rozmyslam nad mesacnou (resp. 3 - 4 tyzdne) dovolenkou v januari 2019.
Kde by ste mi odporucili ist na taketo dlhsie obdobie?
Dakujem.
Ked das vypoved na stol, tak ta pustiaCheZteR napísal:a v praci ta pustia na nepretrzitu 30 dnovu dovolenku? ja som to riesil pred rokom a nechceli, ohanali sa nejakym zakonom ktory dovoluje ma nepustit na taku dlhu dovolenku ak to ovplyvni chod firmy ci co
ale ak by ma pustili tak urcite do tepla a prejst nejake krajiny, chvilu zostat a potom sa presunut inde, za mesiac vies pozriet kus sveta, nemusis to prelezat
zmena praceCheZteR napísal:a v praci ta pustia na nepretrzitu 30 dnovu dovolenku?
sranda a co konkretne sa im tam tak nepacilo? ja poznam zopar ludi, co tam boli tiez, ale pochvalovali si.hojko napísal:Poznam nejedneho cloveka co bol na Bali, ale nikomu sa nepacilo, teda pokial nejdes do spickoveho hotelove komplexu.
ale to sa musis predsa v pravidelnych intervaloch ukazat na urade prace...aacid napísal:potom chod na 6 mesacnu dovolenku!
u nas teraz par mladych chalanov odchadza, maju narok na 3-6 mesiacov nepracovania a oni sa hned hrnu do dalsej prace... ta podpora je celkom slusna pokial nemas rodinu a zavazky, treba si to uzit!