emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:zase popieras kriminalitu pachanu vnutoeuropskymi ekonomickymi migrantami na domacom obyvatelstve prijmajucich krajin?
Na to si ako prišiel? Nepopieram "vnútroeurópsku" kriminalitu teraz, ani v minulosti .. a už vôbec nie tú páchanú cigánmi, keďže tá je bežná aj v "domovskej" krajine.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Angel, to len opat ochutnavas svoju medicinu :)

beardie, to je jeden z miliona dovodov, preco zacat konecne kontrolovat. po troch rokoch by to uz aj davo zmysel. aj ked asi papulnatych politkov viac bavia kecy o roznych videach z internetu ako skutky, ktore by im zobrali vodu z mlynskeho kolesa.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

jackb napísal: Zas mi podsuvas tvoje nezdrave konstrukty?
Ale vôbec, to robíš ty sám.
jackb napísal:preco este ziadna z protiimigrantskych krajin nezacala kontrolovat na miestach prveho kontaktu?

jackb napísal:
Angel, zase popieras kriminalitu pachanu vnutoeuropskymi ekonomickymi migrantami na domacom obyvatelstve prijmajucich krajin?
Počúvaj ty nezdravý konštrukt, trápnučký fašista, ktorý zistil že je cigánsky moslim a išiel sa zakukliť do ich ghetta... Hrať to môžeš koľko chceš, ale aj tak si ekonomický migrant z východnej Európy a nie si o nič viac ako tí poliaci, ktorých tak nenávidíš. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

emigracia,imigracia

Este ze si napisal aj nieco k veci. Hlavne ku tomu preco V4 este stale nikoho nekontroluju [emoji3]

A teraz dokazy, ktore ty tak stale chces od druhych:
Dokaz, ze som romsky moslim. Dokaz, ze som niekedy zil v getthe. A hlavne dokaz, ze nenavidim Poliakov.

Inak si jediny troll ty sam. Uz rok nepises nic vecne, len na mna utocis. Ked mas problem, posli spravu a pokecame. Inak dodrzuj pravidla, alebo pockaj co na to vedenie [emoji3]

\\no musim uznat, ze ma naozaj odrovnal pokus o urazku ekonomickym migrantom. Kazda osoba, ktora sa pre lepsie platove podmienky, ci lacnejsie zivotne naklady je ekonomicky migrant. Bez ohladu na to, ci sa chce vratit a za usetrene zit v mieste povodu, alebo sa chce usadit.
baldorex
Addict
Addict

Jakubko, tvoje obdobie fašizmu v tebe pravdepodobne zanechalo nejaké retardačné účinky.

O svojej minulosti si tu sám niekoľkokrát písal, prehrab si svoju žumpu.

Že chápeš pojem ekonomický migrant iba v negatívnom zmysle je opäť tvoj vnútorný zdegenerovaný problém.

Ja na rozdiel od teba vnímam rozdiel medzi migrantom, ktorý využije výhody schengenského priestoru a snaží sa začleniť do života v inej krajine, legálne (kam rátam aj treba, to píšem pre istotu, aby som si bol istý že to pochopíš aj ty) na rozdiel od šuhaja z eritrei, ktorý sem prišiel na plťke, bez dokladov a jeho jediná vidina sú štedré nemecké sociálne dávky a silvestrovské znásilnenia.

Jediný ty tu stále upozorňuješ na kriminalitu "legálnych" východoeurópanov(opäť si prehrávač svoju žumpu), no druhým dychom popieraš, spochybňuješ a ohýbaš štatistiky nárastu kriminality, ktorá súvisí s nelegálnou migráciou - čím to de facto podporuješ.
jackb
Redeemer
Redeemer

Neviem co u teba sposbilo absenciu schopnosti citania s porozumenim. Napisal som predsa, ze ekonomicky migrant je aj ten, kto opusti rodny laz a ide robit do krajskeho mesta :)

Ilegalny imigrant by mal byt vrateny do krajiny povodu bez ohladu na to odkial je. A hlavne, na mieste prveho kontaktu sa ma zistit co vie a dokaze a ci je ochotny a schopny sa prisosobit.

Ano. Napisal som, ze jedina vylucena cast mesta, pred ktoroy varovali domaci bolo miesto kde zili Vychodoeuropania. Rovnako som pisal o tom, ze ked mi pod oknom predavali drogy Vychodoeuropania, tak mi to vadilo viac ako rodina z Afriky o poschodie vyssie, o ktorych som nevedel kym som ich nestretol na schodoch.
To tu ludia ale cielene ignoruju kriminalitu europskych imigrantov a snazia sa vytvorit dojem toho, ze co Neeuropan to zlodej, podpalac a uchyl. Preto treba vyvazovat clankami o kriminalnych krajanoch.
No a co moj romsko-moslimsky povod? Ako si tomu dospel stalkovanim mojich postov?
baldorex
Addict
Addict

Čo tie tisíce migrantov, ktoré prerazili zátarasy a prešli si kľudne cez hranice? Sú tu nelegálne a nikto ich nevie vrátiť.
Z Nemecka nevedia poslať domov teroristov, lebo doma by ich vraj mučili...a tak si ich nemci živia...

K tvojim susedom som sa už vyjadroval, nebudem sa opakovať... Ale btw, políciu si volal?

Keď už spomínaš tých podpaľačov.... Aha, pár raketových vedcov robilo pokusy...
https://www.ta3.com/clanok/1136172/migr ... lucku.html
baldorex
Addict
Addict

jackb napísal:To tu ludia ale cielene ignoruju kriminalitu europskych imigrantov
Píšem nový príspevok, lebo zase by si mal hysterické orgie ako mením príspevky...

Kde konkrétne sa ignoruje kriminalita? Naopak všetci vieme že "doma" máme kriminality dosť, to čo tu väčšina tvrdí je, že nechceme importovať ďalšiu. A že sa tento import kriminality deje bohužiaľ dokazujú štatistiky...
jackb
Redeemer
Redeemer

emigracia,imigracia

Hystericke orgie, romsky moslim zakukleny v ghette, docasna vieska... dobry si [emoji3]

Ak pouzijeme tvoje pravidlo, kedy je prepocitanie statistik na celu populaciu ignorovanim kriminality a tym padom aj jej podporou, tak je prizvukovanie, ze slovenski zlocinci v zahranici su Romovia je ignorovanim kriminality Vychodoeuropanov na Zapade.
A nezabudnime na tvoje vylevy o mojom rasizme a nenavisti voci Poliakom, ked som napisal, ze tato komunita v UK si tiez vozi svojich nekompatibilnych kazatelov, odmieta sa ucit jazyk a inak integrovat. To totiz nesedi do pribehu o tom, ze len Africania a obyvatelia Blizskeho vychodu sa odmietaju prisobit.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Títo moslimskí migranti keď uvidia nejakú peknú ženu tak sa zmenia na zvieratá, nevedia sa ovládať. Doma samé burky, ženu uvidia maximálne tak po sobáši, nie ako tu. Sú takto vychovaní, výchova je dôležitá a oni sa nechovajú ako z inej krajiny ale z inej planéty.

To isté aj so zákonmi, u nich je viera nadradená všetkému, zákony nerešpektujú.

Takto sa nedajú integrovať ani sa nechcú integrovať.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

"Doma same burky", ty si asi tiez z inej planety (vedomostne)

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId ... AFEmdvmdp8

Ake pekne video je vidiet, ze ako sa velmi tesia :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Cesar napísal:Títo moslimskí migranti keď uvidia nejakú peknú ženu tak sa zmenia na zvieratá, nevedia sa ovládať. Doma samé burky, ženu uvidia maximálne tak po sobáši, nie ako tu. Sú takto vychovaní, výchova je dôležitá a oni sa nechovajú ako z inej krajiny ale z inej planéty.

To isté aj so zákonmi, u nich je viera nadradená všetkému, zákony nerešpektujú.

Takto sa nedajú integrovať ani sa nechcú integrovať.
Teba baví stále opakovať tieto nezmysly v množnom čísle? Veď tu desiatky rokov žijú desiatky miliónov migrantov. To preto, lebo ľudia migrovali vždy. No a neviem o tom, že by všetci znásilňovali, resp. sa menili na zvieratá. Alebo by všetci nadraďovali vieru nad zákony a pod.? Trepeš nezmysly.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:To preto, lebo ľudia migrovali vždy.
Ty prečo neodmigruješ, napr. do rovníkovej Afriky? Keď je to tak prirodzené.
jackb
Redeemer
Redeemer

mozno ma uroven tribalizmu tak vysoku ako ty :)
potreba pocitovat prislusnost ku rodine, dedine ci narodu je hierarchii hodnot na vyssej urovni ako potreba sebarealizacie ci pocitu bezpecia
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:mozno ma uroven tribalizmu tak vysoku ako ty :)
potreba pocitovat prislusnost ku rodine, dedine ci narodu je hierarchii hodnot na vyssej urovni ako potreba sebarealizacie ci pocitu bezpecia
On myslím deklaruje "príslušnosť" k triede, tej čo nevlastní výrobné prostriedky, takže v týchto oblastiach by sa mal cítiť ako doma..

Ale aby som sa dotkol aj tej sebarealizácie a individualizmu,
The world is tribal and enlightened individualism only works in a homogenous society. Otherwise, it leads directly to the destruction of said society and its hostile takeover by a people that hasn’t forgotten their group identity. This applies to the realm of business (where ethnic cartels dominate) as well as politics (where ethnic voting blocs dominate as well) and to war (where ethnic warbands dominate too).

https://altright.com/2017/10/19/there-i ... g-anymore/
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:n myslím deklaruje "príslušnosť" k triede, tej čo nevlastní výrobné prostriedky, takže v týchto oblastiach by sa mal cítiť ako doma..
to ano, ale tvrdil tu, ze vlastni dom s pozemkom, ma auto... zalezi mu asi na partii, s ktoru sa chodia bit na futbalove zapasy a to vsetko by emigraciou stratil. a v jeho pripade by musel aj skutocne pracovat, nie len o praci vypisovat.

nemyslim si, ze sebarealizacia moze fungovat len v homogennej spolocnosti.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

On myslím deklaruje "príslušnosť" k triede, tej čo nevlastní výrobné prostriedky, takže v týchto oblastiach by sa mal cítiť ako doma..
To sa cítim aj tu, na Slovensku. ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"Arabista Pelikán: Všichni migranti chtějí do Švédska či Německa, ale nechtějí tam žít jako Němci.
Běženci si vytvářejí v hostitelských zemích své komunity. Nechtějí žít jako Němci, Švédové nebo Češi, chtějí žít v nových zemích po svém"

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/26 ... ji-tam-zit
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:Všichni migranti chtějí do Švédska
ano, mal som cest v meskajucom lietadle, lebo neboli ochotni pochopit kde maju sediet na ceste z Amsterdamu do Stockholmu.
gogo956 napísal:Běženci si vytvářejí v hostitelských zemích své komunity.
za niekolko desiatok hodin som ten dojem nenadobudol. nemal som ani pocit, ze by domaci zili v hroze z nasilnej ci sexualnej krmininality.
pocas Stockholmskeho (pol)maratonu nebolo vidiet ziadne specialne bezpecnostne opatrenia. nic co by naznacovalo, z krajina zije v hroze z prijatych imigrantov z Afriky a Blizkeho Vychodu. naopak, Madarsko ma na uzemi minimum utecencov, no vianocne trhy v Budapesti strazili obrnene trasportery...

moja navsteva Stockholmu bola velmi kratka, takze som mohol mat stastie, rovnako par osob, s ktorymi som sa bavil nie su reprezentativna vzorka...

je vsak rozdiel par desiatok hodin vo Svedsku a niekolko rokov v UK
Napísať odpoveď