IMO, pokojne by si mohol hrať aj na klávesnici, ja som to skúšal s polovicou asistencií vypnutých (ešte FH3) a naozaj som nemal námietky, bolo to tak retro-cool.
Pozor na Elite, okrem toho, že je to drahé ako sviňa potrebuješ ešte dodatočný USB BT (aj keď si nie som istý, či Elite nemal wi-fi pripojenie ale nedávam za to ruku do ohňa) a osobne mám s ním zlé skúsenosti, do mesiaca dosť vŕzgal (reklamčka > dobropis).
Celkom dobrý deal je aktuálny One S ovládač v balíčku aj s BT adaptérom, napríklad z Datáču
https://datacomp.sk/xbox-one-wireless-c ... 69248.html
(alebo vyhľadávaj kód 4N7-00002).
A najprv - odporúčam Ultimate edíciu, máš v balení rovno aj všetok nadchádzajúci obsah. Ak je tých 99€ priveľa, tak mrkni na cdkeys.com, tam bude do 85€ (rovnako mrkni na cdkeys.com FB stránku, je tam v ponuke "vytočenie" 3% zľavy). Neskorší prípadný update by stál zbytočne veľa peňazí a ak to nie je tvoja prvá závodná hra a nejde hrať závody prvýkrát v živote, tak naozaj, nič lepšie na trhu s autíčkami v otvorenom svete (už) nie je.
Taktiež, ak narazíš na internete na tipy, triky, taktiky pre kúpu hry zo zahraničného Microsoft store, tak na to už pokojne vôbec neklikaj, bola to finta využitá široko-ďaleko pri FH3 (+ FM7) a tesne pred FH4 to definitívne zaplátovali a pokiaľ ti niekto reálne nekupí darčekové kartičky (tak to funguje, nakúpiš darč. kartičky a nimi zaplatíš hru - dalo sa to stále tak kúpiť, aby ti to vyšlo presne) s kartou vydanou naozaj v danej karte, tak sa len okradneš o čas a na pár dní o poplatky za aktiváciu karty v obchode.
Doplním ešte malú vsuvku, nepozeraj na krabicovky (i keď sám hovoríš, že krabicovku nie), tie nemajú kľúč, je to to médium, ktoré po dohraní môžeš predať/vymeniť/zjesť/... .
Inak, všimol som si tu tento príspevok:
aacid napísal:ja asi pockam nejaky ten mesiac kym pojde cena trochu dole, chcel by som tu ultimate edition ale je mi trochu luto za to 100 eur vyhodit. a hlavne este mam stale co robit vo FH3

Budeš čakať oveľa dlhšie, oprav ma, ak sa mýlim ale ja si pamätám, že tie ceny sa držali na počiatočnej ceny dlhodobo.