Pokroky v sociálnom živote
-
yoggy
Re: Pokroky v sociálnom živote
To ako vazne ti tu teraz mame pisat, ze sprav toto a toto? Na zachod chodis sam? 
Na zoznamkách som bol aj predtým. Teraz to skúšam znovu. Navyše, robím presne to, čo mi radíte. Či aj to je zle?
tak asi tam kde si nebude tak vela bab na tinderi... ale urcite ich bude viac ako z dvaja.eu 
tak cakaj teraz co z toho bude.
tak cakaj teraz co z toho bude.
V KE neni na tinderi zdaleka tolko bab ako v BA. Vyswipuje sa to zachvilu.
Takže musím byť nie len v správnej krajine, ale ešte aj v správnom kraji? Tak to je fantastické! Na chvíľu som si myslel, že mám problém, ale v skutočnosti sa mi len treba odsťahovať na opačnú stranu republiky.
-
yoggy
Hej lebo v Bratislave sa musis preswajpovat cez madarky a rakusanky, potom nejake nahodne turistky, potom zeny na erazmuse atd. Tak pocitovo je to viac. A zistis ze je tam asi len 10 normalnych bab.Markoff napísal:V KE neni na tinderi zdaleka tolko bab ako v BA. Vyswipuje sa to zachvilu.
Tak tak, skus obetovat jednu tretinu tricka a daj si lokaciu na USA/UK/AU atd. a zistis, ze kde sa mas prestahovatTerepin napísal:Takže musím byť nie len v správnej krajine, ale ešte aj v správnom kraji? Tak to je fantastické! Na chvíľu som si myslel, že mám problém, ale v skutočnosti sa mi len treba odsťahovať na opačnú stranu republiky.
Nech už je ako je, zatiaľ som nemal žiadny match. Ako dlho to zvyčajne trvá?
-
yoggy
To zalezi od teba ale. Cim viac si atraktivny + dobre fotky + bio (+ dobry insta
) tym skor budes mat prvy match.
Čiže veľmi dlho, ak vôbec.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci si nejdem zalozit daky fake zensky ucet na Tinderi, aby som mohol Terepina matchnut, za tu zabavu by to isto stalo 
-
yoggy
Pokial nie si maximalne skaredy, ale napr. priemerny, tak vies nafotit dost dobre fotky, pokial mas nejake good bio, tak ten match proste dostanes. To ze si v reale o stupen/dva skaredsi uz nezalezi. Hlavne je dostat ten match, pokial si budete rozumiet, tak vyzor ide celkom bokom. Napr. mne sa velmi osvedcili stretka vecer/neskoro vecer, kde moju "skaredost" nie je az tak velmi vidnoTerepin napísal:Čiže veľmi dlho, ak vôbec.
nie je náhodou toto jeho najväčší problém?yoggy napísal:ake mas nazory, ako premyslas atd.
Každá utečie keď tento psycho upír otvorí hubu...
Skus radsej badoo tam ich je omnoho viac..
-
yoggy
Tak mozno najde nejaku seba rovnu s pavucinoubaldorex napísal: nie je náhodou toto jeho najväčší problém?
-
mirak2
Hardcore addict
krista boha badoo, tam je snad este nizsie priemerne iq ako na pokeci.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ale povedzme si uprimne, ved Terepin nie je v pozicii, ze by si este mohol aj vyberat ake IQ ma mat zena 
Tak mám jednu zhodu. Idem do mesta sa ožrať.yoggy napísal: Pokial nie si maximalne skaredy, ale napr. priemerny, tak vies nafotit dost dobre fotky, pokial mas nejake good bio, tak ten match proste dostanes. To ze si v reale o stupen/dva skaredsi uz nezalezi. Hlavne je dostat ten match, pokial si budete rozumiet, tak vyzor ide celkom bokom. Napr. mne sa velmi osvedcili stretka vecer/neskoro vecer, kde moju "skaredost" nie je az tak velmi vidnoa zene sa zapaci na tebe skor spravanie, ake mas nazory, ako premyslas atd.
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2018, 10:19)
Moje názory a moje správanie sú dve rozdielne veci. Môžem mať svoj pohľad na ženy, no správam sa ku nim slušne a s rešpektom. Pokiaľ teda to nie sú kravy.baldorex napísal: nie je náhodou toto jeho najväčší problém?
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2018, 10:21)
Ja by som potreboval ženu rovnako pošahanú, ako ja.yoggy napísal: Tak mozno najde nejaku seba rovnu s pavucinou
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2018, 10:22)
To by vysvetľovalo prečo ich môj kolega strieda ako ponožky...mirak2 napísal:krista boha badoo, tam je snad este nizsie priemerne iq ako na pokeci.
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2018, 10:25)
Prečo nie? Suchozemské veľryby sa považujú za krásavice a požadujú mužov so sexepílom cez 9000, tak prečo by som ja nemohol žiadať priemerne vyzerajúcu ženu?hojko napísal:Ale povedzme si uprimne, ved Terepin nie je v pozicii, ze by si este mohol aj vyberat ake IQ ma mat zena
Mňa by len zaujímalo, ako vedel, že som to ja.