Forza Horizon 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
EmTeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Forza Horizon 4

Príspevok od používateľa EmTeK »

"Can i tell you about drift club?" little inside joke :)

Tak Forza Horizon je tu 2.10.2018 vychádza oficiálne
s Ultimate edition hráme už od 28.9, hra je absolútna pecka, oproti Forza Horizon 3ke je tá hra o 100% lepšia v každom smere asi a aj optimalizácie je o dosť lepšia ako vo FH3.

Plánuje niekto kúpiť? alebo už niekto aj hrá? :) ak áno kludne si ma pridajte rád zahrám :) GT: eXskoopShizz
ak chcete niečo vedieť kludne sa pýtajte za tých pár dní som postíhal už veľa toho
prikladám aj pár screenshotov. (sú robené na nižšej kvalite až neskôr som zistil že mi to PC zvládne aj na lepšej kvalite heh)

//little info k hre: obrovská Open world mapa odohráva sa to v Škótsku, v hre je okolo 450 áut a ročné obdobia sa v hre menia každý týždeň.
Prílohy
1eb23d26-36ef-43c0-bd06-ab24865557bc.jpg
7a3e5640-211a-4dc9-8af7-21bd78c6dd24.jpg
715ee27f-99a0-4ebd-8040-6f247a3cc26c.jpg
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Re: Forza Horizon 4

Príspevok od používateľa arnysimilar »

Načo kupovať. Hrám to na Xbox One X, ide mi to na 60 fps a z Gamepassom tom mám skoro zadarmo + ďalšie hry.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja asi pockam nejaky ten mesiac kym pojde cena trochu dole, chcel by som tu ultimate edition ale je mi trochu luto za to 100 eur vyhodit. a hlavne este mam stale co robit vo FH3 :D
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Zima je top :)
Prílohy
unknown.jpeg
unknown-1.jpeg
unknown-2.jpeg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vyzerá to mega. Trošku silný blur. Najkrajšia závodná je podľa mňa dodnes DriveClub, ale keď toto skuknem naživo asi prehodím rebríček :)
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Blur robi len photo rezim ktory zaostri na auto a rozmaze vsetko okolo. V samotnej hre to take nie je.

Driveclub mam platinu ale toto vyzera urcite lepsie. (Ale zas bezi mi to na 2k/60 tak to dost pomaha :D)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To je jasná páka, ale ten jemný dážď v Driveclube v Japonsku alebo Škótsku.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ak som správne videl, je to aj na PC, oplatí sa to hrať myslíte i na klávesnici? Nie som nejako extra na závody a teda mi je zbytočné kupovať volant, ale občas zatúžim si dať nejaký pretek no a toto vyzerá fajn :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Šipky? Nie. Ak nemáš aspoň analógový gamepad, tak moderné závodné hry nie sú pre teba.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja by som hned kupil volant keby som mal na to miesto. ono ani na gamepade to neni uplne ono.

ale ludia to bezne hravaju aj na sipkach (zrovna minule som pozeral shrouda (pubg streamer) ako hral FH4 a hral to na sipkach)... pokial ti nejde nejak extra o vernost pri jazde, tak to das. vsetci sme asi hravali stare need for speedy na klavesnici a zvladali sme to.
Muffi
Addict
Addict

No pozeral som ceny volantov a nejak sa mi nechce investovať do toho nejakú tú stovku preto, že si chcem raz mesačne v rámci nedeľnajšej siesty dať pár okruhov singleplayer :D Asi by som musel k tomu aj prispôsobiť i kreslo a všeobecne miesto okolo PC. Tiež som kedysi drtil staré need for speed alebo colin mcrae rally na klávesnici a dalo sa to. Samozrejme je to o niečom inom s volantom, ale možno skúsim len tak causal :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak na šipkach sa dávali hrávať totálne arkády ale ani arkády už nie sú úplne to čo bývali a aj mnou spomínaný Driveclub bol viac 50/50 arkáda-sim. Za mňa nie.
Mne to príde rovnaké ako hrať na šipkach moderné športy.
//: kúp si nejaký lacnejší gamepad a si zahojený aj na viac vecí ako len závody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

gamepad je zlata stredna cesta, plus to vyuzijes aj na ine hry. urcite nie tak dobre ako volant ale zase podstatne lepsie ako sipky. hlavny problem klavesnice je ze nemaju ziaden rozsah. plyn bud ides na 100% alebo na 0%, zatacas tiez bud naplno alebo vobec... do zakruty nikdy nevies ist plynule. gamepad to riesi lebo aj packa aj plyn je analogovy, ale ten rozsah je taky maly ze pokial v tom nemas prax je to pomaly ako sipky.
ja som si dal za ciel sa vo FH3 naucit driftovat a ani po x dnoch skusania to neviem. na youtube najdes videa ako sa typek na kruhaci dookola toci v smyku a ja mam problem udrzat auto v smyku v trochu vacsej zakrute. neviem uz cim to moze byt ak nie tym ze furt vytacam kolesa bud moc alebo malo, ze neviem na tej analogovej packe najst tu spravnu polohu.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Na klavesnici urcite nie, ibaze by si mal on vsetkych asistov ale to by si sa dost ukracoval o zazitok z jazdy a aj odmeny (cim viac asist on, tym mensi win bonus).

Investuj do xbox gamepadu. Minimalne jeden je podla mna nutnost aj k pc.
Muffi
Addict
Addict

Hej, to všetko je pravda. Odporúčania na nejaký gamepad k PC teda? Tak do 50 € uvažujem max :) Ale to som trošku OT zrejme :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

xboxovy ako uz bolo spomenute
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nezavrhuj ani Switvh Pro Controller, odkedy Steam spustil jeho podporu má raketový nástup. Určite jeden z najlepších controllerov. Ak Xbox tak by som rozbil prasiatko na Elite verziu.
Muffi
Addict
Addict

Vďaka za rady chlapi. Objednal som ten xboxový, dnes by mi už mal aj doraziť, som causal hráč a myslím, že mi to postačí :) Akurát hľadám, odkiaľ kúpim Forzu, nejaké tipy na nie príliš premrštenú cenu na PC verziu s digitálnym downloadom (bez krabicovky)?
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

IMO, pokojne by si mohol hrať aj na klávesnici, ja som to skúšal s polovicou asistencií vypnutých (ešte FH3) a naozaj som nemal námietky, bolo to tak retro-cool.

Pozor na Elite, okrem toho, že je to drahé ako sviňa potrebuješ ešte dodatočný USB BT (aj keď si nie som istý, či Elite nemal wi-fi pripojenie ale nedávam za to ruku do ohňa) a osobne mám s ním zlé skúsenosti, do mesiaca dosť vŕzgal (reklamčka > dobropis).
Celkom dobrý deal je aktuálny One S ovládač v balíčku aj s BT adaptérom, napríklad z Datáču
https://datacomp.sk/xbox-one-wireless-c ... 69248.html
(alebo vyhľadávaj kód 4N7-00002).

A najprv - odporúčam Ultimate edíciu, máš v balení rovno aj všetok nadchádzajúci obsah. Ak je tých 99€ priveľa, tak mrkni na cdkeys.com, tam bude do 85€ (rovnako mrkni na cdkeys.com FB stránku, je tam v ponuke "vytočenie" 3% zľavy). Neskorší prípadný update by stál zbytočne veľa peňazí a ak to nie je tvoja prvá závodná hra a nejde hrať závody prvýkrát v živote, tak naozaj, nič lepšie na trhu s autíčkami v otvorenom svete (už) nie je.
Taktiež, ak narazíš na internete na tipy, triky, taktiky pre kúpu hry zo zahraničného Microsoft store, tak na to už pokojne vôbec neklikaj, bola to finta využitá široko-ďaleko pri FH3 (+ FM7) a tesne pred FH4 to definitívne zaplátovali a pokiaľ ti niekto reálne nekupí darčekové kartičky (tak to funguje, nakúpiš darč. kartičky a nimi zaplatíš hru - dalo sa to stále tak kúpiť, aby ti to vyšlo presne) s kartou vydanou naozaj v danej karte, tak sa len okradneš o čas a na pár dní o poplatky za aktiváciu karty v obchode.
Doplním ešte malú vsuvku, nepozeraj na krabicovky (i keď sám hovoríš, že krabicovku nie), tie nemajú kľúč, je to to médium, ktoré po dohraní môžeš predať/vymeniť/zjesť/... .

Inak, všimol som si tu tento príspevok:
aacid napísal:ja asi pockam nejaky ten mesiac kym pojde cena trochu dole, chcel by som tu ultimate edition ale je mi trochu luto za to 100 eur vyhodit. a hlavne este mam stale co robit vo FH3 :D
Budeš čakať oveľa dlhšie, oprav ma, ak sa mýlim ale ja si pamätám, že tie ceny sa držali na počiatočnej ceny dlhodobo.
Muffi
Addict
Addict

Aha, tak som zistil, že to chce len Windows 10 :D tak nič, na PC mám stále 7mičku a ani po roku s 10tkou na notebooku si neviem zvyknúť. Ale aspoň využijem gamepad na nejaké iné hry :)
Napísať odpoveď