ephramko napísal:Dnes sa myslím potvrdili tie "klebety" o ficovi, že strašne začal chlastať a majú problém ho už dostať na tlačovky triezveho. Spuchnutý červený xicht, prepadnuté oči, nejaká vysušená huba od suchôt, triasli sa mu zase ruky, cukali oči...strašne zle vyzeral. Kebyze neviem, že kto to je a vidím ho niekde v električke, tak si preventívne sadnem do druhej polovice električky, nech nemusím čuchať, ako z toho uja tiahne a počúvať debilné reči.
Klebety o Ficovi som doteraz nepočul, až teraz čo píšeš.
Reláciu na RTVS som si pozrel ešte pred tým čo som si toto prečítal a ja som si myslel, že ten Fico vyzerá ako alkoholik, červený ako rak, trasúce sa nohy a ruky, oči červené, vyzerá ako totálna troska.
Čo sa týka Sulíka vs. Fica doteraz vždy robil Ficovi perfektného diskutéra, robil mu fackovacieho panáka, čím viac diskutovali tým väčšieho idiota zo Sulíka spravil, to sa nedalo pozerať, Sulík vždy len prehával a asi mu aj podpora trochu klesla, veď z neho Fico robil nejakého nepriateľa sociálnych opatrení. Mňa už ani nebavilo pozerať ako ho Fico zase poníži ešte o niečo viac.
No teraz (21.10.2018) na RTVS to sa Sulík už konečne dal do kopy, asi to bola prvá diskusia s Ficom, kde to celé nepokazil. Bolo to perfektné, nič sa vytknúť nedá, takto to treba robiť, Fico dostal a to poriadne ako nikdy predtým a už len dúfať že nie posledný krát.
Podľa mňa Sulík konečne prišiel na to, ako treba odvrátiť Ficove kraviny ako stravné lístky, vlaky zadarmo, zájazdové alebo aké poukážky jednoducho, rýchlo a efektívne tak, že nikoho neodradí: Nič rušiť nebudeme - toto je jedna krátka veta a koniec debaty o debilinách a treba ísť na iné témy - Bonaparte, Bašternák a ostatné, kde už má Fico veľký problém vyjsť z toho dobre.
Pokým celé diskusie by boli ako chce Fico sociálne pomôcť a Sulík to ako nechce tak tade cesta nevedie ako je proti a chce zrušiť tak sa vyhrať určite nedá.