nainstalovat, pustil som netflix a najprv vsetko vyzeralo normalne, az som myslel ze to nefunguje, ale nakoniec som tam nasiel filmy ktore normalne na netflixe nemam. vypol som vpn a uz tam zase neboli.
Máš nejaký návod ??
-
yoggy
Prides na netflix, netflix zisti aku mas lokaciu, podla toho ti zobrazi obsah. Pokial zisti, ze ta IP je v blackliste, tak ti napise ze nemas vyuzivat proxy/vpn na obchadzenie tohto obmedzenia.
Pokial je majitel z USA a ty si to pustis na slovensku, tak budes mat slovensky obsah, pretoze ked si isiel na tu stranku, tak netflix zistil, ze lokacia IP je na slovensku. A majitela to nijak neovplyvni.
Pre vysvetlenie:
Mas troch uzivatelov, ktory su na tom istom ucte v rovnakej chvili:
1. sa nachadza na slovensku, ma americku VPN, zobrazuje sa mu americky obsah.
2. sa nachadza na slovensku, nema americku VPN, zobrazuje sa mu slovensky obsah.
3. sa nachadza v USA, zobrazuje sa mu americky obsah.
atd.
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2018, 14:28)
A co sa tyka VPN, tak vo vacsine pripadov, tak netflix vie rozoznat, ze ste na VPN, preto vacsinou FREE nefunguju, lebo IPcky su v blackliste. Minule som tu daval navod tusim aj na iOS na sluzbu, ktora funguje.
Pokial je majitel z USA a ty si to pustis na slovensku, tak budes mat slovensky obsah, pretoze ked si isiel na tu stranku, tak netflix zistil, ze lokacia IP je na slovensku. A majitela to nijak neovplyvni.
Pre vysvetlenie:
Mas troch uzivatelov, ktory su na tom istom ucte v rovnakej chvili:
1. sa nachadza na slovensku, ma americku VPN, zobrazuje sa mu americky obsah.
2. sa nachadza na slovensku, nema americku VPN, zobrazuje sa mu slovensky obsah.
3. sa nachadza v USA, zobrazuje sa mu americky obsah.
atd.
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2018, 14:28)
A co sa tyka VPN, tak vo vacsine pripadov, tak netflix vie rozoznat, ze ste na VPN, preto vacsinou FREE nefunguju, lebo IPcky su v blackliste. Minule som tu daval navod tusim aj na iOS na sluzbu, ktora funguje.
Je momentálne nejaká funkčná a spoľahlivá free VPN? Lebo by som možno rád skúsil Netflix, ale počul som, že tá SK ponuka je biedna.
.. ak by ste inak mali niekto voľný profil v tej 12€ alebo 10€ variante, tak dajte vedieť.
.. ak by ste inak mali niekto voľný profil v tej 12€ alebo 10€ variante, tak dajte vedieť.
SK ponuka je cca 12% z USA ponuky. Ale všetky top seriály máme.
Vďaka čomu je to tak veľmi obmedzené oproti USA?
Licenčné práva. A s príchodom Walt Disney v 2019 na streamovací trh bude ešte horšie. Ale to všeobecnosti a aj pre Netflix. Čaká nás mediálna bitka storočia 
tak myslim, ze na zapade je uz rozhodnute, predplatia si obe sluzby naraz 
Platiť 4-5 služieb kvôli exkluzívnemu obsahu sa im nebude chcieť ani na západe.
ked si chces zobrat telku od slovenskeho operatora, so vsetkymi filmovymi balikmi a kanalmi, zaplatis 40+ eur. za to mozes mat 4 streamovacie sluzby. a to si aj viem predstavit ze by som maximalne platil.
inak uz dnes existuju sluzby ktore zdruzuju rozne streamy. napriklad vrv.co, samozrejme u nas nedostupne, ale funguje presne na tom principe, miesto toho aby si platil x roznych sluzieb, platis jednu. samozrejme tam nenajdes ziadne velke mena, ale verim tomu ze v buducnosti bude nieco podobne.
nejde ani tak o to platenie ako o komfort, ak si platim 4 sluzby a chcem zistit na ktorej sa nachadza konkretny film, tak musim hladat vo vsetkych styroch...
inak uz dnes existuju sluzby ktore zdruzuju rozne streamy. napriklad vrv.co, samozrejme u nas nedostupne, ale funguje presne na tom principe, miesto toho aby si platil x roznych sluzieb, platis jednu. samozrejme tam nenajdes ziadne velke mena, ale verim tomu ze v buducnosti bude nieco podobne.
nejde ani tak o to platenie ako o komfort, ak si platim 4 sluzby a chcem zistit na ktorej sa nachadza konkretny film, tak musim hladat vo vsetkych styroch...
No ja napr. nepozerám všetky veci naraz, mám len obmedzený čas na sledovanie a teda si raz zaplatím Netflix a popozerám, čo ma zaujme, potom zruším predplatné po pár mesiacoch a dám si zas HBO a popozerám čosi tam, kým ma to neomrzí a takto nejako to striedam, pričom si platím len jednu takúto službu naraz. Keby som mal predplatených viac služieb, aj tak by som ich nestíhal plnohodnotne využívať, aby som tie peniaze neposielal za nič 
Ako ja platím 3€ za Netflix, 1,5€ za Spotify a sem tam za HBO GO 6€ a je to oveľa lepší deal ako napríklad Magio. S tým WD je problém najmä to, že stiahne veľa obsahu z oboch služieb, po 2019 už im nedal práva a WD má tržby na úrovni 40% z celého filmového priemyslu. TIeto veci pocítime, nemá význam tvrdiť, že nie.
Mňa boj technologických gigantov ako Google vs Apple a podobne vždy bavil, bude zaujímavé sledovať Netflix vs WD.
Mňa boj technologických gigantov ako Google vs Apple a podobne vždy bavil, bude zaujímavé sledovať Netflix vs WD.
ako som napisal, ja si nemyslim, ze zacne velka vojna, skor budu koexistovat vedla seba, uz len koli tomu ze wd ma rozpravky a to bude uplny tahac pre rodiny. skor na tom budu tratit mensie streamovacie spolocnosti(akurat zacal betu dc universe streaming service, nezavidim im).
WD má aj Marvel a Star Wars. Plus čo som čítal tak na spustenie pripravajú niekoľko nových vlastných seriálov a filmov.