Prezidentské voľby 2019
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
No však práve, to tiež nie je plusový bod pre SaS. 
na druhej strane je to celkom pochopitelne, ide o politicky boj, da sa to pozorovat na oboch stranach, nebral by som to az tak tragicky ... Nieco podobne robi teraz aj PS s Caputovou .. tah Bezak ma jasny ciel, uputat "liberalnych" veriacich .. u mistrika to moze mat rovnaky efekt, aj ked som nezachytil ze by tieto jeho vyjadrenia boli nejako vytahovane dnes.
Som si istý, že to hughito našiel na nejakom laviciarskom webe v článku, ktorý bol napísaný za účelom dehonestacie Mistríka
Kampaň sa oficiálne začína
Kampaň sa oficiálne začína
je to dost mozne, ja si myslim ze publikacia takehoto vyjadrenia by mu mohla naopak pomoc
Re: Prezidentské voľby 2019
kto vie ako dnes prebehlo to hlasovanie na Najvyssom sude. Dal to Pišta H. na kampan, alebo ho prehlasovali? 
Harabin je kus vola, ale zasa nerobte z neho nejakeho Voldemorta. Pokial by v tom on nemal nejaky osobny prospech, tak nema dovod vrahov pustat na slobodu.
Mistrik je nezavislý kandidát, ktorý do posledného momentu čakal ako sa rozhodne kiska, aké šľachetné. Zaujimavy pohľad na mistríka, inak všimli ste si že ma rovnaký rukopis bilboardov ako Lunter? (Sas-olano-slušní liberalkovia len na vlastne nebezpečenstvo) https://zemavek.sk/kto-plati-mistrika-a ... de-chciet/
Prieskumy ukazujú že Mistríka berú ako také nezaujímavé zmoknuté kura, tak dali do obehu Čaputovu. Ak napr. Čaputová postúpi do druhého kola a Mistrík nie, tak Mistrík jej vyjadrí podporu aby získala jeho voličov. Inak do začatia volieb sa Mistrík a Čaputová budú zámerne vyhýbať diskusiám s Harabinom. Budú viesť diskusie na svojej pôde s novinármi ako Vagovič, Monika Todova, Hrib atd. Inak Harabin pôjde do diskusie aj keď ho zavolá Monika Todóva, ale to sa nestane.
inak pekne komentáre pod diskusiou.
edit: ok beardie aj tak to je nepodstatné kto začal skôr, ale možno Bezáka mali nachystaného na Mistríka
ale v prieskumoch bude mať väčšie sympatie ona.
Prieskumy ukazujú že Mistríka berú ako také nezaujímavé zmoknuté kura, tak dali do obehu Čaputovu. Ak napr. Čaputová postúpi do druhého kola a Mistrík nie, tak Mistrík jej vyjadrí podporu aby získala jeho voličov. Inak do začatia volieb sa Mistrík a Čaputová budú zámerne vyhýbať diskusiám s Harabinom. Budú viesť diskusie na svojej pôde s novinármi ako Vagovič, Monika Todova, Hrib atd. Inak Harabin pôjde do diskusie aj keď ho zavolá Monika Todóva, ale to sa nestane.
inak pekne komentáre pod diskusiou.
edit: ok beardie aj tak to je nepodstatné kto začal skôr, ale možno Bezáka mali nachystaného na Mistríka
Caputova oznámila kandidatúru pred Mistrikom, musíš si to trochu utriedit
keby si mal tusenie, ako politika funguje, tak by si vedel, ze aj to odmietas pripustit, tak v pripade kandidovania, by mal Kiska taku podporu, ze Mistrik ani ziadny dalsi kandidat by nemal sancu a peniazku, energiu a zdravie by mohli usetrit.M4jk1:-) napísal:Mistrik je nezavislý kandidát, ktorý do posledného momentu čakal ako sa rozhodne kiska, aké šľachetné.
asi maju rovnakeho grafika. co je na tom divne?M4jk1:-) napísal:rovnaký rukopis bilboardov ako Lunter
Jackb: Ty by si čakal na niekoho vyjadrenie keby si si z vlastného našetril 450tisíc eur a vložil ich do volieb na kampaň?
Ak je jasne, ze ten druhy určite výhra, tak je to úplne logické
M4jk1:-), aj keby to malo byt len 1000 eur tak by som cakal, ci je sanca, aby mala moja investicia zmysel.
Takže Mistrík bol/je spokojný ako Kiska plnil pozíciu prezidenta a pre prípad mal našetrených 450tisíc eúr, keby náhodou Andrej nekandidoval, že preberie za neho štafetu. Chlapci vy ste strašne naivní.
Si predstav, ze sa dokonca o tom s Kiskom bavil a Kiska mu (ako jednomu zo 4 ľudí) vyjadril podporu
Co presne sa ti na tom nezdá? Kde je ten rozpor? Tie peniaze Mistrík ma, je to celkom bohatý človek, pôžičky od nebankoviek (heh) si kvôli tomu nebral
Co presne sa ti na tom nezdá? Kde je ten rozpor? Tie peniaze Mistrík ma, je to celkom bohatý človek, pôžičky od nebankoviek (heh) si kvôli tomu nebral
dozvieme sa, ze kampan dostal na splatky lebo Kiska je Uze?
\\Kiska oznamil, ze nebude kandidovat 18. maja. poslanec Kotleba oznamil svoju kandidaturu 31. maja. preco sa Vocca nezachoval ako poloboh, za ktoreho ho maju jeho kultisti, a neoznamil kandidaturu pred Kiskovym oznamenim?
\\Kiska oznamil, ze nebude kandidovat 18. maja. poslanec Kotleba oznamil svoju kandidaturu 31. maja. preco sa Vocca nezachoval ako poloboh, za ktoreho ho maju jeho kultisti, a neoznamil kandidaturu pred Kiskovym oznamenim?
empiko: nemam nič proti tebe, ale skôr ako označíš harabina za kus vola čo pušťa vrahov na slobodu over si svoje informacie, lebo zatiaľ robíš zo seba vola ty. Pred pár rokmi by som s tebou súhlasil. Hughito by dokázal napísať knihu o zločincovi Harabinovi, tak snáď sa dočkame.
jackb: neviem, Kotleba ma ako prezident neinteresuje. To už každý vie že zarobil na splátkových firmách quatro a triangel, nič nove že je uže.
jackb: neviem, Kotleba ma ako prezident neinteresuje. To už každý vie že zarobil na splátkových firmách quatro a triangel, nič nove že je uže.
Moze mi niekto vysvetlit tu hranicu kde konci a zacina uzernik? Lebo dodnes nerozumiem preco je Kiska oznacovany za uzernika. Vdaka
Lebo v danej dobe predával tovar za najvýhodnejšich podmienok na trhu (najnižšie percento uroku) a ak niekto neplatil, tak na neho poslal exekútora
Za najvyhodnejsich podmienok? Cize co je na tom uzernicke?
Ved práve...