Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TK1991
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa TK1991 »

Co je na tinder, badoo alebo pokeci nenormalne?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Na slovensku momentalne zial len tinder.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:Existuje vôbec zoznamka, ktorá je normálna?
Písal si, že máš sestry, tie sa pohybujú v ženskej spoločnosti viac, tak sa k nim občas pridaj, mozno budú mať nejakú kamarátku, alebo kamarátku kamarátky
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

co si napisal tomu svoju tinder matchu? odporucam nieco na tento styl: https://imgur.com/e7NyDE8 ak na to nezareaguje, tak si nezasluzi (niciju) pozornost
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ak sú tie sestry rovnaké ako on.... Tak šanca tam je...

Ale pravdepodobne sú normálne a vedia prečo mu doteraz nikoho nedohodili. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

na tinderi sa v zasade lajkuju vsetky baby rad radom. cista statistika. ja stravim x sekund prezeranim fotky/profilu a rozhodovanim ci ju lajknem alebo nie a potom je aj tak 90% sanca ze ona ta nelajkne naspat.
pokial swipujes rad radom tak mas denny limit naplneny behom 2 minut. potom ked ta nejaka lajkne tak sa mozes rozhodovat ci ti stoji za to jej pisat alebo nie.
yoggy

aacid napísal:na tinderi sa v zasade lajkuju vsetky baby rad radom. cista statistika. ja stravim x sekund prezeranim fotky/profilu a rozhodovanim ci ju lajknem alebo nie a potom je aj tak 90% sanca ze ona ta nelajkne naspat.
pokial swipujes rad radom tak mas denny limit naplneny behom 2 minut. potom ked ta nejaka lajkne tak sa mozes rozhodovat ci ti stoji za to jej pisat alebo nie.
Niekedy som si to myslel tiez, ale nie je to pravda.

Pre inspiraciu:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

aacid napísal:na tinderi sa v zasade lajkuju vsetky baby rad radom. cista statistika. ja stravim x sekund prezeranim fotky/profilu a rozhodovanim ci ju lajknem alebo nie a potom je aj tak 90% sanca ze ona ta nelajkne naspat.
Rovnako rýchlo mi trvá sa rozhodnúť, ktorým smerom potiahnem fotku.
Terepin
Addict
Addict

baldorex napísal:Ak sú tie sestry rovnaké ako on.... Tak šanca tam je...

Ale pravdepodobne sú normálne a vedia prečo mu doteraz nikoho nedohodili. :)
Moje sestry môžu byť "normálne", no samé nikoho nemajú. Ich úspešnosť vo vzťahoch je len o niečo málo vyššia, než moja. No to je dané tým, že sa sústreďujú na kariéru a tak na randenie nemajú čas.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

yoggy: nejak nechapem kontext, co ma 8 minut random kajakujuceho sa chlapa spolocne s tym ci lajkovat na tinderi vsetko rad radom alebo nie?

Terepin: dost pochybujem, proste tukas na to srdiecko a fotky sa pomaly nestihaju nacitat ako rychlo to skace.
ale ja samozrejme nehovorim ze si nemozes tie profily prezerat, ale mne to prislo totalne zbytocne... proste tinder zapinas na to aby si tam niekoho zbalil, nie na pozeranie si fotiek. ak by som mal niekedy potrebu pozerat na fotky random bab na internete (oblecenych) tak zapnem instagram. a hlavne ja sam som sa dostaval do tych situacii ze pozeram na profil, pekna baba, pocuva hudbu ako ja, podla bio by sme si asi aj sadli a ty ju lajknes a potom rozmyslas, snivas, dufas ze ta lajkne naspat a odpise a pojdete na rande a bude to super a zoberiete sa a zomriete spolu stastny. (ok, mozno nie az tak, ale minimalne proste dufas ze ta lajkne lebo je super) no a ona ta nakoniec samozrejme nelajkne. s tymi 95% nezartujem, samozrejme pokial si ryan gosling tak ta uspesnost bude asi trochu ina, ale treba si stale uvedomovat ze velka cast tych profilov su mrtve (rozumej baba nainstalovala, vyskusala, odinstalovala a tinder uz viac nezapne), a tych co nie su tak velka cast su zase baby co to zapli len pre sradnu, lebo s kamaratkami vecer na teraske kukaju fotky chlapov.
no a aj ked ta lajkne stale treba zachovat chladnu hlavu, slusna sanca ze ti neodpise, lebo zase len s kamaratkami zo srandy lajkuju... a aj ked ti odpise tak nie vzdy ma zaujem o rande (bacha hlavne na profily s 300 instagramovymi fotkami a v biu napisane "cez tinder nepisem, napis mi na instagrame, to idu cisto po followeroch)... dokonca mi uz 2x zena ponukala pracu cez tinder...
Terepin
Addict
Addict

Ja vôbec neriešim čo má v profile. Nepáči sa mi? Vľavo. Páči? Vpravo. To je jediná moja starosť. Riešiť čokoľvek iné pokiaľ ma nelajkne späť je strata času.
yoggy

aacid napísal:yoggy: nejak nechapem kontext, co ma 8 minut random kajakujuceho sa chlapa spolocne s tym ci lajkovat na tinderi vsetko rad radom alebo nie?
Absolutne nic.

Tym ze lajkujes kazdu, tak sa dostavas na posledne miesta a je moznost, ze ta ziadne ani neuvidia, pretoze algoritmus zisti, ze si proste "shit". Preto je lepsie kupit si premium a nestavit to, ze nech ti len ukazuje zeny, ktore ta swajpli. Pokial poswajpujes vsetky, ktore ta swajpli, tak mas ratio 1:1, co vela muzom nema. Pokial este aj z tych vyberies napr. 50%(eliminujes hrosikov), tak to mas ratio 1:2. Co je z pohladu alrogitmu este lepsie. Tzn. ze ked si zena zapne tinder, zacne swajpovat, tak je predpoklad, ze budes medzi prvymi (ked nie prvy). Zenske su vacsinou otravene swajpovanim, kedze citaju profily, pozeraju 5 min fotky atd. Pokial ale swajpujes kazdu, tak ratio mas ake? 50:1? Tak nikdy sa ziadna k tebe nedostane, pretoze bude otravena. Nehovoriac o tom, ze na tinderi je viac muzov ako zien.

A ten kajakujuci nebol v kontexte s tym, skor myslienka, ze nepotrebujes Tinder na to, aby si nasiel babu, ale v oboch pripadoch musis byt aspon zaujimavy. A napr kayak je uplne easy "sport" (pokial sa bavime o stojatch vodach), uplne pre kazdeho. atd. Ked sa ho nahodou opyta, co robi vo volnom case tak: "Taa na hojku mam svoju 40 stranovu temu :lol: "
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak o tom algoritme som nevedel. vyskusam :D teda cisto akademicky.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ak uz mas na tinderi ucet a swipoval si vsetko, je lepsie urobit si novy ucet. novy ucet dostava boost v tom zmysle, ze ta ukaze viac zenam.
moj kamarat mal skvelu taktiku na tinder: vytvoril si ucet, dal si fotky nejakeho dobre vyzerajuce typka, povolanie trebars lekar a nechal ucet tak, proste ziaden swiping. po tyzdni sa prihlasil na tinder, zmenil fotky na svoje, povolanie na svoje a swipoval kazdu, co sa mu pacila. match every fucking time. :lol: lebo vsetky swipovali doprava na sexi doktora :lol: a pokial nemas unikatne meno, tak zeny si ani nebudu pamatat, ze neswipli teba, ale dakoho ineho. potom je uz o prvej sprave, ci zaujmes. aj ked si seredny a prva sprava je cool, mas sancu. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No ale ak je prva sprava v style "AhOj mOjA, pOpIsmEnkUjEmE?", tak bez sance. Nie ze by teraz sancu mal, ale takto uz duplom. Aj tak nechapem stale to, ze preco mas potrebu hladat zenu na internete. Nedavno si prezentoval ake su zeny drahe, kolko penazi stoja, ze nemas peniaze na to chodit na kavu a do baru. Teraz si tu pisal, ze chodis do restiky a tak... Mne sa zda, ze tvoj socialny zivot konci na internetovej zoznamke. Ty potrebujes zmenit myslenie a seba, nie zmenit internetovu zoznamku. Ako povedal Gandhi: "Ak dokazes zmenit seba sameho, zmenis svoj svet!", resp. potom obdobu pouzival aj Majk Spirit: "Zmen svet tym, ze zmenis seba."

mirak2: Len treba dufat, ze doktor Terepin si tam neda fotku zo serialu Dr.House alebo dakeho cernocha zo serialu Pohotovost :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Nedavno tvrdil ze jeho hudobny vkus je velmi specificky a nedeju sa okolo neho ziadne hudobne akcie kam by mohol ist. Ja som mu ich par nasiel a poslal do SS. Terepin, bol si? Myslim ze to by mohol byt fajn zaciatok na rozsirenie si socialnych kruhov, spoznas ludi s podobnym hudobnym vkusom .. sam hudbu tvoris, to budes mat este lahsie socializovat sa na takom koncerte ...
Terepin
Addict
Addict

hojko napísal:No ale ak je prva sprava v style "AhOj mOjA, pOpIsmEnkUjEmE?", tak bez sance. Nie ze by teraz sancu mal, ale takto uz duplom. Aj tak nechapem stale to, ze preco mas potrebu hladat zenu na internete. Nedavno si prezentoval ake su zeny drahe, kolko penazi stoja, ze nemas peniaze na to chodit na kavu a do baru. Teraz si tu pisal, ze chodis do restiky a tak... Mne sa zda, ze tvoj socialny zivot konci na internetovej zoznamke. Ty potrebujes zmenit myslenie a seba, nie zmenit internetovu zoznamku. Ako povedal Gandhi: "Ak dokazes zmenit seba sameho, zmenis svoj svet!", resp. potom obdobu pouzival aj Majk Spirit: "Zmen svet tym, ze zmenis seba."
Ja samozrejme môžem zmeniť názor na seba o 180 stupňov a odrazu sa považovať za stredobod vesmíru. Lenže, ako som už mnohokrát povedal, mám 31, nie 15. Randenie v mojom veku vyzerá diametrálne ináč a rovnako ako aj požiadavky oboch strán sú úplne niekde inde. Dievčatá sa chcú len zabaviť, no ženy sa chcú aj usadiť. A to sa so mnou jednoducho nedá. To nie je môr názor, to je fakt. Nemám financie, aby som sa vedel postarať o ňu, domácnosť aj rodinu. Kvôli hypotéke s mojim menom ani len tá domácnosť nepripadá do úvahy. Takže aj keby náš vzťah by bol dospel do štádia, že by začala uvažovať o spoločnom živote so mnou, čo jej poviem? Že si so mnou nebude môcť ani len kúpiť vlastný domov? Perspektíva jak sviňa, len čo je pravda. Láska môže prenášať hory, ale nie krutú realitu.

//autoeditácia príspevku (22 Sep 2018, 16:45)
DEVZYO1G napísal:Nedavno tvrdil ze jeho hudobny vkus je velmi specificky a nedeju sa okolo neho ziadne hudobne akcie kam by mohol ist. Ja som mu ich par nasiel a poslal do SS. Terepin, bol si? Myslim ze to by mohol byt fajn zaciatok na rozsirenie si socialnych kruhov, spoznas ludi s podobnym hudobnym vkusom .. sam hudbu tvoris, to budes mat este lahsie socializovat sa na takom koncerte ...
Bol som s kamarátom. Bol to... zaujímavý zážitok. Dačo sme vypili, pozhovárali sme sa a šli sme domov. Neľutujem. :)
baldorex
Addict
Addict

Aj si zasunul? :)
Terepin
Addict
Addict

Bohužiaľ, až toľko peňazí som pri sebe nemal.
baldorex
Addict
Addict

Tvoj kamarát je taký drahý?
Napísať odpoveď