Prezidentské voľby 2019
Re: Prezidentské voľby 2019
Mohol by si nám ešte napísať, kedy sa tie kauzy stali a kedy Kiska predal všetky svoje spoločnosti VÚB?
ak zadaš čísla rozsudkov do googlu tak ti pôjdu, z horného linku už nefunguju. Tam sú dátumy tiež napísané.
Tam sú dátumy rozsudkov, ja sa ale pýtam kedy boli tie kauzy a kedy Kiska predal svoje firmy. Preveril si si tie dátumy alebo len kopirujes niečo, čomu nerozumieš?
toto maš z roku 2011, už si šťastny? http://merit.slv.cz/6Szo/21/2013
Ako si to mam stiahnuť z tvojho počítača?
je tam aj rozsudok Obcianskeho Tribunalu za to, ze prezident je zodpovedny za "rozprasovanie chemtrastu" a "hackutie CD-ROMky pani E. Blazovej"?
Vynikajúco, toto je z roku 2009, už vieš kedy Kiska predal svoje firmy?M4jk1:-) napísal:toto maš z roku 2011, už si šťastny? http://merit.slv.cz/6Szo/21/2013
beardie: Pri Harabinovi si mal podobné otázky, ktoré nikam nesmerovali, akurát si chcel spochybňovať, čo ti nevyšlo. Mne ide o podstatu prípadu ohľadom novodobej úžery a svoje detektívne otázky si vyhľadaj sám, určite sa k niečomu dopracuješ.
ano, nebudeme verit faktom, ale tomu co sa nam paci z pera pseudonymu.
\\z tvorby pani Marie vyberame:
SÚVISÍ VRAŽDA KUCIAKA SO SAMITOM NATO? - 13.07.2018 18:00
Štátny prevrat ako z príbehu o „chytrých židovských bratoch“ - 02.03.2018 14:11
Raperi a iné omyly na „festivale politickej piesne” Pohoda - 12.07.2017 15:57
\\z tvorby pani Marie vyberame:
SÚVISÍ VRAŽDA KUCIAKA SO SAMITOM NATO? - 13.07.2018 18:00
Štátny prevrat ako z príbehu o „chytrých židovských bratoch“ - 02.03.2018 14:11
Raperi a iné omyly na „festivale politickej piesne” Pohoda - 12.07.2017 15:57
Mas aj nejake zdroje? Lebo tam z toho nic nefungujeM4jk1:-) napísal:https://zemavek.sk/padly-anjel-kiska/
Dal som ti možnosť, aby si si zistil realitu samM4jk1:-) napísal:beardie: Pri Harabinovi si mal podobné otázky, ktoré nikam nesmerovali, akurát si chcel spochybňovať, čo ti nevyšlo. Mne ide o podstatu prípadu ohľadom novodobej úžery a svoje detektívne otázky si vyhľadaj sám, určite sa k niečomu dopracuješ.
Zatiaľ si totiž neposkytol jediný argument
TK1991: stačí hodiť do guglu tie rozhodnutia súdov, sú reálne, ale nesúvisiace s Kiskom
https://dennikn.sk/1256896/eduard-chmel ... gandistov/
A co to bolo komunistickeho placu o tom, ze vsivavy mainstream nedava sancu lavicakom.
A co to bolo komunistickeho placu o tom, ze vsivavy mainstream nedava sancu lavicakom.
Vidim ze jackb je u teba uz zrejme zablokovany 
Mne sa ten rozhovor aj nazory Chmelara celkom pozdavaju. Zda sa mi tam o dost rozumnejsi, v kontraste s mojim nazorom, ktory som si na neho vypestoval na zaklade jeho starsich vyjadreni / fb postov.
Pobavilo ma ako v poslednej dobe N-ko broji za pro-ruske sankcie, uvidime ci ich budu vyzadovat aj v pripade Chašakdžiho. Alebo aj tu mame uplatnovat solidaritu so spojencami?
Mne sa ten rozhovor aj nazory Chmelara celkom pozdavaju. Zda sa mi tam o dost rozumnejsi, v kontraste s mojim nazorom, ktory som si na neho vypestoval na zaklade jeho starsich vyjadreni / fb postov.
Pobavilo ma ako v poslednej dobe N-ko broji za pro-ruske sankcie, uvidime ci ich budu vyzadovat aj v pripade Chašakdžiho. Alebo aj tu mame uplatnovat solidaritu so spojencami?
Toho mám zablokovaného, našťastie, už dlho.eMPiko napísal:Vidim ze jackb je u teba uz zrejme zablokovany
No ide o to, ako naznačili aj v rozhovore, že Chmelár v mnohom obrúsil. Možno aj preto tento pohľad, ako väčšine to vyhovuje. Ale beriem to, kandidát na prezidenta nemôže raziť vyhranenú líniu, potom by nemal absolútne žiadne šance.
vadi mi jeho proti-NATO uvazovanie, ale i v tom je nekonzistentny, ked hovori, ze v sucasnej situacii nie je za vystupenie a tvrdi, ze "NATO nie je spoľahlivý spôsob zaistenia bezpečnosti", to je skratka klamstvo
a samozrejme, ze sankcie by mali byt zrusene, to je pre mna jasne no-go, obsadenie Krymu a vychodu Ukrajiny nie je politicky problem, je to problem vojensky, ak by sankcie nefungovali, neposuvali by Rusi odchod do dochodku skokovo o 5 rokov, i to pomaha oslabovat tento hnusny oligarchisticky rezim
redaktor sa ho mal spytat na vychodo Ukrajiny, tej teme sa uplne vyhli, co je neprijatelne, taktiez sa nevyjadril ani k harmonizacii dani, pricom aktualne danove nastavenie a vysky prijmov su jednym z mala konkurencnych faktorov, ktore Slovensko a v podstate vsetky novopristupene staty maju
takisto nic k Skripalovi
dalej bluznenie o SENe a konspiracia, ze niekto (SMER) je za tymi neplatnymi udajmi, som zvedavy, ci vobec zozenie tych 15k podpisov na kandidaturu
PS je lavicova strana, aj ked o sebe tvrdia, ze su stredovi, to ale nie je pravda
suhlasim ale s vetovanim zakonov prezidentom, i ked to moze byt dvojsecne, suhlasim i s pozvanim Kotlebovcov na povolebne rokovania, kedze su relevantne zvolenou stranou, ale taktiez by som presadzoval ich zrusenie, kedze proti presadzovaniu fasizmu/nacizmu a komunizmu mame zakony
zda sa mi aj, ze sa chce zapacit ludom, preto voli neutralne frazy, vseobecne formulacie, atd
zo strany redaktora je to velmi nezvladnuty rozhovor, klzali sa po povrchu a nebol z neho schopny dostat rozhodne myslienky
a samozrejme, ze sankcie by mali byt zrusene, to je pre mna jasne no-go, obsadenie Krymu a vychodu Ukrajiny nie je politicky problem, je to problem vojensky, ak by sankcie nefungovali, neposuvali by Rusi odchod do dochodku skokovo o 5 rokov, i to pomaha oslabovat tento hnusny oligarchisticky rezim
redaktor sa ho mal spytat na vychodo Ukrajiny, tej teme sa uplne vyhli, co je neprijatelne, taktiez sa nevyjadril ani k harmonizacii dani, pricom aktualne danove nastavenie a vysky prijmov su jednym z mala konkurencnych faktorov, ktore Slovensko a v podstate vsetky novopristupene staty maju
takisto nic k Skripalovi
dalej bluznenie o SENe a konspiracia, ze niekto (SMER) je za tymi neplatnymi udajmi, som zvedavy, ci vobec zozenie tych 15k podpisov na kandidaturu
PS je lavicova strana, aj ked o sebe tvrdia, ze su stredovi, to ale nie je pravda
suhlasim ale s vetovanim zakonov prezidentom, i ked to moze byt dvojsecne, suhlasim i s pozvanim Kotlebovcov na povolebne rokovania, kedze su relevantne zvolenou stranou, ale taktiez by som presadzoval ich zrusenie, kedze proti presadzovaniu fasizmu/nacizmu a komunizmu mame zakony
zda sa mi aj, ze sa chce zapacit ludom, preto voli neutralne frazy, vseobecne formulacie, atd
zo strany redaktora je to velmi nezvladnuty rozhovor, klzali sa po povrchu a nebol z neho schopny dostat rozhodne myslienky
ano, od kedy hugo odmieta, ze komunizmus je rovnako "rezim smerujuci ku potlacaniu prav a slobod ci velkej ujme", rovnako ako nacizmus tak ma ignoruje. a najviac sa naparcil, ked som vyjadril svoje presvedcenie, ze upratovaci, ktori nehovoria poriadne po anglicky a neprispievaju ku chodu novin si jednoducho nezasluzia zvysenie platu narazovo o 25%eMPiko napísal:Vidim ze jackb je u teba uz zrejme zablokovany
Edo prska na americke vojny mava fotkami deti, no asi deti zabite v Juhoslavii alebo na Kaukaze mu nevadia. to je ta lavicovost.
plus trpko pobavil tym, ako odmietol pochopit ironiu v statuse Jana Kuciaka ku tomu, ze ho bude mat v statnicovej komisii. Edo vo svojom egocentrizme z toho urobil, ze Jano ho mal rad.
zeby Lajcak naozaj uvazoval o kandidature?!
V OSN mu to nevyšlo, tak teraz skúsi za prezidenta. Keď nevyjde za prezidenta tak zase niečo iné, funkcia musí byť.
A z tých, čo kandidujú by kľudne mohli aj žrebovať prezidenta, aspoň by sa nejaké tie peniaze ušetrili.
Len nech si nezoberú príklad zo srbskej štátnej lotérie, kde v živom vysielaní sú čísla na obrazovke skôr ako sa vyžrebujú.
A z tých, čo kandidujú by kľudne mohli aj žrebovať prezidenta, aspoň by sa nejaké tie peniaze ušetrili.
Len nech si nezoberú príklad zo srbskej štátnej lotérie, kde v živom vysielaní sú čísla na obrazovke skôr ako sa vyžrebujú.