Váčšina questov je založená na tom, ako si písal, hľadanie informácií, čistení, ...
Ale v podstate väčina podobných hier s otvorným svetom má misie, ktoré sú dookola rovnaké s malou obmenou. Napr. séria Far Cry.
Engine je posledná vec, ktorá ma na hre zaujíma

pokiaľ vyzerá dobre a hrá sa dobre, tak je mi to fuk.
Myslím, že záleží aj na streamerovi/YouTuberovi, ktorého sleduješ, ako sa on stavia k hre a ako ho "poznáš".
Napr. video, ktoré je vyššie je hrôza, toho YouTubera nepoznám, neviem aký je jeho zmysel pre humor, aké má rád hry, aká je jeho tvorba, atď. A podľa neho by som si hru pravdepodobne tiež nekúpil.
Zo začiatku sa ani mne Fallout 76 nepozdával podľa videí. Väčšina, ktorá bola na nejakej predvádzačke Bethesdy nebola spokojná s tým, že musia hrať iba na Xboxe, aj keď sú PC hráči, a v 4K. Bolela ma z tých videí hlava, 5-20FPS je bieda, nerobí to dobrý dojem, také predvádzanie hry.
Hru sa nesnažím vychváliť do nebies, je to niečo iné ako 4ka, je to každom, či sa mu páci alebo nie. Ale najlepšie je si sám zahrať a na základe toho sa rozhodnúť. Ja som kúpil beta kľúč za smiešnu sumu a hra sa mi zapáčila. Mám odohraných asi cez 10 hodín, "málo" hlavne preto, že testy prebiehajú dosť neskoro vo večerných hodinách. Ešte budú tento týždeň dva testy, asi nahrám ešte tak 4 hodiny.
Sledujem Shrouda, ktorý si hru užíva a potom aj hra vyzerá zábavnejšie (aspoň v neskorších hodinách, keď sa už dostane na vyššiu úroveň)...