Možno to nie je tak ťažké uhádnuť.Terepin napísal:Mňa by len zaujímalo, ako vedel, že som to ja.
Pokroky v sociálnom živote
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokroky v sociálnom živote
Prvy krok je pripustit si, ze sa len hanbis priznat pred mamou a sestrami. Dnesna doba je ina, uvidis, nebudu prve ani posledne, ktore zistia, ze ich syn/brat ma radsej chut na klobasy ako na broskynky.
Vyjadruješ sa ako gay vychovaný lesbickým párom.
Aaaaa panko nam ovtipnel. Ak takyto humor mas aj pred zenami, tak sa vobec nedivim.
Prepac, nechcel som ta urazit, len z toho co som cital som nadobudol dojem, ze cela tato tema je vtip. 
To nebol humor. To bol sarkazmus.heker napísal:Aaaaa panko nam ovtipnel. Ak takyto humor mas aj pred zenami, tak sa vobec nedivim.
Ale tvoja odpoveď vtipom rozhodne je. Lebo neustále počúvam "na nič sa nehraj a buď sám sebou," ale vzápätí na to čítam "ale maj správne oblečenie, správne vystupovanie, správne názory, správny humor, správne hobby, správny hudobný vkus..." Akosi to nejde dokopy.
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2018, 12:16)
Čo ty vieš, možno aj je...Vresso napísal:Prepac, nechcel som ta urazit, len z toho co som cital som nadobudol dojem, ze cela tato tema je vtip.
Tak opäť ideš svojím negatívnym štýlom.
Ale rady tu boli všeobecne, že svoj hudobný štýl si nechaj aj keď je okrajový...
No zmeň v sebe toho lakomého čur4ka (radšej si kúpim tričko ako zoberiem babu na večeru)
Ale rady tu boli všeobecne, že svoj hudobný štýl si nechaj aj keď je okrajový...
No zmeň v sebe toho lakomého čur4ka (radšej si kúpim tričko ako zoberiem babu na večeru)
Avšak bez trička nemôžem ísť na rande.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci chces byt vtipny, sarkasticky, ironicky, no vypadas akurat tak ako hlupak, ze mas na vsetko vyhovorku.
Opäť negatívny postoj.
Myslím že hlupák nie je, iba typický lúzer.
Ok, Tak si mesačne odložím okolo 70€ na rande. To by malo stačiť, nie?
Na prvé rande sa väčšinou neznáma baba neberie na večeru, ale skôr do kaviarne na kávu/dezert. Takže jedno rande by ťa nemalo vyjsť viac ako 10-15€.
Prípadne sa dá ísť len na prechádzku, čo ťa nestojí vôbec nič.
Prípadne sa dá ísť len na prechádzku, čo ťa nestojí vôbec nič.
hovoris ze mas partiu kamaratov s ktorymi chodis obcas posediet .. s nimi tieto veci ohladom zien neriesis?
V akom zmysle riešiť?
ze ci z ich strany nevidis nejaku snahu o pomoc, alebo ci sa s nimi o tom aspon rozpravas
Nie, vôbec vzťahy neriešime.
Terepin: kamosi maju priatelky?
Priznaj si to, že žiadnu frajerku nechceš. Je to len taký prvotný pocit. Keď si to všetko zrátaš, že čo všetko musíš obetovať, tak už nechceš 
Majú. Jeden sa dokonca plánuje ženiť.TK1991 napísal:Terepin: kamosi maju priatelky?