AA napísal:Nie, homo záležitosti (ktoré si vytiahol) nie sú príkladom toho, ako je náboženstvo nelogické.
Prečo to neskopíruješ celé? ale len moju reakciu aby si ma akože potopil?
hughito napísal:Z hlbín FB: Homosexuality is not against nature. More than 500 species are known to practice same-sex coupling. Religion is against nature. No other animal practices it.
AA napísal:Nábožensky založení majú postoj, že ľudia nie sú zvieratá, takže výklad toho "nature" argumentu je dosť mimo.
mLuks napísal:práveže nábožensky založení často operujú s tým, že homosexualita je proti prírode. Sú zvieratá súčasťou prírody? Sú.
v tomto kontexte tá moja veta dáva pekný význam, ale tak viem, že to chceš len vytrhnúť z kontextu a použiť proti mne

až potom som strapatému vysvetlil, že to čo vyčíta homosexuálom, že používaju proti prirodzenému účelu, robia aj heteráci aby nebol v omyle
AA napísal:"V dnešnej dobe". Tým len hovoríš, že "bežné sexuálne správanie" je (podľa teba) vyvíjajúci sa, relatívny pojem.
A podľa teba nie? Správanie človeka sa taktiež dobou vyvíja/mení sa, morálka sa nám taktiež dobou vyvíja/mení sa, prečo by sa práve sexuálne správanie človeka nemálo vyvíjať/meniť sa? Je snáď podľa teba nemenné? Ano v "dnešnej dobe" je sex oveľa menšie tabu, ako tomu bolo v dobách minulých a vplýva to na celú spoločnosť.
AA napísal:Už som to písal, je hlúposť ak nábožensky (Abrahámske náboženstvá) založení ľudia argumentujú prírodou, pretože nad prírodu stavajú svoju predstavu Boha a jeho prorokov, atp.
Tak to choď vysvetliť tým ľudom, mne to nemusíš vysvetľovať. Vo vete, ktorú si aj teraz citoval, som len opísal reálny stav, ktorý vidím všade (diskusie FB, diskusie pod článkami, reálne konverzácie)
AA napísal:Budem sa miešať do čoho chcem, ak nevieš reagovať a obhájiť svoje názory, nereaguj.
Tak nevytrhávaj veci z kontextu a reaguj v súvislostiach