takze sanca ze trafis spravnu penazenku a k nej spravny kluc je ovela ovela mensia ako ze vyhram v sportke
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
spravne chapem ze to je len hlupy zoznam vsetkych ETH/BTC penazeniek (existujucich ci neexistujucich) a ku kazdej z nich zoznam vsetkych moznych private keys?
takze sanca ze trafis spravnu penazenku a k nej spravny kluc je ovela ovela mensia ako ze vyhram v sportke
-
yoggy
Praveze ta sanca je ovela vacsia
Pokial si to zautomatizujes, tak "da sa" na tom pekne nabalit.
Ja som si na to spravil script v nodejs, aby to skusalo random privatne keye, uz ani neviem kolko som mal pozretych za sekundu, ale je tam nejaky potencional.
Treba najst menu, ktora nema SHA-2, ale len SHA-1 alebo dokonca SHA-0. A profit.
Ja mam momentalne enterprise kredit na azure(cca nejakych 130e kazdy mesiac), tak premyslam, ze nakupim virtualky a zacnem to hromadne skusat
A inak je to zoznam vsetkych private keyov. Z private keyu vies potom zistit bud cez API alebo pokial mas setnutu nodu balance. Atd.
Napr na bitcoin na to existuje uz aj pool
https://lbc.cryptoguru.org/trophies
Naposledy nasli pol BTC, ked si pozries tu penazenku, tak typek tam dal BTC niekedy v roku 2015, pravdepodobne na to aj zabudol a oni si to vybrali v roku 2017
Ale neviem ci vobec tie trophies este aktualizuju...
Ja som si na to spravil script v nodejs, aby to skusalo random privatne keye, uz ani neviem kolko som mal pozretych za sekundu, ale je tam nejaky potencional.
Treba najst menu, ktora nema SHA-2, ale len SHA-1 alebo dokonca SHA-0. A profit.
Ja mam momentalne enterprise kredit na azure(cca nejakych 130e kazdy mesiac), tak premyslam, ze nakupim virtualky a zacnem to hromadne skusat
A inak je to zoznam vsetkych private keyov. Z private keyu vies potom zistit bud cez API alebo pokial mas setnutu nodu balance. Atd.
Napr na bitcoin na to existuje uz aj pool
Naposledy nasli pol BTC, ked si pozries tu penazenku, tak typek tam dal BTC niekedy v roku 2015, pravdepodobne na to aj zabudol a oni si to vybrali v roku 2017
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Asi vas sklamem ale ten kto ovlada trochu matematiku vie, ze SHA-2 privatny kluc nikdy nenajdes. Najkratsi je SHA-224 s 224 bitmi co je 2^224 moznosti.
Keby si mal stroj co zvladne testnut jednu miliardu klucov za sekundu tak by si sa do polky dostal za priblizne za 8^25 rokov(37778931862957161709568 rokov).
Takze vela stastia pani.
A ked sa bavime o rodine klucov SHA-0 a SHA-1 tak ziadne kryptomena tieto kluce nepouziva kedze SHA-2 bola publikovana este v roku 2001 ked kryptomeny este ani neexistovali.
Pouzivajte hlavu a serte na scammerske stranky.
Keby si mal stroj co zvladne testnut jednu miliardu klucov za sekundu tak by si sa do polky dostal za priblizne za 8^25 rokov(37778931862957161709568 rokov).
Takze vela stastia pani.
A ked sa bavime o rodine klucov SHA-0 a SHA-1 tak ziadne kryptomena tieto kluce nepouziva kedze SHA-2 bola publikovana este v roku 2001 ked kryptomeny este ani neexistovali.
Pouzivajte hlavu a serte na scammerske stranky.
-
yoggy
Preco mi musis brat iluzie?
No nic idem robit 51% utoky teda.

No nic idem robit 51% utoky teda.
keby niekoho zaujimalo ako funguje to Coinpot
cca 10 hodin som to nechal zapnute na 2 kompoch (na jednom bezi celych 10h na druhom cca 6h)
je nastavene High CPU usage a 6 threads
zatial vytazilo :
0.00008354 ltc
cca kazdych 5 min pripise 0.000001 ltc ked to bezi na 2 PC ... ked bezalo na jednom davalo 0.0000004 az 0.00000044
co nie je tusim ani 1cent
na jednom PC mam cca 15 - 18H/s
na druhom PC mam cca 22 - 25H/s
ale tak nechal som to pustene len tak zo srandy ze co to spravi ... aj tak musim mat PC zapnute kvoli praci a pri tomto nastaveni sa aj da robit cize
elektrika by isla tak ci tak ...
cca 10 hodin som to nechal zapnute na 2 kompoch (na jednom bezi celych 10h na druhom cca 6h)
je nastavene High CPU usage a 6 threads
zatial vytazilo :
0.00008354 ltc
cca kazdych 5 min pripise 0.000001 ltc ked to bezi na 2 PC ... ked bezalo na jednom davalo 0.0000004 az 0.00000044
co nie je tusim ani 1cent
na jednom PC mam cca 15 - 18H/s
na druhom PC mam cca 22 - 25H/s
ale tak nechal som to pustene len tak zo srandy ze co to spravi ... aj tak musim mat PC zapnute kvoli praci a pri tomto nastaveni sa aj da robit cize
-
Mek
Addict
Zaujimavy koncept toho keys.lol. Iba mi tak napadlo, ze co asi viedlo autora tej webstranky, nieco take spravit. Mozno necha ludi klikat na random kluce, a ked sa niekto nahodou trafi (zeleny pruzok), takyto zaznam sa zo zoznamu odoberie a posle autorovi webu na dalsie spracovanie. Profit 
-
jorg22
Medium Professional
Ten web keys.lol je fakt zaujimavy. Logicky tu zase matematika nepusti ale aspon to nieje ziadny scam. V pozadi to robi requesty cez JS na blockchain kde sa kontroluje zostatok v penazenke. Ak by tam niekto nahodov nasiel hocijaku penazenku s kryptomenou tak by to bol extremny lucker 
Ale tiez je mozne, ze autor stranky tam dal kod, ktory mu rovno odosle private key. Ale to uz sa mi nechce analyzovat.
Ale tiez je mozne, ze autor stranky tam dal kod, ktory mu rovno odosle private key. Ale to uz sa mi nechce analyzovat.
Na last page mate penazenku kde je cca 10eth ked tak velmi hladate ... a teraz ma zaujima komu sa odtial podari nieco dostat 
-
yoggy
Take stranky uz existuju velmi dlho.
Nieco take je fakt primitivne spravit, zarabat na tom moze napr. cez CPM popr. donations. Nahoda ze tam niekto najde je taka miziva, ze sa mu ani neoplatilo implementovat to, aby mu to poslalo key.
A inak ten coinpot je dobry shit. Ovela lepsie mi pride coinhive.
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2018, 21:26)
)
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2018, 19:17)
Zrx ide oficialne na coinbase.
Nieco take je fakt primitivne spravit, zarabat na tom moze napr. cez CPM popr. donations. Nahoda ze tam niekto najde je taka miziva, ze sa mu ani neoplatilo implementovat to, aby mu to poslalo key.
A inak ten coinpot je dobry shit. Ovela lepsie mi pride coinhive.
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2018, 21:26)
Neviem ci tu mozem postovat linky na reddit, ale tak v skratke: (jedna sa presne o tu penazenku ktoru spominasob3l1x napísal:Na last page mate penazenku kde je cca 10eth ked tak velmi hladate ... a teraz ma zaujima komu sa odtial podari nieco dostat
Kód: Vybrať všetko
It's invalid due to an artifact of the elliptic-curve cryptography the keys are used in:
...private key is converted to a public key by performing an EC point multiplication with the curve's base point. The result is an (x,y) coordinate pair, which constitutes the public key.
Essentially, the zero key asks the system to multiply the base point by 0, which gives the zero-point on the elliptic curve. This is the point at infinity in the projective representation of the curve, which has no representation in the usual (x, y) coordinates.
So it's mathematically impossible to construct a readable public key from the 0 private key, and it's excluded by fiat from elliptic-curve cryptography.
I don't know how the ethereum system generates 0x3f17f1962B36e491b30A40b2405849e597Ba5FB5 from the 0 private key, but it probably involves a fallacy somewhere along the way.Zrx ide oficialne na coinbase.
Už to začalo ?
-
Grim
Darca
Bankrot kryptomien...ale to už dávno.
zase bude bazos plny banickeho naradia 
Bull Runyoggy napísal:Zacalo co?
nemyl si usd a usdt
-
jorg22
Medium Professional
Chlapci o com tocite? Uz to stagnuje asi mesiac. To ze sa to pohybuje 5% hore dole nobody cares...
-
Solo_Kamen
King
Fatamorgány
nekúpim ani za euro, kým bitcoin konečne neskape a neuvolní cestu lepším.