Strana SaS

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: SaS - Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa ephramko »

kali520 napísal:Keď riešili sa ti zase nepačili čisla na šeku :lol:
No fakt veľmi vtipné. Sa válam od smiechu na zemi. Vyškerený Kotleba dáva šek s náckovskou symbolikou rodine s ťažko postihnutým chlapcom, pričom mentálne a fyzicky postihnutí nemeckí občania boli prvými obeťami nacistami organizovaného masového vraždenia. Fakt vtipné.

Vy ste totálni úbožiaci.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ephramko: Mazurek povedal toto a ciganikova sa vyperlila. Tie videa o psoch sú okrajové ale majú súvislosť s tým čo hovorí Ciganiková. A čo, únos vietnamca je dôležitejšie riešiť?!
btw: Mám pocit, že mali nazbieraných 4464eur a rozdelili to medzi tri rodiny.
Spoiler
Poslanec ĽSNS vo svojej poznámke povedal príklad z Nemecka, že tamojší homosexuáli v minulosti tiež potrebovali registrované partnerstvá kvôli dedeniu, zdravotnej dokumentácii, “lenže za tým bola obrovská homosexuálna loby, ktorá bola financovaná obrovskými miliónmi tak, ako je to aj u nás. Máme tu štedro dotované mimovládne organizácie prezentujúce práve tieto názory. No a k čomu došlo? Podarilo sa im presvedčiť spoločnosť, aby presadili registrované partnerstvá, pričom ľudia si mysleli, že LGBTI aktivisti sa následne stiahnu do úzadia.”

Mazurek uviedol, že túto vec je potrebné zlikvidovať hneď v zárodku, z dôvodu, že sa môže postupom času stať, že budú chcieť presadiť všetko, čo si zmyslia. Hovoril aj o situácii, kedy vo Švédsku otvorili rodovo neutrálny štadión, teda pre mužov, ženy a tretie pohlavie. Medzi tretie pohlavie sa radia tí, ktorí sa nevedia identifikovať ani ako muži, ani ako ženy. “Dokonca to došlo až do takých hraníc, že už si tam človek môže povedať ja som mačka, pes, kanárik ja neviem čo všetko, proste ľudia si tam myslia, že sú zvieratá, že sú čokoľvek, jednoducho, čo si len dokážete predstaviť. Dnes nám to príde naozaj ako absurdné ako scestné ako smiešne, ale toto je cieľ tej LGBTI loby, ktorá pôsobí aj na Slovensku,“ povedal poslanec ĽSNS.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Človek, čo sa cíti ako pes = diagnóza. O to ale nejde. Nie je to nebezpečné pre spoločnosť a ani pre neho. V podstate ma to netrápi, zbytočne zahltený mediálny priestor. Kotleby však z takejto okrajovej záležitosti spravia tému č. 1 a zase sa dočkáme bludov o neomarxistoch, ktorí sa vlastne podporou psizmu snažia rozvrátiť tradičné štruktúry spoločnosti. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tému (zábavnú) z toho spravila Cigániková.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

podla ohlasov to dnes Sulik Ficovi natrel, pride sem hughito vyplakavat?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

No zaleži že z akých ohlasov čerpáš. 4 hodinový status.
beardie
Redeemer
Redeemer

pan Dano bol zo zaciatku svojej novinarskej kariery zaujimavy, bohuzial klesol na dno
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kde a kedy vystudoval pan Dano zurnalistiku? da sa precitat jeho zaverecna praca?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Dnes sa myslím potvrdili tie "klebety" o ficovi, že strašne začal chlastať a majú problém ho už dostať na tlačovky triezveho. Spuchnutý červený xicht, prepadnuté oči, nejaká vysušená huba od suchôt, triasli sa mu zase ruky, cukali oči...strašne zle vyzeral. Kebyze neviem, že kto to je a vidím ho niekde v električke, tak si preventívne sadnem do druhej polovice električky, nech nemusím čuchať, ako z toho uja tiahne a počúvať debilné reči.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:kde a kedy vystudoval pan Dano zurnalistiku? da sa precitat jeho zaverecna praca?
V súčasnosti už nemusíš mať vyštudovanu žurnalistiku, aby si mohol byť novinárom
Ani polovica reálnych novinárov by totiž podla tvojich meritok nebolo novinármi :)

Dano je samozrejme "novinár"
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nastupom ery bludwebov je naozaj "novinarom" kazdy. potom su ludia ako Jano Kuciak, doktorand zurnalistiky, o ktorom tieto kreatury vypisuju, ze bol pisalek, ktoremu Butora predkladal co ma pisat... ale to je ot :)

pocuvam tu relaciu a je to velka sranda :D
hughito
Redeemer
Redeemer

ephramko napísal:Dnes sa myslím potvrdili tie "klebety" o ficovi, že strašne začal chlastať a majú problém ho už dostať na tlačovky triezveho. Spuchnutý červený xicht, prepadnuté oči, nejaká vysušená huba od suchôt, triasli sa mu zase ruky, cukali oči...strašne zle vyzeral. Kebyze neviem, že kto to je a vidím ho niekde v električke, tak si preventívne sadnem do druhej polovice električky, nech nemusím čuchať, ako z toho uja tiahne a počúvať debilné reči.
Dnešnú debatu som nezachytil, len úryvok na konci a teda pravda, vyzeral otrasne. A teda ani nie že po jednom fláme, ale po riadne dlhej chlastačke. :D

Ako dopadla debata? Tipujem, že Sulík sa už pripravil lepšie, ale z tých pár minút mi to prišlo to isté ako naposledy, asi tým nebudem strácať čas.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mne sa ta debata celkom pozdavala, oproti tej na TA3 to bolo ako sto a jedna. Ale aj tak neviem, cakal som asi trochu viac. A Fickot, ten vyzeral riadne strhane. Aj by som ho polutoval, nevediac, co je to zac...
hughito
Redeemer
Redeemer

Slušný náklad.

Dvaja precedovia.

https://www.noviny.sk/komentare/381210- ... jlX8cvBCck
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Chudak Sulik, ked v prvej debate vytahoval fakty a cisla, tak bol za sucheho excela, ktoreho si alfasamec Robko natrel na chleba. Ked v druhej debate zasa utocil na city a alfasamca zhamoval, tak je za debila, lebo nici nasu krehku politicku kulturu diskusie. No bude to mat tazke, trafit ten spravny styl diskusie, aby bol na Slovensku uspokojeny aj najnarocnejsi politicky komentator. Dovtedy budu ti co chcu psa bit, palice nachadzat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie nie, článok je veľmi dobrý. Mňa baví toto "dvojité videnie" vecí. A nie je to lichotivé pre tých, ktorí to robia. Pripomína to voccovské myslenie a mentalitu tuto u iných pol. strany na SK. :)

Skrátka, tie rôzne výčitky voči SMERu sú, samozrejme, regulárne. Len je podivuhodné, keď to robia ľudia ako Sulík či prípadne aj Matovič. Oni sa tvária, akoby sa nič nestalo, vraj to "vysvetlili" a tým to hasne. Sranda, že to niekomu stačí a tak nekriticky a s vervou to preberá, ale fajn, ľudia bývajú naivní. Otázne však je, či naozaj potom nie je rozdiel len v tom, kto je (a ak o dlho) pri moci. V tomto má SMER "nevýhodu," sú tam proste dlho a tým pádom sú zašpinení až po krk. Garantujem však, že to isté čaká spasiteľov z pravého spektra. Veď nakročili dobre už za ten a pol.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

ephramko napísal:Dnes sa myslím potvrdili tie "klebety" o ficovi, že strašne začal chlastať a majú problém ho už dostať na tlačovky triezveho. Spuchnutý červený xicht, prepadnuté oči, nejaká vysušená huba od suchôt, triasli sa mu zase ruky, cukali oči...strašne zle vyzeral. Kebyze neviem, že kto to je a vidím ho niekde v električke, tak si preventívne sadnem do druhej polovice električky, nech nemusím čuchať, ako z toho uja tiahne a počúvať debilné reči.
Klebety o Ficovi som doteraz nepočul, až teraz čo píšeš.

Reláciu na RTVS som si pozrel ešte pred tým čo som si toto prečítal a ja som si myslel, že ten Fico vyzerá ako alkoholik, červený ako rak, trasúce sa nohy a ruky, oči červené, vyzerá ako totálna troska.

Čo sa týka Sulíka vs. Fica doteraz vždy robil Ficovi perfektného diskutéra, robil mu fackovacieho panáka, čím viac diskutovali tým väčšieho idiota zo Sulíka spravil, to sa nedalo pozerať, Sulík vždy len prehával a asi mu aj podpora trochu klesla, veď z neho Fico robil nejakého nepriateľa sociálnych opatrení. Mňa už ani nebavilo pozerať ako ho Fico zase poníži ešte o niečo viac.

No teraz (21.10.2018) na RTVS to sa Sulík už konečne dal do kopy, asi to bola prvá diskusia s Ficom, kde to celé nepokazil. Bolo to perfektné, nič sa vytknúť nedá, takto to treba robiť, Fico dostal a to poriadne ako nikdy predtým a už len dúfať že nie posledný krát.
:D

Podľa mňa Sulík konečne prišiel na to, ako treba odvrátiť Ficove kraviny ako stravné lístky, vlaky zadarmo, zájazdové alebo aké poukážky jednoducho, rýchlo a efektívne tak, že nikoho neodradí: Nič rušiť nebudeme - toto je jedna krátka veta a koniec debaty o debilinách a treba ísť na iné témy - Bonaparte, Bašternák a ostatné, kde už má Fico veľký problém vyjsť z toho dobre.

Pokým celé diskusie by boli ako chce Fico sociálne pomôcť a Sulík to ako nechce tak tade cesta nevedie ako je proti a chce zrušiť tak sa vyhrať určite nedá.
hughito
Redeemer
Redeemer

No ak to takto povedal, tak áno, prvý efekt sa javí ako fajn, ale dá sa to ľahko odbiť: "Pán Sulík, pozrite si poslednú reláciu, tam tvrdíte A, teraz B? Robíte si z ľudí bláznov? Účelovo klamete? Čo je pravda, dá sa vám ešte veriť? Ono aj tak vieme, že to všetko zrušíte, lebo antisociálna pravica" atď atď.

Ono ak však Fico bude z formy a vyzerať ako alko troska, tak to už nebude dávať. Nech nasadia Blahu. To by som si pozrel.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Klamstvo je smiešne obvinenie vzhľadom na to, že Ficovláda vznikla na základe volebného podvodu, kde 2 zo 4 strán robili opak toho čo deň pred voľbami sľubovali a potom aj jedného totálne zničili, prevzali poslancov a miesta vo vláde a predsedu jeden strany aj vyhodili (Procházka).

Celá Ficovláda je nelegitímna už dávno tam nemajú čo hľadať, v normálnej demokracii už by boli dávno voľby. Oni sa tam držia ako pijavice a vysmievajú sa ľuďom, no raz ich ten smiech prejde.

Ficova vláda je vládou korupcie, mafie a drží ich po kope len chuť napĺňať si vrecká.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Cesar napísal:No teraz (21.10.2018) na RTVS to sa Sulík už konečne dal do kopy, asi to bola prvá diskusia s Ficom, kde to celé nepokazil. Bolo to perfektné, nič sa vytknúť nedá, takto to treba robiť, Fico dostal a to poriadne ako nikdy predtým a už len dúfať že nie posledný krát.
Disclaimer:
1. Videl som len zostrih
2. Nemam rad Fica

Ale toto vobec nebolo na urovni. Suhlasim, ze zneistit Fica je v diskusii s nim dobra strategia ale da sa to aj diplomatickejsie.
Napísať odpoveď