Otazka pre vsetkych hojkacov ktori tukaju do klavesnice z ostrovov: Ako ste spokojni so zivotom a pracou v Londyne?
Mne sa par dni dozadu podarilo ziskat oficialny offer, spolocnost sa mi paci, cash tiez nie zly akurat to ma zadrhel: takmer vsetky novinky/nazory ktore som pocul o Londyne za poslednych par mesiacov su negativne. Ludia sa stazuju ako chcu odcestovat, ako je Londyn zly/drahy/spinavy/hlucny, etc.
Ako ste na tom vy? Najviac ma zaujima spokojnost s pracou a denno dennym zivotom (doprava, kvalita byvania, kolko bubakov usetrite, etc.). Jednorazove veci (e.g. navsteva super fajn restiky ktora nema obdobu mimo Londyna raz za cas) ma az tak nezaujimaju, ale podelte sa o ne ak si myslize ze su zaujimave
Vdaka!
PS: Rovno si odpoviem z casti z mojich kratsich navstev. Doprava mi pride byt desna, horsia ako v BA. Dane taktiez. Neviem si predstavit ist na pivo s niekym z kto byva na druhom konci mesta (v kontraste s BA). Az tak vela neusetrim asi (offer 55-60 + variable) v porovnani s BA na zivnostak. Na druhej strane energia mesta a prilezitosti ovela lepsie, len ci ich vyuzijem. Fakt neviem, vsetky rady vitane