Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yoggy

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa yoggy »

Je tam rovnaky plat ako ma on :roll:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Každopádne neverím, že pre ajťáka (ak si správne pamätám) s VŠ je aj v KE nereálne zarábať viac ako 650€ netto. Veď to je priemerný plat predavačiek v Lidli na Slovensku! (zdroj - https://www.lidl.sk/sk/Lidl-opat-zvysuj ... u-7318.htm)

Ak nemáš záujem sa zdokonaľovať v tom, čo robíš, čo samozrejme dvíha aj cenu tvojej práce, tak si len stratený prípad...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Určite sa s VŠ dá aspoň na tých 800 v čistom sa dostať skoro všade, dokonca aj s menej uplatniteľnými VŠ, ak je to fakt IT smer, tak by si mal rúbať v štvorciferných číslach. Jednoducho ak nie si niekde spokojný s platom tak treba robiť čosi, aby sa to zmenilo a nie len sa potom vyhovárať, že nízky plat = nezáujem žien. Ale podľa mňa aj keby ti pridali nejako výrazne, tak si nájdeš inú výhovorku, prečo sa nedá nájsť partnerka.
Ono to je v drvivej väčšine o prístupe, sebavedomý chlap, čo sa nezatracuje vopred ale reálne sa snaží oslovovať ženy a hľadať možnosti, ako nejakú dostať nejakú aj získa, aj keď je škaredý a aj keď má zlú prácu. A naopak, dobre zaplatený fešák ostane sám, keď sa bude vopred odpisovať a pustí si do gatí pri každom kontakte so ženou.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:Pretože mne žiadna banka nedá žiadnu pôžičku, či hypotéku. A to akosi komplikuje koncept spoločnej domácnosti.
Predbiehas asi 3 roky a viacero vztahov
Ty najskôr potrebuješ zohnať babu, ktorá ťa bude vedieť tolerovat, lebo vzťah s tebou bude predovšetkým o veľkej tolerancii

Takže prestaň riešiť nezmysly a začni randit
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Terepin napísal:Hmm. Nuž, moje priority vyžadujú peniaze, takže pre mňa sú financie prim. Druhá vec je, že v mojej súčasnej situácii snažiť sa o seriózny vzťah je ako pokúšať sa o kúpu auta so zabavením vodičákom. To by sa nado mnou museli zľutovať všetci bohovia a postaviť mi do cesty tak finančne zabezpečenú ženu, že môj mesačný plat by pri nej vyzeral ako tringelt.
A vsetky tieto body su v podstate tvoja chyba. No konecne si si to priznal. Takze musis zacat od seba.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

beardie napísal:Takže prestaň riešiť nezmysly a začni randit
Snažím sa, no zatiaľ žiadna mi neodpísala. No postupne znižujem požiadavky na ne. Je však hranica pod ktorú nepôjdem ani keby to bola posledná žena na planéte.

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2018, 18:37)
wladas napísal: A vsetky tieto body su v podstate tvoja chyba. No konecne si si to priznal. Takze musis zacat od seba.
Riešim novú prácu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Wow, tak aspoň si sa už konečne odhodlal niečo so svojou situáciou robiť.

A ak sa ti podarí získať lepšie platenú prácu, začneš riešiť aj baby alebo budeš čakať, kým budeš mať príjem aspoň 10k eur mesačne, aby si si ten vzťah mohol dovoliť? :sly:

BTW, ešte ti spomeniem príklad kamoša, ktorý rozhodne nepatrí medzi žiadnych krásavcov, výšku má ledva 170 cm, nie je ani bohatý, ale napriek tomu je na každej akcii stredobodom pozornosti a nemá problém nájsť baby, ktoré by o neho mali záujem. Moja frajerka sa o ňom dokonca vyjadrila v zmysle, že je na prvý pohľad doslova škaredý, ale tým, ako sa vie prezentovať a ako vie byť zábavný, to totálne prebíja a tým boduje u báb. Takže je to celé len o prístupe a o tom sám seba neľutovať a stále sa na niečo nevyhovárať. Vzhľad nie je neprekonateľná prekážka.
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:A ak sa ti podarí získať lepšie platenú prácu, začneš riešiť aj baby alebo budeš čakať, kým budeš mať príjem aspoň 10k eur mesačne, aby si si ten vzťah mohol dovoliť? :sly:
Ako vravím, snažím sa ich nájsť na zoznamke. Zatiaľ bezvýsledne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

rozpis to.

na akej zoznamke?
co znamena bezvysledne?
si na tinderi? nemas zatial ziadny match, ci ti ziadna neodpisala? ci ste si aj pisali ale nedostali sa von?
Terepin
Addict
Addict

Som na dvaja.eu. Vôbec nepodpísali. Na druhej strane je otázne, či vôbec majú skutočný záujem o vzťah, keďže majú desiatky neprečítaných správ.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

uff, o takej zoznamke som nikdy nepocul. preco si si vybral zrovna tu? sak to vyzera ako zoznamka pre dochodcov... teda ta sluzba vyzera celkom seriozne, dokonca nic netaja a maju statistiky... o to mi je divnejsie ze si si ju vybral ked sa na tie statistiky mozes pozriet... 50% 30-45 rocnych.. 200 ludi online...

tinder. nainstaluj tinder a zacni swipovat. o tyzden napis co nove.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ty si spravil teda riadnu zmenu. Ale podla mna zmenu k horsiemu. Uchylil si sa na geriatricku internetovu zoznamku a ja sa necudujem, ze ti zeny neodpisuju, pretoze tie starsie uz trpia vypadkami pamate a mlade baby nie si take zufale, aby hladali chlapa na neznamej internetovej zoznamke. Mlade baby hladaju chlapa von, v horach, na kave, na pive, v krcme, v bare, na diskoteke, v obchode, teda vlastne vsade tam kde ty nechodis, lebo si radsej kupis tricko za 30 eur. Podla mna od augusta ziadna zmena v tvojom smere, nadalej vyplakavas nad platom, nad tym ako ziadna o teba nezakopne a ja tu radsej zase daky ten tyzden nebudem reagovat, aby som ti nemusel vynadat, lebo tebe uz ani vynadat nestaci, proste teba treba prefackat.
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal:uff, o takej zoznamke som nikdy nepocul. preco si si vybral zrovna tu? sak to vyzera ako zoznamka pre dochodcov... teda ta sluzba vyzera celkom seriozne, dokonca nic netaja a maju statistiky... o to mi je divnejsie ze si si ju vybral ked sa na tie statistiky mozes pozriet... 50% 30-45 rocnych.. 200 ludi online...

tinder. nainstaluj tinder a zacni swipovat. o tyzden napis co nove.
Prečo som si vybral práve ju? Pretože je zadarmo.

Tinder vyžaduje Facebook. Nemám Facebook.
Terepin
Addict
Addict

heker napísal:Ty si spravil teda riadnu zmenu. Ale podla mna zmenu k horsiemu. Uchylil si sa na geriatricku internetovu zoznamku a ja sa necudujem, ze ti zeny neodpisuju, pretoze tie starsie uz trpia vypadkami pamate a mlade baby nie si take zufale, aby hladali chlapa na neznamej internetovej zoznamke. Mlade baby hladaju chlapa von, v horach, na kave, na pive, v krcme, v bare, na diskoteke, v obchode, teda vlastne vsade tam kde ty nechodis, lebo si radsej kupis tricko za 30 eur. Podla mna od augusta ziadna zmena v tvojom smere, nadalej vyplakavas nad platom, nad tym ako ziadna o teba nezakopne a ja tu radsej zase daky ten tyzden nebudem reagovat, aby som ti nemusel vynadat, lebo tebe uz ani vynadat nestaci, proste teba treba prefackat.
To nie je fér. Do hôr chodím, kávu pijem pravidelne, pivo si od smädu dám s chuťou, reštiky navštevujem rád, do obchodu chodievam často. Nad platom neplačem, keďže mne stačí. A že žiadna o mňa nezakopne je skonštatovanie faktu, nie sťažnosť.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Predstav si, že aj Facebook je zadarmo. A stačí si tam vytvoriť profil s tým, že nič o sebe nenapíšeš a ani si tam nedáš fotku.

Výber na Tinderi a user base je 1000-krát väčší ako na nejakej neznámej zoznamke, kde je takmer isté, že nikoho nenájdeš.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

keby len existoval nejaky sposob ako ten facebook ziskat...

akoze je to tvoja vec, ja ti len hovorim ako maximalizovat tvoje sance. na jednej strane sa tu tvaris ako velmi chces zenu, na druhej strane ti to nestoji ani za to aby si si vytvoril profil na socialnej sieti co je otazka 5 minut.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na tinder uz nepotrebujes fb konto, staci ti registrovat sa s telefonnym cislom. ak ti neprichadza smska (co sa pravidelne stava aj mne), mozes si zvolit, ze ti zavolaju a prijemny roboticky hlas ti povie tych zopar cisel na overenie. kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody.
Terepin
Addict
Addict

Tak som sa tam registroval. A už som aj všetky vyswipoval. Nemám pocit, že by ich tam bolo až o toľko viac, ako na dvaja.eu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

akoze vyswipoval vsetky? ze ti vyskocilo ze uz nemas nikoho ineho v okoli? si este skontroluj v nastaveniach okruh aky mas v kilometroch.
Terepin
Addict
Addict

Áno, presne to. Mal som 80 km, no teraz som to zúžil na 50, lebo mi to núkalo i ženy z Maďarska. A vek som mal od 21 do 41.

EDIT: Tak vzdialenosť som dal na maximum, čo je 161 kilometrov.
Napísať odpoveď